kahvaltıda önce elma rendelenmiş,muz ve süzme yoğurtu karıştırıp veriyorum,sonra da pankek(yumurta,yulaf unu,ya da tam buğday unu,elma ya da muz,yoğurt ya da süzme yoğurt,ceviz,bazen fındık ta ekliyorum) ya da omlet(yumurta ve herhangi sebze,doyumlu olması için tam buğday unu da ilave etmek olur).Kizlar kahvsltilar nasil oluyor sizde? Bugün rüseym ve mantarli omlet yaptim yanina da salatalik rendeledim ama bazen gercekten ne yapacagimi sasiriyorum
amca, dayı,hala,teyze vs bir yakınınıza çekmiş ola bilirmi acaba.Mesela benim kardeşimin huyunu amcama benzetirler.Ben de eşim de çok sakiniz ama bu çocuk kime çekti hayır karıştı dicem doğururken de gördüm:)
Bende başlamayı düşünüyorum. Dün birini gördüm hiç doğum yapmamış gibi. Çok bozuldum. Aslında daha önce de çok görüyordum. Ama kişiyi tanıyınca bir etkilendim.. özelden bilgi veririm misinBende bir diyetisyenden online aylık diyet aldım yarın başlıcam bakalım eski halimize döner miyiZ yoksa bu. Karınla pantolonlar kapanmıyor 165 boy 65 kiloyla diyete başladım diyelim inşallah bir ay sonra güncellerim
3 yaştan sonra düşünüyorum canım benBebeğini oyun grubu ya da kreşe göndermeyi düşünen var mı? Ben yaşını doldurduktan sonra haftada 2-3 gün vermeyi düşünüyorum sosyalleşmesi için
Benim oğlum da oturmak istemiyorum. Mama sandalyesinde zıplamak istiyorYaşadığım yerde öyle bir yer yok.Kreş için de erken
benim oğlum da odadan çıktığım an ağlamaya başlıyor,doğduğundan beri böyle,oturmayı öğrendikten sonra bir ara ağlamıyordu,şimdi yerde oturduğu zamanlar odadan çıkarsam ağlıyortek başına oynaması için önce yanında oturuyorum,bir az geçtikten sonra kalkıyorum
ben de bu gün öğlen oğlumu mama sandalyesinde oturtamadım,son günler oturmamak için çok direniyor
Zeytin ezmesi hangi marka . Marketten baktım ama tuzsuz bulamadım. Acab tuzsuz zeytin alıp ben mi ezsemCanım ben artık bi bütüm yumurtaı haşlayıp dilimliyorum yanına muz dilimliyorum yanına biraz labne zeytin ezmesi tahin pekmez bildiğin o yumurtayı bölüp bölüp ağzına veriyorum ekmek banıyrum labneye onun yiyebileceği kadar fotodaki gibi
Ben instagram süsler filan set şeklinde satılıyor onlardan alacagim . Yaşıtları hep bu şekilde kutlamış olacak . En azından b3nde yapayimKızlar günaydın hasta annelere bebişlere çok geçmiş olsun Allah şifa versin annelere kolaylık versin tez vakitte .bebitoların bir yaşı geliyor var mı doğum günü planı olan bana önceden çok saçma gelirdi ya bir yaşında hani ne anlıcak falan gibi ama şimdi bi heves ettik eşimle sizce değer mi yapmayı düşünüyo musuunuz
Bizde mekan falan bulamazsak bu şekilde evde yapıcaz daha az kişiyle çok mantıklıBen instagram süsler filan set şeklinde satılıyor onlardan alacagim . Yaşıtları hep bu şekilde kutlamış olacak . En azından b3nde yapayim
Ben marmarabirlik sade olanı aldım artık az da olsa tuz veriyorum bu şekilde yemeklere de çok çok az eğer tatsızsa katıyorumZeytin ezmesi hangi marka . Marketten baktım ama tuzsuz bulamadım. Acab tuzsuz zeytin alıp ben mi ezsem
Hiç mekan filan tutmayı dusunmedim. Bu şeylerden alıp evde kutlayacağım. Mekan işi belki aklı yetmeye başlayınca. Şimdi çok erkenBizde mekan falan bulamazsak bu şekilde evde yapıcaz daha az kişiyle çok mantıklı
Denem3k gerek.Ben marmarabirlik sade olanı aldım artık az da olsa tuz veriyorum bu şekilde yemeklere de çok çok az eğer tatsızsa katıyorum
Ayy ne kadar güzel çok özeniyorum şöyle yiyen bebişlereCanım ben artık bi bütüm yumurtaı haşlayıp dilimliyorum yanına muz dilimliyorum yanına biraz labne zeytin ezmesi tahin pekmez bildiğin o yumurtayı bölüp bölüp ağzına veriyorum ekmek banıyrum labneye onun yiyebileceği kadar fotodaki gibi
Ben okula gidene kadar yapmayı düşünmüyorum, ilk büyük organizasyonu okulda arkadaşlarıyla ya da kafede evde nerde olursa o şekilde yapıcamKızlar günaydın hasta annelere bebişlere çok geçmiş olsun Allah şifa versin annelere kolaylık versin tez vakitte .bebitoların bir yaşı geliyor var mı doğum günü planı olan bana önceden çok saçma gelirdi ya bir yaşında hani ne anlıcak falan gibi ama şimdi bi heves ettik eşimle sizce değer mi yapmayı düşünüyo musuunuz
Benim annem poşe yumurta üstüne yoğurt koyup yemeyi çok sever ordan ilham alarak haşlanmış yumurta üstüne yoğurtla yedirdim bugün. Hepsini yediKizlar kahvsltilar nasil oluyor sizde? Bugün rüseym ve mantarli omlet yaptim yanina da salatalik rendeledim ama bazen gercekten ne yapacagimi sasiriyorum
Ben gün içinde salatalık veriyorum. Diş kasintisindan mi bilmiyorum yiyor. Hoşuna da gidjyorBenim annem poşe yumurta üstüne yoğurt koyup yemeyi çok sever ordan ilham alarak haşlanmış yumurta üstüne yoğurtla yedirdim bugün. Hepsini yedidirekt omlet olarak verdiğimde ağzından çoğunu çıkarıyo.
Her sabah yumurta yedirmeye çalışıyorum ama vermediğim günler muhallebi karışımlarını gereğinden çok almışım onları yapıyorum. İrmik keçiboynuzu unu pişirip içine elma muz ceviz ne varsa koyup onu veriyorum
Peynir çok yedirmediğimi farkettim onu da eklicen kahvaltıya. Salatalık falan hiç vermedim daha ben. Ayyy aynı şeyleri verip duruyomuşum şimdi daha da farkettim
Boğazına kaçar diye korkuyorum ya. Ben de versem olcak aslındaBen gün içinde salatalık veriyorum. Diş kasintisindan mi bilmiyorum yiyor. Hoşuna da gidjyor
Bilmem izliyorum ben salatalık verdiğimde. Şimdilik bor soru olmadiBoğazına kaçar diye korkuyorum ya. Ben de versem olcak aslında
Daha bütün olarak muz verdim sadece
Köfte, ekmek, makarna hepsini veriyorum ama salatalık sert ya çekiniyorum ondan
Benimki de aynı.Kızlar bebeklerinizin gelişimleri nasıl acaba? Benimki tutunup kalkamıyor, emeklemiyor. Sadece sürünüyor ve dönüyor. Sizinkiler ne durumda?
Haklısınız ya bişey yazamıyorum ama hep girip okuyorum sohbete girecek vakit bulamıyorum bir yandan ev yapılıyor inşaat derdi eşimi şehir dışına yolladılar ben annemlere gidiyorum eşyalarımı toplayıp 1 mayıs da işe giriyorum bebeye annem bakacak bende iş çıkışı anneme geçicem evim yapılana kadar rezilim bir süre çok dağınık ve hareketli bi hayatım var şuan karma karışık o yüzden böyle olduevettt kimse konuşkan değil maalesef herkes bir derdi olduğunda yazıyorbaşka gruplarda whatsappa bile geçilmiş