2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

ne zaman çatladı bilmiyorum ki 16 sı tam pik 17 si ve 18 inde yaptığım testlerin rengi ikisi de aynıydı hafif silik :) vay arkadaş ne pikmiş yaa
net olarak 3 aydır istiyoruz canım :) :) valla insan hemen olacak diye düşünüyor da işin başına geçince olaylar çok faklı :)
Aaaa biz de öyle 3. ay bu ay :) ilk defa ovülasyon yaptım bende. Pik gördükten sonra ertesi gün ya da bir sonraki gün çatlıyormuş genelde canım.

Aaaa biz de öyle 3. ay bu ay :) ilk defa ovülasyon yaptım bende. Pik gördükten sonra ertesi gün ya da bir sonraki gün çatlıyormuş genelde canım.
Herkes başka bişey söylüyor canım yaa aslında hiç yapmamak lazım ben artık yapmayacağım almayacağım da testlerden :)

Herkes başka bişey söylüyor canım yaa aslında hiç yapmamak lazım ben artık yapmayacağım almayacağım da testlerden :)
Ya 2 güne 1 değerlendirebiliyorsanız hiç gerek yok aslında. Bizim iş yoğunluğundan o pek mümkün değil diye kaçırmayalım en azından dedim :)

hiç bilmiyorum canım ya 4 gündür devam ediyor benim yumurtlamadan beri. Mevsimsel enfeksiyon falandır muhtelemen de ne biliyim acaba olabilir mi dedim. Ama bu kadar erken de olmaz zaten :) uygulamaya göre 5 yumurtlamaya göre 9 gün var :/
Cok geçmiş olsun inşallah güzel haberler alırsınız 🙏🌸

Hamişler dikkat dikkat iki sorum var duydum çok şaşırdım ama sizde oldu mı teyit etmek isterim
Yüzde yanma kızarma böyle sızlama
Ayaklarda ama sadece ayaklarda üşüme
Oldu mu oluyor mu sizlerde ?

Dpo 9 ilk idrarla yaptım dün kuruyunca çizgi vermişti bu test ama bugün yapar yapmaz gönül gözüyle görünen bir çizgi var gibi geldi görüyor musunuz ?

Eklentiler

• IMG_7176.jpeg
    IMG_7176.jpeg
    94,8 KB · Görüntüleme: 36
kızlar merhaba dün sabah öğlen akşam yaptım testi 2 saat bişi yemeden içmeden ve çok fazla kasık ağrım ve karnım ağrıyordu balonlar patlıyordu bildiğin 😂 testimi tekrar paylaşıyorum bakarmısın 🙏
IMG_3759.jpeg
IMG_3760.jpeg

Merhaba kızlar ben kasımın 17 sinde adet oldum yumurtlama için ovolasyon testi yapıyorum ancak bugün cok hafif kan geldi bir kaç gündürde kasiklarimda hafif hafif agrilar var. Bu arada her ay adet olurum 30 veya 32 gunde ama bu ay 40 gün oldu sizce bu kan ve ağrılar neden testlerinde bu şekilde

Kizlar merhaba 1,5 senedir cocuk sahibi olmaya calisiyorduk en son 18 kasimda cipli asilama yaptirdim sonuc bugün pozitif 😊😊ama inanin ne gogus sismesi ne acimasi var bende kesin hamile degilim diye dusundum o kadar regl sancisi olduki bildiginiz regl sancisi gercekten farki yokmus kendimi yemisim belirti arayarak asilamanin 10. Gunu ve 13. Gunu kahve lekelenmem geldi sadece oda adet geliyor dedim ama degilmisim .burda okuyan yazan kim varsa bir an once bebislerinize kavusmaniz icin dua ediyor olacagim ❣️

Hala regl olmadım akıntılar beyazlasti gündüz test yaptım negatif çıktı bugün gecikmenin 3. Günü bilemedim ben de geç dollenmeyi araştıriyordum öyle bir durumda negatif çıkar mi diye
Negatf cikinca negatf devam ediyo bende canim oyuzden test yapasm hem var hem yok

X