2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
hepsini peş peşe çıkarabilir bu da daha fazla rahatsız ediyordur kızlar. bebişim alt iki taneyi 21 kasımda çıkardı. şubat ayına kadar tık yoktu huzurluğu çoktu bu ay 6 tane daha çıkardı
Ay maşallah allah nazarlardan saklasın ne güzel çocuk olmuş senin kibizim ki daha dişsiz dede

Ay maşallah allah nazarlardan saklasın ne güzel çocuk olmuş senin kibizim ki daha dişsiz dede
çok teşekkür ederim canım söyleme amacım kesinlikle bebişler kafalarına göre takılıyorlar benimki aşırı aceleci çıktı. bunun kemiklerle ilgisi olduğunu düşünmüyorum diş çıkarma zamanı falan genetik bence. tadını çıkarın bir daha hiç dişsiz olmayacaklar

aynen,benimki de 1 ısırık alıp atıyordu,hatta önündekileri yana doğru getirip yere atıyordu,2 gündür omleti daha iyi yiyor,amma 1 saati buluyor neredeyse.Oyuncakları da böyle yere atıp ardından bakıyor

Benim oğlum da 2 gün önce mutfakta yerde otururken arkasına doğru kafa üstü devrilmişdi,kafası parkeye değdi,korktu tabi çabuk kucağıma aldım,su vurdum,sakinleşti,çok ağlamadı.Benim gözümün önünde oldu,yetişemedim.Yatakta oturtduğum zaman da arkaya doğru düşdüğü oluyor,daha kendilerini taç kontrol edemiyorlar

Benim oğlum da 9 aylık oldu,daha diş yok.Diş çıkarma genetik bir şey.Dişsiz insan olmaz.Elbet çıkacak bir gün.Sadece sabretmek lazım

Kızlar benim oğlum önceki akşam 2 defa kesintisiz 3 saat uyuduğu için sağ göğsümde süt birikmişti o göğsümü 6 saat emzirmediğim için.1 defa sağ,1 defa sol göğsümü veriyorum.Sonra emzirsem de sağ göğsümün alt tarafında ağrı var,ne yapa bilirim biıgisi olan varmı?

Ben de unutuyorum bazen sonra bakıyorum ağrı var. Süt bezesi olustu en son ve çok sert büyüktü. Sıcak banyo sağdım bol bol emzirdim. Ve bol masaj yap o çok etkili.1 haftada iyileşti. Artık kontrol ediyorum en ufak seyle müdahale ediyorum.

Teşekkür ederim

duş ve masaj iyi geliyor canım geçmiş olsun

Yahu 9 aylık olduk ve hala bir tane bile dişimiz yok oğluşum ağlıyor sürekli değil ama anlıyorum var bi derdi kollarımı yemek istiyor sürekli zaten ağzında eli gelemedi şu dişler yaa
Bir tanıdığın bebeği de dişlerden bu şekilde rahatsızdı, şişlik var bir türlü çıkaramıyordu. Doktor dvitamini damlasını arttırmıştı. Siz de 3 yerine 5 damla verseniz belki fayda eder. Tabi yine çocuk doktorunuza danışın. Ben de damlalıkla verirken bazen damlaları fazla kaçırıyorum şu an 5.dişi geliyor. Etkiliyor bence d vitamini

Diş çıkıyor ya o da dert, bi ısırıyor sıpa, vücuduma elektrik veriyor sanki, daha zaman-ı geçmedi acele etme çıkar elbet, bizim karşı komşu var benden 2 gün sonra doğum yaptı, geçen karşılaştık, bizim hiç dış çıkmadı dedi, yaşını buluyormuş bazen, geç çıkar geç dökülür acele etme, birde dökülme dertleri var, vallaha şöyle bir düşününce yüce Rabbim cenneti boşa anaların ayaklarına sermemiş, herşeyleri dert bu bızdıklarin, Allah canlarını sağ sağlıklı etsin

Şuan tehlikeyi bilmedikledikleri için kendilerini aniden arkaya bırakabiliyorlar, yada biseye uzanırken pat düşüyorlar, benim kızımda öyle, o yüzden arkasına sağına soluna yastık koyuyorum ben, çocuğu sıkmadan genişce koyuyorum düşme anında başına gelecek şekilde hesaplayıp, kendini çok atıyor benim cadı, yastığa düşüyor, sonra da sağa sola yuvarlaniyor

Arkadaşlar benimde sağ gogsum isirilmaktan yara olmuş galiba, bugün kızım emerken bi baktım ağzından kan akıyor, korktum çektim memeden meğer meme kanamış, çocuk yuttu kani, aradan 6 7 saat geçti, iyileşmiştir dedim verdim yine kan geldi, şuan sadece sol meme emziriyorum, sağ dolunca napcam bilmiyorum

Kızlar biz bugün 9 aylık aşımızı olduk kızamık aşısıydı yumurta alerjisi olup olmadığını sordular yumurtaya alerjisi olanlar dikkat edersiniz

yaaaa çok geçmiş olsun çok acır o napacağını bilmiyorum ama ısırırsa sakin ve ifadesiz kalıp memeyi ağzından yavaşça çekmek gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…