2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
yaaaa çok geçmiş olsun çok acır o napacağını bilmiyorum ama ısırırsa sakin ve ifadesiz kalıp memeyi ağzından yavaşça çekmek gerekiyormuş
Acıyor diye hayıflanıyordum, çocuğun ağzını hep kan ıçinde görünce acısını artık önemsemiyorum kan yutuyor çocuk diye üzülüyorum. Tepkisiz kalmak o kadar imkansizki, sen başka biseye dikkatini vermişken gelip biri sana cimdik atsa tepkisiz kalabilirmisin, aynı şey bi anda ısırıyor hik diye bağırıyorum hosuna gidiyor gülüyor cadı

Kızlar biz bugün 9 aylık aşımızı olduk kızamık aşısıydı yumurta alerjisi olup olmadığını sordular yumurtaya alerjisi olanlar dikkat edersiniz
Bizde bugün olduk, bana niye sormadılar ya, kızımın biseye hafif bi alerjisi var ama neye bilemiyorum, arada bir vücudunda bi kaç tane öyle çok değil küçük sivilce gibi biseyler çıkıyor

Bizde bugün olduk, bana niye sormadılar ya, kızımın biseye hafif bi alerjisi var ama neye bilemiyorum, arada bir vücudunda bi kaç tane öyle çok değil küçük sivilce gibi biseyler çıkıyor
İsiliktir belki yumurta için bana kızarıklık döküntü oldu mu die sordular aşıdada sanırım yumurta proteinlerinden var oyüzden soruyorlar genelde kızamık aşısından önce

Emiyor mu canım eğer öyleyse doktoruna danışarak kalsiyum içebilirsin.

Benim kızımda 9. Ayda çıkarmıştı o yüzden sanki bu ay gelecek gibi hissediyorum ama yeğenim 13.ayında çıkarmıştı

Bugün 9. Ay kontrolüne gittik 10 kilo 400 gr
Boy 69
biraz hasta iyi olunca sünnet yaptırıcaz çocuk cerrahı yok o yüzden ya ürolog ya cerrah yapacak gösterdik biraz tombik olduğu için pipimiz gömülüymüş etten sünnet olduğunda küçük görünebilirmiş önden uyarim dedi

Bence normal cerraha yaptırmayın. Ürolog ya da çocuk cerrahı en iyisi. Biz normal cerraha yaptırdık çok pişmanım

Kızlar bebeğinin huyu değişen var mı ya? Benimki bambaşka biri oldu resmen
Öyle gün içinde ağlamazdı şimdi hep mızmız
Mama sandalyesinde otururdu şimdi asla oturmak istemiyo. Ağlıyo falan hep
Atak mı nedir anlamadım. Hasta biraz onla da ilgisi var sanırım
Uyku süresi de çok azaldı. 2 saat uyurdu öğlenleri şimdi en fazla 1
Gece de 12 saat uyurdu mesela 8-9 a indi
İnşallah düzelir sanki başka bi bebek geldi kızım gitti de

maşallahhh ya bizimki de biraz gömülü kaldı sanki.
doktor en son normal demişti ama bilemedim inş yanlış bir şey yapmamışızdır
bizimkini ürolog yaptı aslında ürolog öneriyorlarmış sünnet için

gün içinde bile o kadar farklı farklı davranıyor ki artık yetişemiyorum.. hiç önemsememeye ya da ne oldu acaba dememeye çalışıyorum uykuları 2 ye düşmüştü geri 3 e çıktı bazen tekrar 2 tane uyuyor. bazen yarım saat uyuyor. geçen gün akşam 3 saat uyuyup uyandı

Allah şifa versin,ne yaptınız,şimdi nasılsınız?

Kızlar D vitaminini yemekten önce yoksa sonramı veriyorsunuz?
ben sabahları aklıma geldikçe veriyorum. genelde tok oluyor ya da beslendikten bir saat sonra falan oluyor. saat 12yi geçtikten sonra aklıma gelirse o gün vermiyorum

En son 3. Ayında böyleydi hep mızmızdı o haline geri döndü
Hemen eski kızımıııı istiyorummmmm
2 uykuya düşmüştü benimki de ama 3 olcak sanırım bugün çünkü hep kısa uyudu

En son 3. Ayında böyleydi hep mızmızdı o haline geri döndü
Hemen eski kızımıııı istiyorummmmm
2 uykuya düşmüştü benimki de ama 3 olcak sanırım bugün çünkü hep kısa uyudu
ah kıyamam kuzulara yaaa bu 8-9. aylarda çok fazla ayrılık kaygısı yaşarlarmış ben artık buna bağlıyorum değişik değişik hareketlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…