- 10 Ekim 2019
- 2.839
- 2.350
- 34
Bizde de öyle. Tek ben değilim demekkiBanyo yaptırmak tam eziyet bizde, çığlık atarak ağlıyor, eskiden ağladıkça üzülürdüm artık takmıyorum çünkü biliyorum ki canı yandığından değil istemediğinden, iki kişi yaptırıyoruz tek başıma mümkün değil çırpınıyor, babası giriyor duşa tutuyor bende dışardan yıkıyorum, banyo oturağında durmuyor.
Senin bebeğin yengeç burcu sanırım bizimkilerden 24 gün sonra doğmuş sakin bi bebek olması çok doğal bence her bebek bir değil ki bence de aldırmaOna da sağlık ocağındaki ebe söylemiş sözde.
Bebek dediğin ağlarmış yaramaz olurmuş. Hep kendi kendine oynayan bebek sıkıntılıymış. Bi ton konuştu valla, otizm demek istedi galiba tam söylemese de.
İsmine çok tepki vermiyo diye zaten üzülüyodum kadın beni iyice stres yaptı
al işteDoktorumuza sordum bakmama olayını daha erken dedi
Eliyle şak şak yaptı kızım baktı şimdilik bu önemli sese tepkisi var dedi
Zaten öpücük at diyorum atıyo, bay bay yap diyorum yapıyo, göz teması var sadece isme her seferinde bakma yok işte
Bizim ebe de bi değişik pekmez yemezse bal ver demişti hasta olduğunda. Bal yasak benim bildiğim
ay ben hiç su koymuyordum ama bunu da deneyeceğim çok teşekkür ederimOğlumda sade omleti sevmiyor bi gün su yerine domates suyu koydum baya severek yemişti.
Ben çay kaşığıyla tereyağında çay kaşığıyla salça koyup kavuruyorum, salcayi acmak icin 2 damla su koyup cirptigim yumurtayi dokuyorum üzerine, salçayla iyice karıştırıp kalıp gibi pisiriyorum, çok seviyor. Bugünde bi dilim süzme peynir, bi dilim kasar küçük doğrayıp yumurtayla karıştırdım, tereyağında yeşil soğanları hafif çevirip üzrine döktüm bayıla bayıla yediay ben de deneyeyim salçalı yumurtayıevet ya güya ben de takipteyim ama görmemişim
Ya canım bırak milleti dinleme, her insan aynimi, ee bunlarda insan yavrusu tabiki aynı değil, benim oğlum sakin bi çocuktu kızım bir cadı, ikisinde de sıkıntı yok çok şükürOna da sağlık ocağındaki ebe söylemiş sözde.
Bebek dediğin ağlarmış yaramaz olurmuş. Hep kendi kendine oynayan bebek sıkıntılıymış. Bi ton konuştu valla, otizm demek istedi galiba tam söylemese de.
İsmine çok tepki vermiyo diye zaten üzülüyodum kadın beni iyice stres yaptı
Ben çay bardagiyla veriyorum çok seviyor şu içmeyiBen ilk bundan aldım bi damla bile içmedi, munchkin den içiyor ama çok susarsa, bebek suyu ceysunun delikli başlığından içmeyi çok seviyor susamamış olsa bile içmek istiyor deneyebilirsiniz.
çok geçmiş olsun inşallah artık son bulurKızlar bizim burda da geceden beri deprem oluyor, akşam üzeri 5.6 oldu çok korktuk, uyuyamiyorum
Bizimki buns benzer,wee baby-nin.Ama içmiyor,damak kaşıyıcı,oyucak gibi görüyor onuBir tek bunu denemedim su için. Alsam içer mi acaba? Neler neler denedim kızım su içmiyor
en iyi olanı bu,instagramda infulencerler çok övüyorNormal biberonla içmiyor. Bununla çekiyo ama çok az yani ağzını ıslatıp bırakıyo ya da ağzından geri çıkarıyo
E bebeğin kendi suyunu denedim ucuyla onla da içmiyor
Artık çare arıyorum yaz geldi nerdeyse ama içmiyor
Amin inşallah da bunlar artçı, 7 üzeri bekleniyor diyor uzmanlarçok geçmiş olsun inşallah artık son bulur
Onlar övüyorsa dur dinlen kaç, infular ne derse tam tersini alBizimki buns benzer,wee baby-nin.Ama içmiyor,damak kaşıyıcı,oyucak gibi görüyor onuBen kaşıkla içiriyorum.Bu gün dışarıdaydık,çocuklar için satılan sudan aldım,onu içti.Bence anne sütü su ihtiyacını karşılıyorOsman hoca 1 yaşa kadar içmeye bilir,sorun yok,siz teklif etmeye devam edin diyor
en iyi olanı bu,instagramda infulencerler çok övüyor
Bence ne kadar kendi kendine oynuyorsa o kadar iyi, dikkatini bi şeye verebilmesi odaklanabildiğini gösteriyor kendini de çok güzel regüle edebiliyor rahatlatıyor demek, ilerde de okul hayatı vs böyle olur, sürekli ilgiye ihtiyacı olması dikkat eksikliği büyük sorun bence.
geçmiş olsunKızlar bizim burda da geceden beri deprem oluyor, akşam üzeri 5.6 oldu çok korktuk, uyuyamiyoru
Osman hocanın oğlu da bunu kuılanmış.O,yüzden inandımOnlar övüyorsa dur dinlen kaç, infular ne derse tam tersini alpara için bebeklerin çocukların bile sağlığını hiçe sayıyorlar, merdiven altı her şeyi övüyorlar yeterki para gelsin, birde zühre ana ürünleri var aman sakin almayin
Allah korusun, esirgesinAmin inşallah da bunlar artçı, 7 üzeri bekleniyor diyor uzmanlar
allah korusun inşallah hiççç olmaz artıkAmin inşallah da bunlar artçı, 7 üzeri bekleniyor diyor uzmanlar
Çok geçmiş olsun canım bende ilk ateşlendiğinde hemen götürmüştüm yani şöyle bekledim bi kaç saat baktım derece kırmızı yanıyo 38.5 falan akşam acilden giriş yapmıştık ama şimdi olsa hemen götürmem calpol verir beklerim biraz çünkü hoca da öyle dedi hatta 39 bile olsa calpol dolven dönüşümlü ver 40 ı görürsen bi daha gel dediben üç gündür yine grip gibi oldum çok öksürük halsizlik vs
bebişimin de bugün ateşi çıktı. ilk defa ateşleniyor napmalıyım kızlar ne zaman doktora götüreyim
Allah korusun çok haklısınız içinizi ferah tutun acil durum planları kafanızın bir köşesinde hep olsunKızlar bizim burda da geceden beri deprem oluyor, akşam üzeri 5.6 oldu çok korktuk, uyuyamiyorum
çok sağol canım evde calpol var ama açalı 6 ayı geçti. parol verdim. 37.5-38 arası geziyor. uyuyor arada uyanıp mızmız yapıp geri uyuyor. başına koluna nemli bez koymama izin vermiyorÇok geçmiş olsun canım bende ilk ateşlendiğinde hemen götürmüştüm yani şöyle bekledim bi kaç saat baktım derece kırmızı yanıyo 38.5 falan akşam acilden giriş yapmıştık ama şimdi olsa hemen götürmem calpol verir beklerim biraz çünkü hoca da öyle dedi hatta 39 bile olsa calpol dolven dönüşümlü ver 40 ı görürsen bi daha gel dedi