2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
Değerlerine baktırdık onu iştahsız edecek herhangi bir problem yok diştendir dedi büyük ihtilamalle doktor 1 ay oldu 2 diş çıktı bizde düzelen bi durum yok malesef zorlamıyorum da illa yesin die zaten mamayla takviye yapıyoruz ihtiyacı kadar içiyor işte napayım

Yumurtaya tarhana mı karıştırıyorsunuz? Deneyeyim ben de
Tereyağı veya zeytinyağında 1 tatlı kaşığı tarhanayı çok az kavuruyorum. Üstüne yarım çay bardağı kadar su koyup pişiriyorum üstüne de yumurta kırıyorum pamuk gibi oluyo rahatça yiyebiliyo
Normal haşlanmış yumurta damağına falan yapıştığı için yemek istemiyodu hiç

E ebruvaryok

Bu kadar erken mi
evet
Benim kuzim bugün 10aylkk oldu hala dissiz
1 yaşına kadar beklemeniz gerekir,çəkmazsa onda endişelenirsiniz
Ne güzel bizde yeni emeklemeye başladık anca
Maşallah,benim oğlum da 2 gündür kendini ireli çekerek ilerliyor.
Ya yerinden kalkmak istemiyor ne güzel. Bizimki sürekli kucakta beni gezdirin .dolap kapağı açıp kapatayım pencere açıp kapatayım derdinde
Benim oğlum da dolap kapağı açmayı seviyor☺

Kızlar çocuğunuzu nasıl yıkıyorsunuz . Benim oğlum bana yaptırırken kıyameti koparıyor. Oyuncak filan da veriyorum yok.
Eşimle birlikte yıkıyoruz,ayağa kaldırdığımız zaman ayaklarını çok hareket etdiriyor,ona kadar her şey güzel,sakin gidiyor

1 yaşında bakması lazım diye biliyorum,daha 2 ayı da var
Ben de kaşıkla olan şeyleri zor yediriyorum,önüne koyduğumda ise iyi yiyor.Ama bir kaç gündür yemek parçalarını yere atmaya başladı

Kızlar çocuğunuzu nasıl yıkıyorsunuz . Benim oğlum bana yaptırırken kıyameti koparıyor. Oyuncak filan da veriyorum yok.
Küvete oturtturuyoruz top oyuncak koyuyoruz suya vuruyor bu ara o şekilde yıkıyoruz ama başını yıkarken çıkmak istiyo kolumuza elimize sarılıyo bi kere su çekti burnundan o yüzden kprktu galiba tek olırsamda banyo oturağı aldım onun içine koyuyorum eline oyuncak veriyorum o şekilde yıkıyorum

Bende oyuncak filan vermeye çalışıyorum ama yok . Gözü görmüyor. Şampuandan filan mi acaba

Evet normal haşlama yumurta benimki d3 istemiyor ve tiksindi artık. Bunu deneyeceğim

Bizde öyle yapıyoruz. Hatta şöyle açıklayım. Direk küveti gördüğü anda ağlamaya basliyor
Suyu sevmiyor o zaman bence. Bizimki tüm evi ( zaten küçücük ) gün içinde sıkça gezdiği için , banyoyu sadece el, yüz yıkama ve duş için günde 2-3 kez görüyor, o yüzden banyoda uzun süre kalıp incelemeyi çok seviyor. Evin en cazip yeri şu anda onun için banyo

ay çok sevindim biraz içim rahatladı sağolasın
Bende vicdanen rahatsız oluyordum, bunu görünce sevindim, çünkü salçalı makarnayı, salçalı yumurtayı felan çok seviyor, az miktar koyuyorum öyle güzel yiyor ki ağzını yediğim, instagramda takip ediyorum, her pazartesi soru kutucuğu bırakıp 1 haftada cevapliyor osman hoca, benim soruları hiç görmedi ama belki birgün görür

Bir tek bunu denemedim su için. Alsam içer mi acaba? Neler neler denedim kızım su içmiyor

Eklentiler

• A450E99C-467D-4414-83C4-2066E6B117B0.jpeg
    18,9 KB · Görüntüleme: 15
Dün bi yere oturmaya gittik. 2 tane küçük çocuk vardı çok hareketlilerdi falan.
Benim kızım da oturur kendi kendine oynar. Eline farklı bi şey gördüyse alır inceler falan yaramaz bi bebek değil hiç
Geldi ordan biri dedi ki “bebek kendi kendine oynuyosa ondan korkmak lazımmış.” Bu tarz şeyler söyledi
Dünden beri onu taktım kafaya, yani her bebek ağlamak zorunda mı mesela sürekli

Ben buna benzer e bebekten aldım , su için zorlamıyorum ama kefir içiyor, tutmayı öğrensin diye almıştım
Normal biberonla içmiyor. Bununla çekiyo ama çok az yani ağzını ıslatıp bırakıyo ya da ağzından geri çıkarıyo
E bebeğin kendi suyunu denedim ucuyla onla da içmiyor
Artık çare arıyorum yaz geldi nerdeyse ama içmiyor

Eklentiler

• E10EE096-4673-4FD8-9432-57EE874A0F2E.jpeg
    7,1 KB · Görüntüleme: 14
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…