- 17 Mayıs 2022
- 521
- 527
- 35
Bende de tam tersi canım çok şey istiyor ama yurt dışında olduğum için istediğim lezzeti bulamıyorum.2 gündür canım lahmacun istiyor evde kendim yapmaya çalışcam.normalde ete düşkün biri değilim ama şuan canım hep kebaplar dönerler istiyorBenimde midem çok bulanıyor. Aslında karnım acikiyor. Canim bisiler istiyor ama ne istediğini tam bilemiyorum. Sofra kuruluyor hepsi bana mide bulandırıcı geliyor..güçten düşmeyin diye hoşuma gidenlerden yemeye çalışıyorum. Yedikten sonra midemde sanki halay çekiyorlar. Nasıl bulaniyooo.. istesemkendimi tutsam kusmaya bilirim ama kusunca çok rahatlıyorum. Sanırım az az ve sık beslenmeliyiz. Beni görenler bu ara yüzün sapsarı olmuş diyor
Yaaa kıyamam sizee .. ayrı duyguları hissedince insan bide bulamayınca bı tuhaf oluyor. Bazen tr de olsan da istediğini alamiyorsun böyle bı durum da var.Bende de tam tersi canım çok şey istiyor ama yurt dışında olduğum için istediğim lezzeti bulamıyorum.2 gündür canım lahmacun istiyor evde kendim yapmaya çalışcam.normalde ete düşkün biri değilim ama şuan canım hep kebaplar dönerler istiyor
Sebamed Bebek yağı kullanmaya başladım ben. Çünkü çok çabuk göbeğim çıkmıştı diğer gebeliklerimde. Goguslerinize basenlerinize sürmeyi unutmayın kizlar.ben sadece karnıma surmustum karnımda bı tane çatlak yok memelerim ve basenler çatlakKızlar çatlak oluşmasın die krem ya da yağ kullanmaya başlayan var mı neler öneriyorsunuz?
Ay goguslerime keske surseydim valla en cok orasi cok fenaYaaa kıyamam sizee .. ayrı duyguları hissedince insan bide bulamayınca bı tuhaf oluyor. Bazen tr de olsan da istediğini alamiyorsun böyle bı durum da var.
Sebamed Bebek yağı kullanmaya başladım ben. Çünkü çok çabuk göbeğim çıkmıştı diğer gebeliklerimde. Goguslerinize basenlerinize sürmeyi unutmayın kizlar.ben sadece karnıma surmustum karnımda bı tane çatlak yok memelerim ve basenler çatlak
Benimki artık baş edilemez hale geldi acile gidip ilaç yazdırdım. Gece içtim bugün biraz daha iyiyimArkadaşlar midem çok bulanıyor benim gibi olan var mı
Ben kantoron sürüyorum karnıma canımKızlar çatlak oluşmasın die krem ya da yağ kullanmaya başlayan var mı neler öneriyorsunuz?
Evet haklısınYaaa kıyamam sizee .. ayrı duyguları hissedince insan bide bulamayınca bı tuhaf oluyor. Bazen tr de olsan da istediğini alamiyorsun böyle bı durum da var.
Sebamed Bebek yağı kullanmaya başladım ben. Çünkü çok çabuk göbeğim çıkmıştı diğer gebeliklerimde. Goguslerinize basenlerinize sürmeyi unutmayın kizlar.ben sadece karnıma surmustum karnımda bı tane çatlak yok memelerim ve basenler çatlak
Bu haftaya kadar vardı bu kasık ağrım arada oluyor koku hassasiyetim arttı baya maskeyle dolaşıyorumİnş canım bizde de durum aynı dış gebelik degilde düşük yaşadım.suan senden 1 hafta geriden geliyorumkasık ağrısı oluyor arada sende de var mı?
Benimde çok kötü başımı kaldıramıyorum midede şişkinlikde oluyormuBenimki artık baş edilemez hale geldi acile gidip ilaç yazdırdım. Gece içtim bugün biraz daha iyiyim
Gebelik takibi uygulaması kullanıyorum ona göre canımben de aynı şeyi düşünüyorum haftalık hesabınızı internette yazan programlara göre mi yaptınız
Merhaba sata göre 7+5,ultrasona göre 6+1im.Dünden itibaren mide bulantılarım başladı,hiç bir şey yemek istemiyorum.Arkadaşlar midem çok bulanıyor benim gibi olan var mı
Benim zaten burnum cok hassas umarim daha da artmazBu haftaya kadar vardı bu kasık ağrım arada oluyor koku hassasiyetim arttı baya maskeyle dolaşıyorum
Arianaa canım rica etsem beni de listeye ekler misin SAT 8 Eylül 5+2 de kese göründü 6+6 da kalp atışı duyuldu BDT 14 Haziran Yaş 26
Yarın eklerim canım hoşgeldinArianaa canım rica etsem beni de listeye ekler misin SAT 8 Eylül 5+2 de kese göründü 6+6 da kalp atışı duyuldu