- 7 Ocak 2014
- 3.122
- 4.403
- 38
Acıyor diye hayıflanıyordum, çocuğun ağzını hep kan ıçinde görünce acısını artık önemsemiyorum kan yutuyor çocuk diye üzülüyorum. Tepkisiz kalmak o kadar imkansizki, sen başka biseye dikkatini vermişken gelip biri sana cimdik atsa tepkisiz kalabilirmisin, aynı şey bi anda ısırıyor hik diye bağırıyorum hosuna gidiyor gülüyor cadıyaaaa çok geçmiş olsun çok acır onapacağını bilmiyorum ama ısırırsa sakin ve ifadesiz kalıp memeyi ağzından yavaşça çekmek gerekiyormuş
Bizde bugün olduk, bana niye sormadılar ya, kızımın biseye hafif bi alerjisi var ama neye bilemiyorum, arada bir vücudunda bi kaç tane öyle çok değil küçük sivilce gibi biseyler çıkıyorKızlar biz bugün 9 aylık aşımızı olduk kızamık aşısıydı yumurta alerjisi olup olmadığını sordular yumurtaya alerjisi olanlar dikkat edersiniz
İsiliktir belki yumurta için bana kızarıklık döküntü oldu mu die sordular aşıdada sanırım yumurta proteinlerinden var oyüzden soruyorlar genelde kızamık aşısından önceBizde bugün olduk, bana niye sormadılar ya, kızımın biseye hafif bi alerjisi var ama neye bilemiyorum, arada bir vücudunda bi kaç tane öyle çok değil küçük sivilce gibi biseyler çıkıyor
Emiyor mu canım eğer öyleyse doktoruna danışarak kalsiyum içebilirsin.Şey düşünüyorum kendimce acaba kemiklerini mi besleyemedim ama çocuk maşallah diyiyim altıncı ayından beri her gün bir yumurta yiyor son bir aydır sarı beyaz yani baya güzel beslemeye çalışıyorum aslında yada acele ediyorum bir yaşını da bulabilir diyen var
Bizde de yok halaYahu 9 aylık olduk ve hala bir tane bile dişimiz yok oğluşum ağlıyor sürekli değil ama anlıyorum var bi derdi kollarımı yemek istiyor sürekli zaten ağzında eli gelemedi şu dişler yaa
Benim kızımda 9. Ayda çıkarmıştı o yüzden sanki bu ay gelecek gibi hissediyorum ama yeğenim 13.ayında çıkarmıştıŞey düşünüyorum kendimce acaba kemiklerini mi besleyemedim ama çocuk maşallah diyiyim altıncı ayından beri her gün bir yumurta yiyor son bir aydır sarı beyaz yani baya güzel beslemeye çalışıyorum aslında yada acele ediyorum bir yaşını da bulabilir diyen var
Bence normal cerraha yaptırmayın. Ürolog ya da çocuk cerrahı en iyisi. Biz normal cerraha yaptırdık çok pişmanımBugün 9. Ay kontrolüne gittik 10 kilo 400 gr
Boy 69
biraz hasta iyi olunca sünnet yaptırıcaz çocuk cerrahı yok o yüzden ya ürolog ya cerrah yapacak gösterdik biraz tombik olduğu için pipimiz gömülüymüş ettensünnet olduğunda küçük görünebilirmiş önden uyarim dedi
maşallahhh ya bizimki de biraz gömülü kaldı sanki.Bugün 9. Ay kontrolüne gittik 10 kilo 400 gr
Boy 69
biraz hasta iyi olunca sünnet yaptırıcaz çocuk cerrahı yok o yüzden ya ürolog ya cerrah yapacak gösterdik biraz tombik olduğu için pipimiz gömülüymüş ettensünnet olduğunda küçük görünebilirmiş önden uyarim dedi
bir gelişme var mı canım sizin sünnet konusundaBence normal cerraha yaptırmayın. Ürolog ya da çocuk cerrahı en iyisi. Biz normal cerraha yaptırdık çok pişmanım
gün içinde bile o kadar farklı farklı davranıyor ki artık yetişemiyorum.. hiç önemsememeye ya da ne oldu acaba dememeye çalışıyorumKızlar bebeğinin huyu değişen var mı ya? Benimki bambaşka biri oldu resmen
Öyle gün içinde ağlamazdı şimdi hep mızmız
Mama sandalyesinde otururdu şimdi asla oturmak istemiyo. Ağlıyo falan hep
Atak mı nedir anlamadım. Hasta biraz onla da ilgisi var sanırım
Uyku süresi de çok azaldı. 2 saat uyurdu öğlenleri şimdi en fazla 1
Gece de 12 saat uyurdu mesela 8-9 a indi
İnşallah düzelir sanki başka bi bebek geldi kızım gitti de
Allah şifa versin,ne yaptınız,şimdi nasılsınız?Arkadaşlar benimde sağ gogsum isirilmaktan yara olmuş galiba, bugün kızım emerken bi baktım ağzından kan akıyor, korktum çektim memeden meğer meme kanamış, çocuk yuttu kani, aradan 6 7 saat geçti, iyileşmiştir dedim verdim yine kan geldi, şuan sadece sol meme emziriyorum, sağ dolunca napcam bilmiyorum
ben sabahları aklıma geldikçe veriyorum. genelde tok oluyor ya da beslendikten bir saat sonra falan oluyor. saat 12yi geçtikten sonra aklıma gelirse o gün vermiyorumKızlar D vitaminini yemekten önce yoksa sonramı veriyorsunuz?
En son 3. Ayında böyleydi hep mızmızdı o haline geri döndügün içinde bile o kadar farklı farklı davranıyor ki artık yetişemiyorum.. hiç önemsememeye ya da ne oldu acaba dememeye çalışıyorumuykuları 2 ye düşmüştü geri 3 e çıktı bazen tekrar 2 tane uyuyor. bazen yarım saat uyuyor. geçen gün akşam 3 saat uyuyup uyandı
Sabah uyanınca tok karnına veriyorum hemenKızlar D vitaminini yemekten önce yoksa sonramı veriyorsunuz?
ah kıyamam kuzulara yaaa bu 8-9. aylarda çok fazla ayrılık kaygısı yaşarlarmış ben artık buna bağlıyorum değişik değişik hareketleriniEn son 3. Ayında böyleydi hep mızmızdı o haline geri döndü
Hemen eski kızımıııı istiyorummmmm
2 uykuya düşmüştü benimki de ama 3 olcak sanırım bugün çünkü hep kısa uyudu
Yok canım, görüntü hala aynı. Büyük ihtimalle 2. Bir operasyon gerekecek. Yaza kontrole götüreceğim memlekete gidince.bir gelişme var mı canım sizin sünnet konusunda
canım kuzum inşallah dertsiz tasasız kolayca hallolurYok canım, görüntü hala aynı. Büyük ihtimalle 2. Bir operasyon gerekecek. Yaza kontrole götüreceğim memlekete gidince.