- 10 Ağustos 2023
- 1.133
- 379
- 32
Aaaa biz de öyle 3. ay bu ay :) ilk defa ovülasyon yaptım bende. Pik gördükten sonra ertesi gün ya da bir sonraki gün çatlıyormuş genelde canım.ne zaman çatladı bilmiyorum ki 16 sı tam pik 17 si ve 18 inde yaptığım testlerin rengi ikisi de aynıydı hafif silik :) vay arkadaş ne pikmiş yaa
net olarak 3 aydır istiyoruz canım :) :) valla insan hemen olacak diye düşünüyor da işin başına geçince olaylar çok faklı :)
Herkes başka bişey söylüyor canım yaa aslında hiç yapmamak lazım ben artık yapmayacağım almayacağım da testlerden :)Aaaa biz de öyle 3. ay bu ay :) ilk defa ovülasyon yaptım bende. Pik gördükten sonra ertesi gün ya da bir sonraki gün çatlıyormuş genelde canım.
Ya 2 güne 1 değerlendirebiliyorsanız hiç gerek yok aslında. Bizim iş yoğunluğundan o pek mümkün değil diye kaçırmayalım en azından dedim :)Herkes başka bişey söylüyor canım yaa aslında hiç yapmamak lazım ben artık yapmayacağım almayacağım da testlerden :)
Cok geçmiş olsun inşallah güzel haberler alırsınızhiç bilmiyorum canım ya 4 gündür devam ediyor benim yumurtlamadan beri. Mevsimsel enfeksiyon falandır muhtelemen de ne biliyim acaba olabilir mi dedim. Ama bu kadar erken de olmaz zaten :) uygulamaya göre 5 yumurtlamaya göre 9 gün var :/
Bende oldu canımHamişler dikkat dikkat iki sorum var duydum çok şaşırdım ama sizde oldu mı teyit etmek isterim
Yüzde yanma kızarma böyle sızlama
Ayaklarda ama sadece ayaklarda üşüme
Oldu mu oluyor mu sizlerde ?
İkisi de oldu mu bi de ne zaman başladı hatırlıyor musunuzBende oldu canım
Tam günlerini hatırlamıyorum ama regliden 1 hafta 10 gün kadar önce başladı sanırımİkisi de oldu mu bi de ne zaman başladı hatırlıyor musunuz
Çok az var gibi ama emin olamadım istersen yarın yine bakDpo 9 ilk idrarla yaptım dün kuruyunca çizgi vermişti bu test ama bugün yapar yapmaz gönül gözüyle görünen bir çizgi var gibi geldi görüyor musunuz ?
Durumun ne oldu nasilsin canimAma akintigibi değil tam regl oldum derken sonrasında ne bir ağrı ne de gelen bir şey oldu hamile olabilir miyim
Bugun pikten sonraki 14. Gunum kizlar test yapamadim sabah yarin sabah yapicam insallahCanım dur bakalım bir de günün geçince yaparsın. Öyle tabi göreceğiz o çift çizgiyi biraz sabır sadece :)
Ayyy hadi bakalım canım inş vardır bir şeyler var mı bi belirtin falan?Bugun pikten sonraki 14. Gunum kizlar test yapamadim sabah yarin sabah yapicam insallah
Hala regl olmadım akıntılar beyazlasti gündüz test yaptım negatif çıktı bugün gecikmenin 3. Günü bilemedim ben de geç dollenmeyi araştıriyordum öyle bir durumda negatif çıkar mi diyeDurumun ne oldu nasilsin canim
Kasik agrim bile bitti bilmiyorum vallahi belirtide yok adette olmadm bakalm bi kac guneAyyy hadi bakalım canım inş vardır bir şeyler var mı bi belirtin falan?
Negatf cikinca negatf devam ediyo bende canim oyuzden test yapasm hem var hem yokHala regl olmadım akıntılar beyazlasti gündüz test yaptım negatif çıktı bugün gecikmenin 3. Günü bilemedim ben de geç dollenmeyi araştıriyordum öyle bir durumda negatif çıkar mi diye