- 10 Ağustos 2023
- 1.133
- 379
- 32
Canım 7 gün çok erken değil mi ya bekle bence biraz daha regl inden 1-2 gün önce başlaBeklenen adet tarihimden 7 gün önce test yaptım kalbim kadar temiz skjkds... Bir de ayın 2 si gibi deneyeceğim erken test olarak. Bu miratech testiydi bir de predictor ya da prodoctor bulursam deneyeyim diyorum.
Olsun canım pikten 2 gün sonrası muhtemelen çatlamaya denk geliyordur ya da bir gün sonrası. Yumurta da 24 saat yaşıyor. Benim de en pik günününü değerlendirdim sonraki günde koyuydu ama değerlendiremedik bir de iyice silindiği günü değerlendirdim. Ortadaki günü de değerlendirsem iyiydi ama nasipBeb dogurana kadar isal degildm ama afedersin gunde 2 3 kere wc cikiyodum hamileler kabz olur derler ben olmadim masallah diyim ama isal sulardan mikrop kapinca olur canim aritma veya cesme suyu ictinmi yada disarda biyerde isyeri misafirlik yakin zamanda su tuketimi yaptgn yer varsa o isal yapar bende oyle oldu yani bu yaz 2 kere canim . Evet yumurtlamama gore 14. Gun 2 aralik canim ama icim icime sigmiyo pik ve ertesi gunu degerlendremedik pikten sonra 2. Gun birliktelik oldu gecen ayda kasık agrm vardi bu ayda var cenem sivilcelendi yogunluk biraz agri var adetse sokulsun diye hareket ediyorum test yapmamak icin zor tutuyorum kendimi sabah yapacaktm wc zor yetstim yapamadim yarinda yapmamayi basarrsam 2 sinde yaparim test canim
Selam canlar regl olanlar sat hini bildirin guncelleyeyim olur mu
KASİM yas bat durum HAMİŞLER @mirasanne 32 ekim hamiş @mely25 26 Kasım hamiş @morumtirak 30 Eylül hamiş @Bhsa 36 ekim hamiş @rosa888 34 ekim hamis @Bebik olsun 24 ekim hamiş tomrs 39 3aralik bekliyor @cns15 32 4 kasim bekliyor ArasaNillGerek 29 7 aralik bekliyor @Gevezeler 30 18 kasim bekliyor, @lilystar 28 9 Aralık bekliyor @Tospaagtd 2 aralik bekliyor @alyanil 27 30 kasim bekliyor @Waiting for a miracle 18 aralik bekliyor @mrym12 19 20 aralik bekliyor A adeninannesi12 30 8 Aralık bekliyor @BinevsJade 14 kasim bekliyor @bvice 26 21 kasim bekliyor @outoffit 29 14 kasim bekliyor @sonsuzaskk 26 kasim bekliyor @8996asya 26 18 aralık bekliyor @Metaverse 2 aralik bekliyor @Damlafzt 10 aralik bekliyor zey0910 31 10 aralik bekliyor @Soulfly07 5 kasim bekliyor @tarccinn 35 3 kasim bekliyor @hacerkahraman 26 6 kasim bekliyor @seldakayavuz 35 11 kasim bekliyor @zesamu93 2 Kasım bekliyor Z zingarina10 32 9 Aralık bekliyor lilyrosey 27 7 Aralık bekliyor @elena10 26 8aralik bekliyor @haticemm42 29 2aralik Bekliyor
Miratech en iyi testtir ama otrkiler okdar guvenilir degil canim diger yazdgn markalar yani hatali pozitif verebiliyor bilgin olsunBeklenen adet tarihimden 7 gün önce test yaptım kalbim kadar temiz skjkds... Bir de ayın 2 si gibi deneyeceğim erken test olarak. Bu miratech testiydi bir de predictor ya da prodoctor bulursam deneyeyim diyorum.
Oyle canim sabah test yaptm beyaz yine tek cizgi uzulmeyecegim birgun o cift cizgiyi gorcezOlsun canım pikten 2 gün sonrası muhtemelen çatlamaya denk geliyordur ya da bir gün sonrası. Yumurta da 24 saat yaşıyor. Benim de en pik günününü değerlendirdim sonraki günde koyuydu ama değerlendiremedik bir de iyice silindiği günü değerlendirdim. Ortadaki günü de değerlendirsem iyiydi ama nasip
Çok teşekkür ederim bilgilendirmen içinMiratech en iyi testtir ama otrkiler okdar guvenilir degil canim diger yazdgn markalar yani hatali pozitif verebiliyor bilgin olsun
merhaba canım regl günü gelen akıntılar genelde regl çıkıyor ben öyle okudum ve yaşadım malesef ama tabi inşallah gebelik vardır.Kızlar gunaydinn dün regl gunumdu sabah leke gelmiş pembemsi kahverengimsi. Ama akıntı gi
Teşekkür ederimmerhaba canım regl günü gelen akıntılar genelde regl çıkıyor ben öyle okudum ve yaşadım malesef ama tabi inşallah gebelik vardır.
Canım dur bakalım bir de günün geçince yaparsın. Öyle tabi göreceğiz o çift çizgiyi biraz sabır sadece :)Oyle canim sabah test yaptm beyaz yine tek cizgi uzulmeyecegim birgun o cift cizgiyi gorcez
Gebeliğim 9 ay ishalle geçti2 Aralık mı canım senin bat bir şey kalmamış. Ay ayıptır söylemesi ben 3 gündür ishalim böyle belirti yaşayan da var mı bilmiyorum her şey belirti şuan ahahah
hiç bilmiyorum canım ya 4 gündür devam ediyor benim yumurtlamadan beri. Mevsimsel enfeksiyon falandır muhtelemen de ne biliyim acaba olabilir mi dedim. Ama bu kadar erken de olmaz zaten :) uygulamaya göre 5 yumurtlamaya göre 9 gün var :/Gebeliğim 9 ay ishalle geçtiyutmadığım çiğnemediğim kahve çekirdeği kalmadı en son gastreonoloji bölümüne gittim bağorsak düzenleyici şurup ve probiyotik verdi onlar biraz kesmişti. Burda hep okuyorum gebelikte kabızlık olurmuş ama benim tam tersiydi
canım benim de korunmayı bıraktığımdan beri asssla şaşmayan regl düzenim şaştı 3 aydır neden bilmiyorum. yani böyle 1-2 günlük gecikmeler normal sanırım. sen yumurtlamanın 16 kasım olduğunu nereden biliyorsun? test mi yaptın? belki geç yumurtlamışsındır. ya da bebiş vardır :) bekle bence 1-2 gün dahaArkadaşlar merhaba benim bat 29 yada 30 kasımdı 28 kasım da normal laboquick test yapım negatif çıktıama hala regl de olmadım doğru düzgün bi regl belirtisi de yok şuan 16 kasım yumurtlama günümdü normalde 27 28 gün arası regl olurum ama sadece korunmayı bıraktığımdan beri 3 4 aydır denge değişti gibi bir kere bir önceki ay gecikme yaşamıştım onun dışında çok şaşmaz regl günü sizce pozitife dönme durumu olabilir mi umutlanmakta istemiyorum açıkçası sizde sormak istedim fikir verirmisiniz
ovulasyon takibi yaptım canım testlerle 16 kasım net pik gördüm 17 kasım çok hafif silikleşmişti saha sonrasında yapmadım bıraktım ordan biliyorum bebiş olduğunu çok düşünmüyorum canım ya inşallah vardır tabi ama 28 kasımda yaptım test negatif çıktı olsa çıkardı diye düşünüyorum işte kafama o takıldıcanım benim de korunmayı bıraktığımdan beri asssla şaşmayan regl düzenim şaştı 3 aydır neden bilmiyorum. yani böyle 1-2 günlük gecikmeler normal sanırım. sen yumurtlamanın 16 kasım olduğunu nereden biliyorsun? test mi yaptın? belki geç yumurtlamışsındır. ya da bebiş vardır :) bekle bence 1-2 gün daha
Canım çatlamadan 12. Gün sonrası çıkıyor diyorlar 28 biraz erken olmuş olabilir tekrarlarsın yine inş vardır bence çarşambadan itibaren başlayacağım testeovulasyon takibi yaptım canım testlerle 16 kasım net pik gördüm 17 kasım çok hafif silikleşmişti saha sonrasında yapmadım bıraktım ordan biliyorum bebiş olduğunu çok düşünmüyorum canım ya inşallah vardır tabi ama 28 kasımda yaptım test negatif çıktı olsa çıkardı diye düşünüyorum işte kafama o takıldı
ne zaman çatladı bilmiyorum ki 16 sı tam pik 17 si ve 18 inde yaptığım testlerin rengi ikisi de aynıydı hafif silik :) vay arkadaş ne pikmiş yaaCanım çatlamadan 12. Gün sonrası çıkıyor diyorlar 28 biraz erken olmuş olabilir tekrarlarsın yine inş vardır bence çarşambadan itibaren başlayacağım testene kadardır deniyorsun? Diziler yüzünden ceket attı hamile kaldım sanıyordum ben hiç öyle değilmiş valla ya