- 13 Ekim 2022
- 273
- 441
- 37
Aa neden acabaBence normal cerraha yaptırmayın. Ürolog ya da çocuk cerrahı en iyisi. Biz normal cerraha yaptırdık çok pişmanım
Çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin ikinize de. Bol su, meyve suyu, istirahat edin. Kuzucuğu da bol bol emzirin.5 gündür aşırı hastayım sabah akşam antibiyotik iğne oluyorum
dün akşamdan beri bebişim de hastalandı galiba
sürekli uyandı tüm geceyi 3 saatlik uykuyla tamamladı
kafası sıcacık ama ateşi yok
burnu tıkalı ve akıyor aşırı ağlıyor
geceyi çok kötü geçirdik. ben okuldan bebeğim benden kaptı büyük ihtimalle. burnunu açık tutmaya çalışıp az az calpol veriyorum başka öneriniz var mı
ben sabahları aklıma geldikçe veriyorum. genelde tok oluyor ya da beslendikten bir saat sonra falan oluyor. saat 12yi geçtikten sonra aklıma gelirse o gün vermiyorum
teşekkürler,ben de tok karnına veriyorum.Biri açken verilir dedi,ben de yalnış mı yapıyorum diye ikilemde kaldımSabah uyanınca tok karnına veriyorum hemen
Demiri çok unutuyorum ama sütle yoğurtla verilmiyo diye kaçırıyorum zamanını
Acil şifalar dilerim.Sarımsak limon bal kürü hazırla ve ye.Ya da sarımsağı küçük parçalara ayırıp yut,daha sık emzir.5 gündür aşırı hastayım sabah akşam antibiyotik iğne oluyorum
geceyi çok kötü geçirdik. ben okuldan bebeğim benden kaptı büyük ihtimalle. burnunu açık tutmaya çalışıp az az calpol veriyorum başka öneriniz var mı
Geçmiş olsun, geçen ay oğlumda babasından Kapmıştı calpol ile geçiştirmeye çalıştım 3 gün ama düzelmeyince Aile hekimi antibiyotik verdi 1 günde kendine geldi boşuna o kadar ağlatmışım dedim ama ateşi 37,5 tu. Umarım sizde gerek kalmaz.5 gündür aşırı hastayım sabah akşam antibiyotik iğne oluyorum
Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum5 gündür aşırı hastayım sabah akşam antibiyotik iğne oluyorum
açken verilen demirdi galiba canım. onu açken vermeye çalışıyorumteşekkürler,ben de tok karnına veriyorum.Biri açken verilir dedi,ben de yalnış mı yapıyorum diye ikilemde kaldım
çok teşekkür ederim hemen yapayım ama ne yemek yiyor ne de emiyorAcil şifalar dilerim.Sarımsak limon bal kürü hazırla ve ye.Ya da sarımsağı küçük parçalara ayırıp yut,daha sık emzir.
çok sağoll acaba tahlil yaptı mı? ateşi yok gibi ya olsa her yeri sıcak olur değil mi? tahlil yapmıyorlarsa doktora götürürümGeçmiş olsun, geçen ay oğlumda babasından Kapmıştı calpol ile geçiştirmeye çalıştım 3 gün ama düzelmeyince Aile hekimi antibiyotik verdi 1 günde kendine geldi boşuna o kadar ağlatmışım dedim ama ateşi 37,5 tu. Umarım sizde gerek kalmaz.
aminnn sağol canım bebeler hastalanmasınGeçmiş olsun acil şifalar diliyorum
çok sağol canım sürekli meme teklif etmekten üstsüz gezeceğimÇok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin ikinize de. Bol su, meyve suyu, istirahat edin. Kuzucuğu da bol bol emzirin.
Peceteye zeytinyağı koyup göğsüme koydum, akşama kadar o göğsümü emzirmedim, çok şükür kanama olmadı, emerken aciyor ama artik alıştım cani sağolsunAllah şifa versin,ne yaptınız,şimdi nasılsınız?
Ben aklima geldiğinde ya yemegine damlatiyorum yada ağzınaKızlar D vitaminini yemekten önce yoksa sonramı veriyorsunuz?
Cok cok geçmis olsun, bebeğine küçük bi parca tavuk, küçük soğan bi dış sarımsak, az pirinç iyice kaynat ılıyınca çatalla ez az limon sık yedir, hatta fazla yapıp kendinde yiyebilirsin5 gündür aşırı hastayım sabah akşam antibiyotik iğne oluyorum
Biz salı günü yaptırdık aile hekimliğinde, yan etki olmadı, ateş ağrı, iğne yerinde şişme olabilir dedi ama çok şükür hiç biri olmadiKızlar 9. Ay kızamık aşısını yaptıran var mı bebeğine? Nereden yapılıyor ve yan etkileri neler yaşadınız?
çok severim tavuklu çorbaları yarın mutlaka yapayım bugün de ilikli kemik suyuyla tarhana yaptım bir iki kaşık içtiPeceteye zeytinyağı koyup göğsüme koydum, akşama kadar o göğsümü emzirmedim, çok şükür kanama olmadı, emerken aciyor ama artik alıştım cani sağolsun
Ben aklima geldiğinde ya yemegine damlatiyorum yada ağzına
Cok cok geçmis olsun, bebeğine küçük bi parca tavuk, küçük soğan bi dış sarımsak, az pirinç iyice kaynat ılıyınca çatalla ez az limon sık yedir, hatta fazla yapıp kendinde yiyebilirsin
benimki de ayaktayken hep parmak ucuna basıyor adım atacak olursa da öyle yapıyor. düzgün bir adım attığını görmedim bence doktor fark ederdi yine de aklına çok takılıyorsa bir dahaki kontrolde sorabilirsinArkadaşlar, kızımı zaman zaman ayağa kaldırıyorum bacakları guclensin diye, sol ayağını tam basmıyor, sağ tam güzel basıyor ama solu ne yaparsam yapayım parmak ucunda, normal mi acaba, ortopedi muayenesinden yeni geçti bi anormallik olsa dr söylerdi herhalde ama ne biliyim, parmak ucunda olduğu için mi bilmiyorum sanki diğerinden kısa gibi geliyor bana, dr söylerdi dimi, yani normal bi dr da değil, ünv hocası, başhekim yardımcısı alaninda uzman, mutlaka öyle bisey olsa farkederdi dimi
Aksilik ya son kontrolümüzdu, röntgen çekildi kalçadan, hiç bi sıkıntısı yok, her şey güzel dedi, takibi kapatıyoruz dedibenimki de ayaktayken hep parmak ucuna basıyor adım atacak olursa da öyle yapıyor. düzgün bir adım attığını görmedim bence doktor fark ederdi yine de aklına çok takılıyorsa bir dahaki kontrolde sorabilirsin