- 24 Kasım 2022
- 973
- 616
Beklenen adet gunu bat canimBat ne oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklenen adet gunu bat canimBat ne oluyor
İdrarda nekadar beklettin canim eczaneden kaset test alip yap bugun net cikar varsa bunda var gbide duruyo gun icinde bi test al sen bugunKizlar testi ilk yaptığım da çok silikdi bozuk bi test galiba bekledikçe koyulasti ama diğer yaptığım iki test negatif çıktı sizce umudu kesmeli miyim
Köyde yaşıyorum maalesef eşim gelince kan vermeye gideyim diyorum yarın adet günüm ya da beklesem mi bilmiyorumİdrarda nekadar beklettin canim eczaneden kaset test alip yap bugun net cikar varsa bunda var gbide duruyo gun icinde bi test al sen bugun
Bende 6 gün gecikme ile hasta oldum umutlar kaldı bir dahaki aya. Üzüldüm ama sağlık olsun. Belkide gecikme bir işarettir,vücut kendini hazırlıyodur var bi zaman inş. Yeni bat 18 aralıkDAha baya silik canim 2 gune koyulasor bence ama ben gecen ay 8 de yapiyodum sabredemiyodm aksama kadarda ama basladgm gbi devam etmem gerektgnden degstremedm aksam yemegini kuru kuru yemek zorunda kaliyodum bu ay oglen basladim o yuzden benimde yumurtlama 27 kasim gorunuyor bakalim test ne diyecek
Silik cizgi gorunuyor canim kaset test alma sansin varsa sabah ilm odrarla onu yap bence bende innovita ovulasyon testlerini kullanyorum memnun kaldm yumurtlama gordukten 14 gun sonra adet gordum 2. Ay kullaniyorum suan bakalim yumurtlamayi bilmek adet icinde onemli benim duzensiz cunku cok rahatlatti icjmi bu acidan gebelik testlerode iyidir ama kaset test daha kesin geliyor gebelikte banaKızlar merhaba. İnnovita test kullanıyorum. Tekli test bugün yaptığım ilk 4dk.
İkili olanda dünkü ve bugünkü testin karşılaştırması. Sizce birşey var mı. Yoksa innovita bu ne olacağı belli olmaz mı...
Sizce birşey var mı
Bat 20 Kasım
Hmm kav vermek en kesin sonuc ama bi kac gun beklesen daha mi iyi olur tabiki sen bilirsjn ama icinden geleni yap nasil rahat ediceksen canim eşinden test istesen alma sansi olmaz mi kiKöyde yaşıyorum maalesef eşim gelince kan vermeye gideyim diyorum yarın adet günüm ya da beklesem mi bilmiyorum
Bende gecikmeler duzensiz beslenmeden kaynakli oluyor canim benim sendede oyle olablir ama knsallah bebis icjndr sen beslenmene dikkat et bol su tuket yuruyuste yap en guzeli sagliklisi o ben bunlari yaptgm ay vaktnde adet oluyorm ilk gebeligimede bu sekilde hamile kaldim smdi ayni tutumu yapamiyorm ama useniyorum biraz duzenli beslenme spor vs zor geliyoBende 6 gün gecikme ile hasta oldum umutlar kaldı bir dahaki aya. Üzüldüm ama sağlık olsun. Belkide gecikme bir işarettir,vücut kendini hazırlıyodur var bi zaman inş. Yeni bat 18 aralık
Muhtemelen gece ya da sabaha pik olur. Çalışmalar başlasınEki Görüntüle 3337189 bugunku testim kizlar
umarim pikleri degerlendrebiliriz gecen ay piklerde olmadi resmen cabaladikca olmadi bu sefer cabalamiycam moralim bozuluyo bide azgin gorunuyorum dahada sinirlerim bozuluyo dun kocam teste bakarken gordu oo guzel guzel diyo utandirdi beni gizlice yapmstm yakalandimMuhtemelen gece ya da sabaha pik olur. Çalışmalar başlasın
Amin hepimizin basina insallah canim insallah guzel bebeis haberleri aliriz hepimizde degerlendrebiliriz umarim pikleri bi kac gune saymaya baslarim 14 den geriye normalde hesabima gore 4 gun snra yumurtlamaliyim bugun yarin yumurtlarsam 28. Gunde adet olcam benim 30 u gecer normalde canimA adeninannesi12
Pik lh hormonun arttığını ve yumurtayı salmak için hormon salgilayacagini söylüyor. Ondan sonrası yumurtanın keyfine kalmış siz gün aşırı degerlendiriyorsaniz zaten yeterli diyor doktorlar. Testin siliklesmesini gördüğünüzde çalışmayı 2 gün boyunca yapın gerisi sperm ve yumurtaya bağlı gönlünüze göre olsun...darısı benimde başıma
Selam kızlar simdilik boyle bir duzenleme yaptım, rabbim gönlünüze göre versinSelam canlar regl olanlar sat hini bildirin guncelleyeyim olur mu
KASİM yas bat durum HAMİŞLER @mirasanne 32 ekim hamiş @mely25 26 Kasım hamiş @morumtirak 30 Eylül hamiş @Bhsa 36 ekim hamiş @rosa888 34 ekim hamis @Bebik olsun 24 ekim hamiş tomrs 39 3aralik bekliyor @cns15 32 4 kasim bekliyor @kova35 29 7 aralik bekliyor @Gevezeler 30 18kasim bekliyor, @lilystar 28 9 Aralık bekliyor @Tospaagtd 2 aralik bekliyor @alyanil 27 30 kasim bekliyor @Waiting for a miracle 19 kasim bekliyor B Butterfly193 19 17 kasim bekliyor A adeninannesi12 30 8 Aralık bekliyor @BinevsJade 14 kasim bekliyor @bvice 26 21 kasim bekliyor @outoffit 29 14 kasim bekliyor @sonsuzaskk 26 kasim bekliyor 8996asya 26 18 arslik bekliyor @Metaverse 2 aralik bekliyor @Damlafzt 10 aralik bekliyor @zey0910 31 10 aralik bekliyor @Soulfly07 5 kasim bekliyor @tarccinn 35 3 kasim bekliyor @hacerkahraman 26 6 kasim bekliyor @seldakayavuz 35 11kasim bekliyor @zesamu93 2 Kasım bekliyor
Silik gorunuyo ama catlamadan sonraki 14. Gunu bekle canim erken test yapma 3 gun sonra yenile insallah bebis vardirKızlar ilk 8dk laboquick marka test. Var mı bugün 12.gun çatlamadan
Amin canim soylediklerin cok dogru aylardir kasik agrisinadet gecikmesi aserme hersey var sonuc negatf bu ay yumurtam pik oldu veya olcak adetten beri iliski olmadi hevesim inancmmi kalmadi bilmiyorum bugun yarin yumurtam catlar yumurtlama olmadysa ama hic iliski istegim yok icim sklıyor bunalimdayim sanki bosverdim bakalimKızlar belirti aradıkça daha psikoloji bozuluyor . Bi ay göğüslerim sızladı hiç inmedi şişti dedim hsmilryim. Bi syay sıcak basması bunaltı kesin dedim. Hepsi ilaçlardan her ay farklı bi beslenme her ay yeni bi ilaç deneme. Yok yani saldım bu ayda hiç belirti filan yok olmasıda gerekmiyo sizde bi uğraş bulun bir sıkıntınız yoksa zamanını bekliyor, bir sıkıntı varsa lütfen geciktirmeyin doktora gidip tedavi olun sonra gecikmiş hissi olmasın Allah kimseye yaşatmasın amin