- 10 Ekim 2019
- 2.830
- 2.345
- 34
Brn bugün yarın yürür diye düşünüyorum. Hiç 18 ay gelmedi aklımaBenim de hiç inancım yoktu yürüyeceğine, 18. Aya kadar beklemeyi göze almıştım beklentiyi bırakınca oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Brn bugün yarın yürür diye düşünüyorum. Hiç 18 ay gelmedi aklımaBenim de hiç inancım yoktu yürüyeceğine, 18. Aya kadar beklemeyi göze almıştım beklentiyi bırakınca oldu
Teşekkür ederimeşim sık-sık açıp kapamanın klima için zararlı olduğunu söylüyor.Sabit bir derecede kullanmak daha doğruymuş
Tebrik ederim,sağlıkla büyüsün
teşekkürler Ah keşke
Sağlıklı ve güzel Ömrü olsun senin bebeğinin deMutlu yaşları olsun bizim de yarın bir garip duygular içerisindeyim.
Ya hosgekdin. Gittiğinde kendimi çok suçlu hissettim. MaşallahMerhaba ben döndüm biraz kafami rahatlatmak istedim :)
Bebegim pazar günü bir yasina girdi basimiz 46cm boyumuz 76cm iki tanecik de disimiz var:)
Yürümüyoruz daha ama baybay alkis gel gel yapiyoruz anne baba dede annene ve bu ve buraya diyoruz kelime cikarmaya calisiyor olsak da tam cikaramiyoruz:) ne istedigimizi biliyoruz olmazsa kiziyoruz bagiriyoruz kendimizi arkaya atiyoruz disari cikmayi cokk seviyoruz
Canım benimki de öyle. Ya da hep mizmizdi ben sadece prizler tehlikeli şeyler konusunda yapma etme diyorumBebeğim mama sandalyesinden yiyecekleri yere attığında veya yapmaması gereken bir şey için yapma , hayır dediğimde hemen gözleri doluyor ve ağlıyor . Kesinlikle yüksek sesle, korkutarak söylemiyorum. Normal konuşma gibi söylüyorum.
Çok mu hassas, duygusal yoksa bir şeyi yanlış mı yapıyorum. Sizin bebekleriniz de böyle mi ?
nice güzel senelereKızlar günaydın bugün oğlumun doğum günü. Geçen sene 5.20de sancim başlamıştı. Oğlum bugün 5.20 de uyandı. Anılarını yad ediyor galiba
yazdım mı hatırlayamadım nice güzel seneleriniz olsunMutlu yaşları olsun bizim de yarın bir garip duygular içerisindeyim.
ayy üzüldüm ya keşke hazır alınmışken her şeye baksalardıGötürdük kan verirken ağladı tabii ki ama doktor saflık mı yaptı ne yaptı vitaminlere bakılmadı sadece tam kan bakılmış bi daha da aldırmam kan man sinir oldum ya bebek bu kaç kere kan verebilir ama götürmek lazım canım demir damlasına falan devam etmek için değere bakması lazım kansızlık vs düşükse ona da takviye verir
ay galiba çok hassas. ben kızdığımda selim inadına yapıyor sanki gözlerimin içine bakarak ve gülerek zor sabrediyorumBebeğim mama sandalyesinden yiyecekleri yere attığında veya yapmaması gereken bir şey için yapma , hayır dediğimde hemen gözleri doluyor ve ağlıyor . Kesinlikle yüksek sesle, korkutarak söylemiyorum. Normal konuşma gibi söylüyorum.
Çok mu hassas, duygusal yoksa bir şeyi yanlış mı yapıyorum. Sizin bebekleriniz de böyle mi ?
kolay gelsin hiç sıkma canını birkaç saatte halledersinBen yarın için doğum günü planlamıştım, kendim evde hazırlarım diye düşünmüştüm. Hesapta olmayan tadilat tamirat işleri çıktı, düne kadar ev perişan haldeydi. Akşam biraz toparladım . Bugün de hazırlık yapacağım aklımdaki menüleri yapamayacağım. Bana pratik, lezzetli, göz dolduran tarif yazabilir misiniz?
Ev yapımı hazır yapan yer bulamadım .
Çok stresliyim.
Tarihi değiştiremem çünkü il dışından gelecekler izinlerini ona göre ayarladılar
yazdım mı hatırlayamadım nice güzel seneleriniz olsun
Sağlıklı ve güzel Ömrü olsun senin bebeğinin de
Benim aklıma pratik tarif gelmedi ama instagramda rümeysa mutfakta sayfasına bi bakabilirsiniz tam istediğiniz gibi tarifler varBen yarın için doğum günü planlamıştım, kendim evde hazırlarım diye düşünmüştüm. Hesapta olmayan tadilat tamirat işleri çıktı, düne kadar ev perişan haldeydi. Akşam biraz toparladım . Bugün de hazırlık yapacağım aklımdaki menüleri yapamayacağım. Bana pratik, lezzetli, göz dolduran tarif yazabilir misiniz?
Çok stresliyim.
Tarihi değiştiremem çünkü il dışından gelecekler izinlerini ona göre ayarladılar
Bizim aile hekimliğinde 7 yaşından küçük çocuklardan kan alamıyorlar, deneyimleri yok. Gitmeden arayıp bi sorun isterseniz.kızlar 1 yaş kan tahlilini aile sağlık merkezinde yaptırabilir miyiz? sürekli götürdüğümüz doktor özelde çalışıyor ve hastane uzak
Bebeklerden kan alıyorlar mı bilmiyorum ama yetişkinlerden bile sadece tam kan bakabiliyorlar vitaminlerine bakamıyorlar öyle bir yetkileri yokkızlar 1 yaş kan tahlilini aile sağlık merkezinde yaptırabilir miyiz? sürekli götürdüğümüz doktor özelde çalışıyor ve hastane uzak
Sanırım sağlık ocağından sağlık ocağına değişen bi durum bizim burdakiler alıyor ben yaptırmasamda tabi gitmeden arayıp sorun isterseniz her ne kadar tahlil alsalarda sonuçlar için yinede kendi doktorunuzla görüşmeniz gerekecektirkızlar 1 yaş kan tahlilini aile sağlık merkezinde yaptırabilir miyiz? sürekli götürdüğümüz doktor özelde çalışıyor ve hastane uzak
Kolay gelsin çok haklısın insan çok geriliyor bence hemen gelicek olucak yakınlarından bir kaç kolay çeşit istemelisin en basit bir kek bir makarna salatası pastan olur zaten kolay bir kurupasta karışık biri de sarmayı halletse bomba olurinşallah gönlüne göre geçer iyi ki doğmuş bebişkonBen yarın için doğum günü planlamıştım, kendim evde hazırlarım diye düşünmüştüm. Hesapta olmayan tadilat tamirat işleri çıktı, düne kadar ev perişan haldeydi. Akşam biraz toparladım . Bugün de hazırlık yapacağım aklımdaki menüleri yapamayacağım. Bana pratik, lezzetli, göz dolduran tarif yazabilir misiniz?
Çok stresliyim.