- 6 Aralık 2017
- 208
- 207
Dönerek heryere gidiyor evde tazmanya canavarı var resmen. Yürütmeye çalışıyorum zarzor ayağını öne atarsa atıyor. Ne zaman tutunup kalkacak bakalımBenimki de aynı.
Ben söyleyeyim nasıl davranır kardeşimin bebeği nergis ten 5 ay büyük önce çok mutlu oluyorlar birbirlerini görünce sonra işler karışıyor ikisi de hep aynı şeyle oynamak istiyor ve kavga ediyorlar krizler yaşanıyorNerdeyse her gün parka götürüyorum özellikle çocukları çok dikkatli izliyor, bu aylarda birlikte oynayamıyorlar sanırım ama merak ediyorum yakınında yaşıtları olsa nasıl davranır diye şimdiye kadar hiç aynı ortamda bi çocukla yan yana olmadı.
Valla benimki tutunup kalkmaya çalışıyor ama iş sürünmeye gelince tık yok . Zaten emekleme bir basamak değilmiş. Ama doktor daha iyi bilir.Kızlar bebeklerinizin gelişimleri nasıl acaba? Benimki tutunup kalkamıyor, emeklemiyor. Sadece sürünüyor ve dönüyor. Sizinkiler ne durumda?
Az kalmış. Hadi işin hayırlı olsunHaklısınız ya bişey yazamıyorum ama hep girip okuyorum sohbete girecek vakit bulamıyorum bir yandan ev yapılıyor inşaat derdi eşimi şehir dışına yolladılar ben annemlere gidiyorum eşyalarımı toplayıp 1 mayıs da işe giriyorum bebeye annem bakacak bende iş çıkışı anneme geçicem evim yapılana kadar rezilim bir süre çok dağınık ve hareketli bi hayatım var şuan karma karışık o yüzden böyle oldu
Teşekkür ederim canım benimAz kalmış. Hadi işin hayırlı olsun
Tutunup kalkıyor, emekliyor koltuğa tutunarak adım atıyor yarın 11 aylık olacak oğlum yürüme arkadaşı aldım pek sevmedi gibi geç emekledi ne zaman yürür acaba hayırlsıı olsunKızlar bebeklerinizin gelişimleri nasıl acaba? Benimki tutunup kalkamıyor, emeklemiyor. Sadece sürünüyor ve dönüyor. Sizinkiler ne durumda?
Benim bebeklik fotoğrafım olmadığı için içimde ukte kaldı o yüzden oğluma 1 yaş konseptli fotoğraf çektirdim ilerde anı kalsın. Onun dışında doğum gününde balonudur süslemedir alıp kendim yapmak istiyorum annem de kalıyorum ev bahçeli bahçeyi süslerim hayalim bu ama bakalım nasipKızlar günaydın hasta annelere bebişlere çok geçmiş olsun Allah şifa versin annelere kolaylık versin tez vakitte .bebitoların bir yaşı geliyor var mı doğum günü planı olan bana önceden çok saçma gelirdi ya bir yaşında hani ne anlıcak falan gibi ama şimdi bi heves ettik eşimle sizce değer mi yapmayı düşünüyo musuunuz
Ben gün içinde salatalık veriyorum. Diş kasintisindan mi bilmiyorum yiyor. Hoşuna da gidjyor
Ben de daha salatalık,domates,biber filan vermedim,çünki hiç birinin daha mevsimi değil,hepsi sera ürünü ve ilaçla yetiştirilmiş.O yüzden çalıştığım kadar bu zamanlarda ola bildiğince geç alıp tüketirim.Sonbahardan itibaren de ne almam,ne de yemem.Boğazına kaçar diye korkuyorum ya. Ben de versem olcak aslında
Daha bütün olarak muz verdim sadece
Köfte, ekmek, makarna hepsini veriyorum ama salatalık sert ya çekiniyorum ondan
10 ay 22 günlük,1 aydır tutup kalkıyor,4-5 gündür emeklemeye başladı.Bir yerden tutup kendi bir az ayakta dura biliyor.Sürekli ayakta durmak istiyor.Kızlar bebeklerinizin gelişimleri nasıl acaba? Benimki tutunup kalkamıyor, emeklemiyor. Sadece sürünüyor ve dönüyor. Sizinkiler ne durumda?
Benim ki canı isterse geri geri gidiyor, istemezse öylece kalıyor. Bir de 10 kilo oldu, çabuk yoruluyor diye çabalamıyor bence.Dönerek heryere gidiyor evde tazmanya canavarı var resmen. Yürütmeye çalışıyorum zarzor ayağını öne atarsa atıyor. Ne zaman tutunup kalkacak bakalım
Ayına göre kilosu fazla,kilolu bebekler geç emekler,geç yürür diye biliyorum.Sizin kızınız daha 10 aylık oluyor,emeklemesi için 11.aya kadar vakti var. Önüne farklı, merak edeceği şeyler koyun,ulaşmak için çabalayacaktır.Ben kitap,pamuk koydum,ilk kez onları almak için imekler gibi yaptı,sonra da kavanoz kapağınaBenim ki canı isterse geri geri gidiyor, istemezse öylece kalıyor. Bir de 10 kilo oldu, çabuk yoruluyor diye çabalamıyor bence.
Yaa çok hareketsiz o yüzden kilo alıyorAyına göre kilosu fazla,kilolu bebekler geç emekler,geç yürür diye biliyorum.Sizin kızınız daha 10 aylık oluyor,emeklemesi için 11.aya kadar vakti var. Önüne farklı, merak edeceği şeyler koyun,ulaşmak için çabalayacaktır.Ben kitap,pamuk koydum,ilk kez onları almak için imekler gibi yaptı,sonra da kavanoz kapağına
Qblacim sürekli eleştiriyorsun bizi. Ne yapalım. Ben aldığı organik ürünler bitince organik ürün işini bırakacağım. Diş kasiyic8 aldım beğenmedi. Diş jeli aldı ağzına vurdurmuyor . Soğanı kocaman ısırıyor yutuyor. Bir sen mi biliyorsun ilaçlı, sera ürünü olduğunu. Bizde biliyoruz. Ama biz bilmem nerenin köyünde yaşamıyoruz. Kendimiz edelim bicelim.Ben de daha salatalık,domates,biber filan vermedim,çünki hiç birinin daha mevsimi değil,hepsi sera ürünü ve ilaçla yetiştirilmiş.O yüzden çalıştığım kadar bu zamanlarda ola bildiğince geç alıp tüketirim.Sonbahardan itibaren de ne almam,ne de yemem.
Organik un,organik bilmem ne verenlerin bunları rahatlıkla vere bilmesini de aklım almıyor açıkcası.
Bizimkilerden uzak olsun,bir misafirlikte salatalık 11 aylık bebeğin boğazında kalmıştı,ben o zamandan beri salatalıktan korkuyorum.
11 aya 1 hafta kala emeklemeye başladı oğlum. Ondan önce döne döne gidiyordu istediği yere. Tutunup kalkıyor,koltuk altlarından tuttuğumuzda yamuk yumuk adım atıyor,en çok otururken ellerinin üstünde durup ayağa kalkmaya çalışıyor king kong gibiDönerek heryere gidiyor evde tazmanya canavarı var resmen. Yürütmeye çalışıyorum zarzor ayağını öne atarsa atıyor. Ne zaman tutunup kalkacak bakalım
Evet kilo ağırlık yaptığı için zorlanırmış normal diyorlarBenim ki canı isterse geri geri gidiyor, istemezse öylece kalıyor. Bir de 10 kilo oldu, çabuk yoruluyor diye çabalamıyor bence.
Karnının tok olduğundan eminseniz diş yapıyor olabilir. Bizim diş sürecimizde geceleri uyanıyor hep. Yatmadan tetagil sürüp dişlerine öyle yatırın bakalım yine 1 saat sonra kalkacak mı eğer kalkmazsa bilinki diştirKızlar uyku uyku uykuu vallahi çocuğumun sınavı uykuyla akşam 9 da yatar belki 9.30 bi saat sonra da mıylayabilir 2 saat sonrada hadi uyuttuk gece 1 de bir kalkar 1 saat sonrası bölük bölük ne yapıcaz valla ev kriz yeri geceleri ya eşim patlıyo ben sakinleştiyorum ya ben patlıyorum eşim alıyo anlamadım artık 5 aydır belki 6 aydır bu şekildeyiz bi gün biticek umuduyla yaşıyoruz toplam uyku sürem5 6 saat bölük bölük
Bir de ben uyandığında gece uyanık tutmuyorum odadan çıkarmıyorum. Yine alıp ayağıma sallıyorum. Eğer ağlar uyumak istemezse tetagil sürüyorum biraz karanlıkta tutup tekrar sallıyorum. Uyandığında tamam uyandı diyip içeri aydınlığa getirirseniz 1-2 saat uyumaz zatenKarnının tok olduğundan eminseniz diş yapıyor olabilir. Bizim diş sürecimizde geceleri uyanıyor hep. Yatmadan tetagil sürüp dişlerine öyle yatırın bakalım yine 1 saat sonra kalkacak mı eğer kalkmazsa bilinki diştir