2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

selam canım, daha erken diye kendimi oyalamaya çalışıyorum ama hep aklımın bi köşesinden kendini hatırlatıyor. normalde meme hassasiyeti regle 1 hafta kala başlardı. bu ay yumurtlama haftasında başladı.hareket ettikçe acıyordu. hala var ama daha hafif neyseki. kasıklarıma minik sancılar giriyor ama havalar malum serin ondandır diye düşünüyorum. sen de var mı bişeyler?
Canım benim bat 5 aralık 30 günde 1 oluyorum. Ama yumurtlama göre 9 aralık şuan. Çatlama gördükten sonra iki gün regl olacak gibi ağrım oldu(o hep oluyor o yüzden aldırmadım) hafta sonundan beri de grip oldum. Dün ve bugün inanılmaz ishalim, bağırsak hareketliliğim çok var. Bir de arada belim ağrıyor. O kadar :KK43: Testelere ne zaman başlayayım bilmiyorum, muhtemelen haftaya bugün yaparım 1 test.

Canım benim bat 5 aralık 30 günde 1 oluyorum. Ama yumurtlama göre 9 aralık şuan. Çatlama gördükten sonra iki gün regl olacak gibi ağrım oldu(o hep oluyor o yüzden aldırmadım) hafta sonundan beri de grip oldum. Dün ve bugün inanılmaz ishalim, bağırsak hareketliliğim çok var. Bir de arada belim ağrıyor. O kadar :KK43: Testelere ne zaman başlayayım bilmiyorum, muhtemelen haftaya bugün yaparım 1 test.
aynen ben de haftaya bugün bi erken gebelik yaparım. gerçi her seferinde adet gecikmesini beklicem diyorum da yaparım kesin test:)
benim sat 12kasım , bat uygulamada 10 aralık görünüyor ama yumurtlama erken oldu.8 aralık tahmin ediyorum ben.

Kizlar Bende 2 aralik yumurtlama sonrasi 14. Gun ama dayanamadim test yaptm sabah koca bir negatif kasiklarim agryor akintim cok bakalim 2 kasim gelmek bilmedi 😁😇

aynen ben de haftaya bugün bi erken gebelik yaparım. gerçi her seferinde adet gecikmesini beklicem diyorum da yaparım kesin test:)
benim sat 12kasım , bat uygulamada 10 aralık görünüyor ama yumurtlama erken oldu.8 aralık tahmin ediyorum ben.
Ahahah bende hep öyle diyorum sonra kendimi test yaparken buluyorum haftaya bugün başlamak mantıklı ya

2 Aralık mı canım senin bat bir şey kalmamış. Ay ayıptır söylemesi ben 3 gündür ishalim böyle belirti yaşayan da var mı bilmiyorum her şey belirti şuan ahahah
Beb dogurana kadar isal degildm ama afedersin gunde 2 3 kere wc cikiyodum hamileler kabz olur derler ben olmadim masallah diyim ama isal sulardan mikrop kapinca olur canim aritma veya cesme suyu ictinmi yada disarda biyerde isyeri misafirlik yakin zamanda su tuketimi yaptgn yer varsa o isal yapar bende oyle oldu yani bu yaz 2 kere canim . Evet yumurtlamama gore 14. Gun 2 aralik canim ama icim icime sigmiyo pik ve ertesi gunu degerlendremedik pikten sonra 2. Gun birliktelik oldu gecen ayda kasık agrm vardi bu ayda var cenem sivilcelendi yogunluk biraz agri var adetse sokulsun diye hareket ediyorum test yapmamak icin zor tutuyorum kendimi sabah yapacaktm wc zor yetstim yapamadim yarinda yapmamayi basarrsam 2 sinde yaparim test canim 😇

Beb dogurana kadar isal degildm ama afedersin gunde 2 3 kere wc cikiyodum hamileler kabz olur derler ben olmadim masallah diyim ama isal sulardan mikrop kapinca olur canim aritma veya cesme suyu ictinmi yada disarda biyerde isyeri misafirlik yakin zamanda su tuketimi yaptgn yer varsa o isal yapar bende oyle oldu yani bu yaz 2 kere canim . Evet yumurtlamama gore 14. Gun 2 aralik canim ama icim icime sigmiyo pik ve ertesi gunu degerlendremedik pikten sonra 2. Gun birliktelik oldu gecen ayda kasık agrm vardi bu ayda var cenem sivilcelendi yogunluk biraz agri var adetse sokulsun diye hareket ediyorum test yapmamak icin zor tutuyorum kendimi sabah yapacaktm wc zor yetstim yapamadim yarinda yapmamayi basarrsam 2 sinde yaparim test canim 😇
Ben senin yerine olsam oktan başlamıştım teste ama sen bekle tabi 2 gün daha :) bilmiyorum canım bende pik gördüm 22 sinde 19-21-22-24 değerlendirdik. Pek umudum yok açıkçası ishal hazımsızlık hariç hiç bir şey yok bende.6 aralık gibi yapacağım bakalım test.13. gün falan olmuş oluyor yumurtlamadan sonra. İnş vardı bu ay ikimizde de bir şeyler de yeni yıla güzel haberlerle gideriz :)

🍁🍂KASİM🍂yasbatdurum🐞
HAMİŞLER🤰🏻
@mirasanne 💕32ekim❤️hamiş 🤰🏻
@mely25 💕26Kasım❤️hamiş 🤰🏻
@morumtirak30Eylül❤️hamiş 🤰🏻
@Bhsa36ekim❤️hamiş 🤰🏻
@rosa88834ekim❤️hamis🤰🏻
@Bebik olsun24ekim❤️hamiş 🤰🏻
🐞🐞🐞🐞🐞🐞
tomrs tomrs 💕393aralikbekliyor 💌
@cns15💕324📌 kasimbekliyor 💌
@kova35💕297 aralikbekliyor 💌
@Gevezeler 💕3018📌kasimbekliyor,💌
@lilystar💕289 Aralıkbekliyor 💌
@Tospaagtd💕2 aralikbekliyor 💌
@alyanil 💕2730 kasimbekliyor 💌
@Waiting for a miracle 💕18 aralikbekliyor 💌
@mrym12💕1920 aralik💌 bekliyor
A adeninannesi12 💕308 Aralıkbekliyor 💌
@BinevsJade 💕14📌 kasim💌 bekliyor
@bvice💕2621 kasim💌 bekliyor
@outoffit 💕2914📌 kasimbekliyor 💌
@sonsuzaskk 💕26 kasimbekliyor 💌
@8996asya💕2618 aralıkbekliyor 💌
@Metaverse 💕2 aralikbekliyor 💌
@Damlafzt💕10 aralikbekliyor 💌
zey0910 zey0910 💕3110 aralikbekliyor 💌
@Soulfly07💕5📌 kasimbekliyor 💌
@tarccinn 💕353📌 kasimbekliyor 💌
@hacerkahraman 💕266 kasim📌💌 bekliyor
@seldakayavuz 💕3511📌kasimbekliyor 💌
@zesamu93💕2📌 Kasımbekliyor 💌
Selam canlar regl olanlar sat hini bildirin guncelleyeyim olur mu
Merhaba :) beni de ekler misiniz?
SAT:08.11.2023
BAT:07.12.2023
Yaşım: 27 ❤️

Ben senin yerine olsam oktan başlamıştım teste ama sen bekle tabi 2 gün daha :) bilmiyorum canım bende pik gördüm 22 sinde 19-21-22-24 değerlendirdik. Pek umudum yok açıkçası ishal hazımsızlık hariç hiç bir şey yok bende.6 aralık gibi yapacağım bakalım test.13. gün falan olmuş oluyor yumurtlamadan sonra. İnş vardı bu ay ikimizde de bir şeyler de yeni yıla güzel haberlerle gideriz :)
Amiinnnn insallah canim bende kasık agrisi var bu ay agir kaldirdim baya zorladm kendmi biraz korkuyorum olcaksa bile ben olmasina engek olmsmymdr diye 30 kilo zeytin bidonu kaldrdim 15 15 iki kerede kasiklarima oyle agri girdiki yattim direk yururken bile aciyodu o gun icerime agri girdi resmen sonra pazar alisveri yaptm pazar arabasi cok agirdi onu eve cikardim . Kimseye bisey diyemyorm ki tasiyamiyorum diyemedim ama zorladm bu ay kendmi baza kaldirdim 2 kere zorladim yani kasık agrimda var yani akintim cogaldi bide birden akiyor 2 araligi bekliyorm iste ama test yapmadn durmakta cok zor ovulasyonun icinden cikan testler var beni durtuyo o testler 😁

Amiinnnn insallah canim bende kasık agrisi var bu ay agir kaldirdim baya zorladm kendmi biraz korkuyorum olcaksa bile ben olmasina engek olmsmymdr diye 30 kilo zeytin bidonu kaldrdim 15 15 iki kerede kasiklarima oyle agri girdiki yattim direk yururken bile aciyodu o gun icerime agri girdi resmen sonra pazar alisveri yaptm pazar arabasi cok agirdi onu eve cikardim . Kimseye bisey diyemyorm ki tasiyamiyorum diyemedim ama zorladm bu ay kendmi baza kaldirdim 2 kere zorladim yani kasık agrimda var yani akintim cogaldi bide birden akiyor 2 araligi bekliyorm iste ama test yapmadn durmakta cok zor ovulasyonun icinden cikan testler var beni durtuyo o testler 😁
inşallah bebeğin seninledir,güzel haberini alırız canım.
akıntın ne zaman başladı. bende yumurtlamadan sonra sıfır akıntı hiç yok.hiç böyle olmamıştı. sıfır resmen. ama midem çok yanıyor bi kaç gündür gece gündüz. bu bir belirti mi bilemiyorum tabi :)

akıntın ne zaman başladı. bende yumurtlamadan sonra sıfır akıntı hiç yok.hiç böyle olmamıştı. sıfır resmen. ama midem çok yanıyor bi kaç gündür gece gündüz. bu bir belirti mi bilemiyorum tabi :)
Mide yanmasi bebek saclannca olur diye biliyorum ama insallah hamileyzdr canim suan kasık agrim bastordi anlamiyorum vucudumu akintm 3 gundr flan var

Canım bende de hiç akıntı yok. Normalde olurdu. Mide yanması belirti diye biliyorum da bunların hepsi hamile olmayanlarda da oluyor belirti aramamız lazım ama dayanamıyoruz işte :KK70: az kaldı sayılır

Canım sen ne olur ne olmaz kaldırma ağırlık ya bu iş çok zormuş. Spor yapacağım , ilaç içeceğim ya varsa diyorum. Analık iç güdüsü daha bebek gelmeden yükleniyor heralde kadınlara fikri bile yetiyor. Ama böyle de her ay nasıl olacak :KK70:

🍁🍂KASİM🍂yasbatdurum🐞
HAMİŞLER🤰🏻
@mirasanne 💕32ekim❤️hamiş 🤰🏻
@mely25 💕26Kasım❤️hamiş 🤰🏻
@morumtirak30Eylül❤️hamiş 🤰🏻
@Bhsa36ekim❤️hamiş 🤰🏻
@rosa88834ekim❤️hamis🤰🏻
@Bebik olsun24ekim❤️hamiş 🤰🏻
🐞🐞🐞🐞🐞🐞
tomrs tomrs 💕393aralikbekliyor 💌
@cns15💕324📌 kasimbekliyor 💌
@kova35💕297 aralikbekliyor 💌
@Gevezeler 💕3018📌kasimbekliyor,💌
@lilystar💕289 Aralıkbekliyor 💌
@Tospaagtd💕2 aralikbekliyor 💌
@alyanil 💕2730 kasimbekliyor 💌
@Waiting for a miracle 💕18 aralikbekliyor 💌
@mrym12💕1920 aralik💌 bekliyor
A adeninannesi12 💕308 Aralıkbekliyor 💌
@BinevsJade 💕14📌 kasim💌 bekliyor
@bvice💕2621 kasim💌 bekliyor
@outoffit 💕2914📌 kasimbekliyor 💌
@sonsuzaskk 💕26 kasimbekliyor 💌
@8996asya💕2618 aralıkbekliyor 💌
@Metaverse 💕2 aralikbekliyor 💌
@Damlafzt💕10 aralikbekliyor 💌
zey0910 zey0910 💕3110 aralikbekliyor 💌
@Soulfly07💕5📌 kasimbekliyor 💌
@tarccinn 💕353📌 kasimbekliyor 💌
@hacerkahraman 💕266 kasim📌💌 bekliyor
@seldakayavuz 💕3511📌kasimbekliyor 💌
@zesamu93💕2📌 Kasımbekliyor 💌
Selam canlar regl olanlar sat hini bildirin guncelleyeyim olur mu❤️
canım beni de yazsana ya totem yapayım ahah
Yaş 32
Bat:9 aralık

Canım bende de hiç akıntı yok. Normalde olurdu. Mide yanması belirti diye biliyorum da bunların hepsi hamile olmayanlarda da oluyor belirti aramamız lazım ama dayanamıyoruz işte :KK70: az kaldı sayılır
Bendede her ay belirtiler dolu sonuc yok Allab saglikla ver bebislerimizi bize 😇🙏🙏🙏🥰 2 gun kala durdu zaman sanki 😁

Canım sen ne olur ne olmaz kaldırma ağırlık ya bu iş çok zormuş. Spor yapacağım , ilaç içeceğim ya varsa diyorum. Analık iç güdüsü daha bebek gelmeden yükleniyor heralde kadınlara fikri bile yetiyor. Ama böyle de her ay nasıl olacak :KK70:
Evet ama hamile degilken herzaman yaptfm isleri yaomayncada dikkat cekiyo iste bundanda rahatsiz oluyorum ovulasyon testinide sevdm artik 2 aydir eskisi kadar uzulmuyorm oda keyif verdi bana vaktimi alip oyaliyor beni 😄

Merhabalar kizlar bi sure gelemedim ah ya benim bebek isi yatti gibi hadi hayirlisi bakim

Beklenen adet tarihimden 7 gün önce test yaptım kalbim kadar temiz skjkds... Bir de ayın 2 si gibi deneyeceğim erken test olarak. Bu miratech testiydi bir de predictor ya da prodoctor bulursam deneyeyim diyorum. :işsiz:

X