2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Kizlar gunaydin ben bugunde yapamadim testi benim cocuk gece uyumadi agladi sabaha kadar bende ha bire wc gittim su ictim idrarda birikmedi test yapacak gucumde kalmadi insallah hasta olmamistir cocuk salginda var herkes hasta

Yaş 26
Bat

Yaş 26
Bat 12 aralık

Dpo 9 ilk idrarla yaptım dün kuruyunca çizgi vermişti bu test ama bugün yapar yapmaz gönül gözüyle görünen bir çizgi var gibi geldi görüyor musunuz ?
Canım umutlandırmak istemem ama ben görüyorum sanki burada silik bir çizgi ya. Kaçıncı gün yumurtlamadan sonra? Belirtin var mı

Kızlar selam. Yumurta çatlaması üzerinden 5 gün geçti. 3. Gün ilişkiden sonra 1 damla kan geldi. Zorlamadım da. İlk kez olunca şaşırdım sizce neden olmuş olabilir

Selam kizlar nasilsiniz inşallah guzel haberlerinizi aliriz , bilgilerinizi guncelleyin olur mu ben duzenlerim, canlarim rabbim gönlünüze göre versin

Ben 7 aralıkta regl olacağım altı gün kadar sürüyor ve düzenli bir döngüm var,regl sonrası ovülasyon testleri ile deneyeceğim inşallah,beni de ekleyebilir misiniz? Yaş 29

Kızlar selam. Yumurta çatlaması üzerinden 5 gün geçti. 3. Gün ilişkiden sonra 1 damla kan geldi. Zorlamadım da. İlk kez olunca şaşırdım sizce neden olmuş olabilir
Devam ettimi kanama canim nasilsin normalde beklenen adet gunun ne zaman bendede oluyo duruyo bi kac gun sonra adet sökülüyor

Kizlar gunaydin dun test yapmis birakmistim aksam yaomistim unutmusum sabah kalktm baktim boyleydi kuruma cizgisimidr bilemedim ama yumurtlamadan snraki 14. Gun gecti 2 aralikti gecen aya gore adet gunumde 8 aralik yarin sabah ilk idrarla tekrarlayacagim

Kızlarrrr yumurtam 24'ünde çatladı. Sizce bugün test yapsam erken mi olur 10.gün. yoksa çarşambayı mı bekleyeyim. Geçmez şimdi bu hafta

zey0910 canımmm sen ne yaptın seninle bat'ımız aynıydı. ne zaman başlayacağız teste :) benim 10.gün bunügn çatlamadan sonra yapsam mı diyorum ahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…