2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
Bizde de öyle. Tek ben değilim demekki

Senin bebeğin yengeç burcu sanırım bizimkilerden 24 gün sonra doğmuş sakin bi bebek olması çok doğal bence her bebek bir değil ki bence de aldırma
Bizimki ikizler mesela 15 dakika tek bir şeyle oynasa kesin bi sıkıntı var diye düşünürdüm çünkü doğduğundan beri çok hareketli zaten

al işte bir balı kesin yasak diyorlar. o da onu söylemiş

ben üç gündür yine grip gibi oldum çok öksürük halsizlik vs
bebişimin de bugün ateşi çıktı. ilk defa ateşleniyor napmalıyım kızlar ne zaman doktora götüreyim

ay ben de deneyeyim salçalı yumurtayı evet ya güya ben de takipteyim ama görmemişim
Ben çay kaşığıyla tereyağında çay kaşığıyla salça koyup kavuruyorum, salcayi acmak icin 2 damla su koyup cirptigim yumurtayi dokuyorum üzerine, salçayla iyice karıştırıp kalıp gibi pisiriyorum, çok seviyor. Bugünde bi dilim süzme peynir, bi dilim kasar küçük doğrayıp yumurtayla karıştırdım, tereyağında yeşil soğanları hafif çevirip üzrine döktüm bayıla bayıla yedi
Ya canım bırak milleti dinleme, her insan aynimi, ee bunlarda insan yavrusu tabiki aynı değil, benim oğlum sakin bi çocuktu kızım bir cadı, ikisinde de sıkıntı yok çok şükür
Ben ilk bundan aldım bi damla bile içmedi, munchkin den içiyor ama çok susarsa, bebek suyu ceysunun delikli başlığından içmeyi çok seviyor susamamış olsa bile içmek istiyor deneyebilirsiniz.
Ben çay bardagiyla veriyorum çok seviyor şu içmeyi

Bir tek bunu denemedim su için. Alsam içer mi acaba? Neler neler denedim kızım su içmiyor
Bizimki buns benzer,wee baby-nin.Ama içmiyor,damak kaşıyıcı,oyucak gibi görüyor onuBen kaşıkla içiriyorum.Bu gün dışarıdaydık,çocuklar için satılan sudan aldım,onu içti.Bence anne sütü su ihtiyacını karşılıyorOsman hoca 1 yaşa kadar içmeye bilir,sorun yok,siz teklif etmeye devam edin diyor
en iyi olanı bu,instagramda infulencerler çok övüyor

Onlar övüyorsa dur dinlen kaç, infular ne derse tam tersini al para için bebeklerin çocukların bile sağlığını hiçe sayıyorlar, merdiven altı her şeyi övüyorlar yeterki para gelsin, birde zühre ana ürünleri var aman sakin almayin

p u d r a ben de böyle düşünüyorum.Aksine yalnız oynamaması sorun bence.Bunla ilgili bir şey okumuştum sanki.Her çocuğun anne ve babadan geçen karakter özellikleri,kendi mizacı vardır.

Kızlar bizim burda da geceden beri deprem oluyor, akşam üzeri 5.6 oldu çok korktuk, uyuyamiyoru
geçmiş olsun
Osman hocanın oğlu da bunu kuılanmış.O,yüzden inandım

ben üç gündür yine grip gibi oldum çok öksürük halsizlik vs
bebişimin de bugün ateşi çıktı. ilk defa ateşleniyor napmalıyım kızlar ne zaman doktora götüreyim
Çok geçmiş olsun canım bende ilk ateşlendiğinde hemen götürmüştüm yani şöyle bekledim bi kaç saat baktım derece kırmızı yanıyo 38.5 falan akşam acilden giriş yapmıştık ama şimdi olsa hemen götürmem calpol verir beklerim biraz çünkü hoca da öyle dedi hatta 39 bile olsa calpol dolven dönüşümlü ver 40 ı görürsen bi daha gel dedi

Bende işe başladığım için hiç giremedim buralara ama bizim bebiş aynı gece uyku bölük bölük sürekli uyanma modu . Altta bir üstte üç diş var tam çıkmamış şekilde tabi bir de yürüyor bizimki baya koltuktan koltuğa pıtı pıtı gidiyor tutunmadan bugün ilk morarmalı kafa vurmamızı yaptık tv ünitesine nasıl içim acıdı ama olucak yani erkek çocuğu daha neler olucak uykular düzelseydi valla çok mutlu olurdum artık ama bakalım belki yaşına girince biraz daha iyi olur yada tüm dişler çıkınca arabaya binmek fobi oldu arabada asla durmuyor oto koltuğundan nefret ediyor bu da bi kriz ben 33 yaşındayım ama mental şu an 40 ı geçti

çok sağol canım evde calpol var ama açalı 6 ayı geçti. parol verdim. 37.5-38 arası geziyor. uyuyor arada uyanıp mızmız yapıp geri uyuyor. başına koluna nemli bez koymama izin vermiyor sabah hiçbir şeyi yoktu acaba dişten mi oldu ya diğer dişlerde hiç ateşlenmemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…