- 28 Eylül 2022
- 477
- 465
- 34
38.5 üstü geçmeyen ateşi varsa götürmelisin. Bizim diş ateşi imiş 1 gün sürdü çok şükürahhh kuzum benim kıyamam yaçok üzgünüm bütün günüm gecem berbat geçti kulaklarım duymuyor artık
benimki bölük bölük uyanıyor uyanıkken de sarhoş gibi.. doktora götürmeli miyim bilemedim evde parol veriyorum ama
Canım haklısın ama kafana takma. Tanı 1.5 yasta konuluyormuş . Yani şu an her hareket belirsizcanının yanmaması ya da canı yandığında tepki vermemesi de otizm belirtisiymiş. Benim kız bazen düşünce ağlamadan kalkıp oyununa devam ediyo hemen diyorum niye ağlamadı vs
Her sağlık ocağına gittiğimde ebe 10 saat otizmden bahsediyo kafama işledi artık
Şimdi nasılsınız?İnşallah çabuk iyileşirsiniz.Ben gece giriyorum,çoğu zaman da uyuyup kalıyorum,mesajını görmemişim sanırım.Benim oğlumun ateşi 39.8 olduğunda önce calpol(bizde parasetamol şurup),düşmeyince nurofen (ibuprofen içerikli) vermiştim,ondan sonra düşmüştü.Osman Gönülal doktorun dediği gibi vermiştim.Ertesi gün sabah yone ateşi 38i geçince doktora götürmüştüm.çok sağol canım evde calpol var ama açalı 6 ayı geçti. parol verdim. 37.5-38 arası geziyor. uyuyor arada uyanıp mızmız yapıp geri uyuyor. başına koluna nemli bez koymama izin vermiyorsabah hiçbir şeyi yoktu acaba dişten mi oldu ya diğer dişlerde hiç ateşlenmemişti.
Yaşadığım yerde öyle bir yer yok.Kreş için de erkenBebeğini oyun grubu ya da kreşe göndermeyi düşünen var mı? Ben yaşını doldurduktan sonra haftada 2-3 gün vermeyi düşünüyorum sosyalleşmesi için
benim oğlum da odadan çıktığım an ağlamaya başlıyor,doğduğundan beri böyle,oturmayı öğrendikten sonra bir ara ağlamıyordu,şimdi yerde oturduğu zamanlar odadan çıkarsam ağlıyorSenin şu anlattıklarına şükredecek çok anne var bence gruptahiiiç takılma nasıl her insan aynı değil her bebek de aynı değil benimki ben odadan çıktığım gibi ağlamaya başlıyor hayır emekleyerek geliyosun zaten yanıma niye ağlıyosun yani tuvalete girsem evde kıyamet kopuyor komşular eziyet ettiğimizi düşünüyor olabilir bence sürekli ilgi bekliyor sürekli onunla oynayalım isyiyor kendi kendine oynaması için bile yanında oturmam lazım gittiğim yerde asla rahat vermiyor bayram günü ablama kahvaltıya gittik ben kahvaltı yapamadım mesela çünkü bilin bakalım neden
ben de bu gün öğlen oğlumu mama sandalyesinde oturtamadım,son günler oturmamak için çok direniyorBak bugün benimki de öyle. Evde babası var ondan mı bilmem o varken huyu değişiyo sanki
mama sandalyesine oturmadı ağladı kucakta duracakmış. Odadan çıkınca ağlaya ağlaya geldi yanımıza
Böyle günleri de oluyo tabii ki benim kız kucak çok sever mesela saatlerce durabilir kucaktasadece topluluk önünde uslu. İlk çekinir hatta yarım saat kucağımda oturur öylece
Küçük cadılar işte günleri günlerini tutmuyooor
geçmiş olsun,acil şifalar dilerimDün sabah uyandı o zaman başladı akşama kadar huysuzluk ağlak huzursuzdu bütün gün. 38.3 a kadar çıktı duş calpor sonrası aksam 9 da sabah 9 a kadar uyudu. Bugün daha iyi şükür sadece uykuya direnme 6 saat uyumayıp zor uykuya daldı. Size de geçmiş olsun. Anneler ve bebeler hiç hasta olmalar.
sorun değil canım bugün iyiyiz çok şükür. bende calpol ün süresi dolunca parol almıştım 4 saatte bir parol verdim galiba o iyi geldi bu sabah ateş birden kesildi. dişten dolayı mı anlamadım amaŞimdi nasılsınız?İnşallah çabuk iyileşirsiniz.Ben gece giriyorum,çoğu zaman da uyuyup kalıyorum,mesajını görmemişim sanırım.Benim oğlumun ateşi 39.8 olduğunda önce calpol(bizde parasetamol şurup),düşmeyince nurofen (ibuprofen içerikli) vermiştim,ondan sonra düşmüştü.Osman Gönülal doktorun dediği gibi vermiştim.Ertesi gün sabah yone ateşi 38i geçince doktora götürmüştüm.
amiiiinnn zormuş gerçekten hele de aynı anda hastalanmak38.5 üstü geçmeyen ateşi varsa götürmelisin. Bizim diş ateşi imiş 1 gün sürdü çok şükürkendimize mi bakalım bebeğe mi Allah bol güç kuvvet versin bize
Ben de anlamsız bulurdum, şimdi 23 nisan etkinliğine bile götüreceğimKızlar günaydın hasta annelere bebişlere çok geçmiş olsun Allah şifa versin annelere kolaylık versin tez vakitte .bebitoların bir yaşı geliyor var mı doğum günü planı olan bana önceden çok saçma gelirdi ya bir yaşında hani ne anlıcak falan gibi ama şimdi bi heves ettik eşimle sizce değer mi yapmayı düşünüyo musuunuz
sağol canım valla ben de özel bir şeyler yapmak istiyorum ama pek gelen giden olmayacak zaten öyle istemiyorum daKızlar günaydın hasta annelere bebişlere çok geçmiş olsun Allah şifa versin annelere kolaylık versin tez vakitte .bebitoların bir yaşı geliyor var mı doğum günü planı olan bana önceden çok saçma gelirdi ya bir yaşında hani ne anlıcak falan gibi ama şimdi bi heves ettik eşimle sizce değer mi yapmayı düşünüyo musuunuz
Cok gecmis olsunsorun değil canım bugün iyiyiz çok şükür. bende calpol ün süresi dolunca parol almıştım 4 saatte bir parol verdim galiba o iyi geldi bu sabah ateş birden kesildi. dişten dolayı mı anlamadım ama
görünürde diş yok gibi gerçi göstermiyor.
Bir gün yağda kavrulmuş küp patatesli yumurtaKizlar kahvsltilar nasil oluyor sizde? Bugün rüseym ve mantarli omlet yaptim yanina da salatalik rendeledim ama bazen gercekten ne yapacagimi sasiriyorum
Canım ben artık bi bütüm yumurtaı haşlayıp dilimliyorum yanına muz dilimliyorum yanına biraz labne zeytin ezmesi tahin pekmez bildiğin o yumurtayı bölüp bölüp ağzına veriyorum ekmek banıyrum labneye onun yiyebileceği kadar fotodaki gibiKizlar kahvsltilar nasil oluyor sizde? Bugün rüseym ve mantarli omlet yaptim yanina da salatalik rendeledim ama bazen gercekten ne yapacagimi sasiriyorum
Biz de aile arasında ve en yakın bir kaç akrabamızla kutlayacağız.Kızlar günaydın hasta annelere bebişlere çok geçmiş olsun Allah şifa versin annelere kolaylık versin tez vakitte .bebitoların bir yaşı geliyor var mı doğum günü planı olan bana önceden çok saçma gelirdi ya bir yaşında hani ne anlıcak falan gibi ama şimdi bi heves ettik eşimle sizce değer mi yapmayı düşünüyo musuunuz
Ben de eşim de çok sakiniz ama bu çocuk kime çekti hayır karıştı dicem doğururken de gördüm:)@p u d r a ben de böyle düşünüyorum.Aksine yalnız oynamaması sorun bence.Bunla ilgili bir şey okumuştum sanki.Her çocuğun anne ve babadan geçen karakter özellikleri,kendi mizacı vardır.
Nerdeyse her gün parka götürüyorum özellikle çocukları çok dikkatli izliyor, bu aylarda birlikte oynayamıyorlar sanırım ama merak ediyorum yakınında yaşıtları olsa nasıl davranır diye şimdiye kadar hiç aynı ortamda bi çocukla yan yana olmadı.Bebeğini oyun grubu ya da kreşe göndermeyi düşünen var mı? Ben yaşını doldurduktan sonra haftada 2-3 gün vermeyi düşünüyorum sosyalleşmesi için
Ben de her gün çıkarıyorum, parka götürüyorum. Hep çocukları izliyor ama yaş grubu yok maalesef.Nerdeyse her gün parka götürüyorum özellikle çocukları çok dikkatli izliyor, bu aylarda birlikte oynayamıyorlar sanırım ama merak ediyorum yakınında yaşıtları olsa nasıl davranır diye şimdiye kadar hiç aynı ortamda bi çocukla yan yana olmadı.