İçin sıkılmasın bi mani varmı bi sıkıntı varmı herşey normal mi öyleyse dua et insanlar beler yŞıyor vakti gelicek dahaAmin canim soylediklerin cok dogru aylardir kasik agrisinadet gecikmesi aserme hersey var sonuc negatf bu ay yumurtam pik oldu veya olcak adetten beri iliski olmadi hevesim inancmmi kalmadi bilmiyorum bugun yarin yumurtam catlar yumurtlama olmadysa ama hic iliski istegim yok icim sklıyor bunalimdayim sanki bosverdim bakalim
Aşkım ben adet oldum yine olmadıSelam kızlar simdilik boyle bir duzenleme yaptım, rabbim gönlünüze göre versin
Evet dogru diyosun canim biraz bosversem diyorum bu gunlerde icimde bi hüzün var Allah hayra cikarsin duygusal bosluk duygusal zayiflik hissediyorum kendimle basbasa kalma istegim varİçin sıkılmasın bi mani varmı bi sıkıntı varmı herşey normal mi öyleyse dua et insanlar beler yŞıyor vakti gelicek daha
Vardir bi zamanı gülüm rabbim istegini bos cevirmez inşallahAşkım ben adet oldum yine olmadı
Sat 19 Kasım bat 20 Aralık
Arda bende de oluyor canm, insaniz duygularimiz bazen cok yüklü olabiliyor yalniz kalma ihtiyaçi oluyr ben hemen hemen hergun yaparim kendime , cogu zaman bi kahve alir tek basima icer dalarimEvet dogru diyosun canim biraz bosversem diyorum bu gunlerde icimde bi hüzün var Allah hayra cikarsin duygusal bosluk duygusal zayiflik hissediyorum kendimle basbasa kalma istegim var
İnşallah bı an önce gelsin bu ay tedaviye başlıyorum inşallah ilk aydan güzel haber alabilirimVardir bi zamanı gülüm rabbim istegini bos cevirmez inşallah
Dogru diyosun bazen bi cay koyup kulaklgmi takip ruhumu dnlendryorm bu iyi geliyor banadaArda bende de oluyor canm, insaniz duygularimiz bazen cok yüklü olabiliyor yalniz kalma ihtiyaçi oluyr ben hemen hemen hergun yaparim kendime , cogu zaman bi kahve alir tek basima icer dalarim
canım naptın pozitifi gördün mü? daha beklemece miEki Görüntüle 3336756
Bugun basladim teste kizlar 10. Gun
Ben kullandım kuzu günde 1 beş tane yumurtam gayette büyüdü amaç yumurta tepki veriyormu verip büyüdüyse 3 çıkarmanın anlamı ne belkide büyümedi yumurtanHiç aranızda femara kullanan var mı ben Ocak ayında başka bı doktorda tedavi oldum bı ay sadece günde 1 tane iciyodum 5 gün içtim bu ay farklı bir doktora gidiyorum doçent bu doktor da günde 3 defa kullan 8 saat arayla diyo ama korkuyorum kist fln olur diye
Yok canım bı ay yumurta takibi yaptı gayet büyüyüp çatladı ondan sonra 2 ay daha böyle dene sonra tedaviye basliyalim gençsin daha dedi bu ay yine adet olunca öyle dedi kist olmasından korkuyorumBen kullandım kuzu günde 1 beş tane yumurtam gayette büyüdü amaç yumurta tepki veriyormu verip büyüdüyse 3 çıkarmanın anlamı ne belkide büyümedi yumurtan
Pik oldu catlamis kizlar dun catlamis silik cikti testim aticamcanım naptın pozitifi gördün mü? daha beklemece mi
aaaa hadi at bakalım kaçıncı günde gördün piki? ben hala göremedim :/Pik oldu catlamis kizlar dun catlamis silik cikti testim aticam
ay ne güzel. ben daha beklemedeyim. 9.gün bugün.Pik oldu catlamis kizlar dun catlamis silik cikti testim aticam
12. Gun piki gordum canimaaaa hadi at bakalım kaçıncı günde gördün piki? ben hala göremedim :/
Bende 14 gun saycm simdi 2-3 aralik adet olmam lazim bakalimay ne güzel. ben daha beklemedeyim. 9.gün bugün.
Çok iyi canım atsana bakayım bi testini seninle aynı testi kullanıyoruz. Benim de 15. gün bugün. Uygulama yarın veriyor yumurtlamayı. belki bugün pik görürüm. akşam yapıcam12. Gun piki gordum canim
Nasıl T Daha mı koyuydu yoksa eşit miydi? sanki ben hiç göremicem gibi geliyor niyeyseBende 14 gun saycm simdi 2-3 aralik adet olmam lazim bakalim
Nasıl T Daha mı koyuydu yoksa eşit miydi? sanki ben hiç göremicem gibi geliyor niyeyse