- 22 Şubat 2023
- 100
- 58
- 26
Rica ederim. Geçmiş olsun!Teşekkür ederim, bekliyorum bende çok şükür biraz iyileştim gerek kalmadı ilaca dayanabilirim , bat günümde belli olur artık herşey
Kasklarim agriyor adet gelicek gbi lekelenme hala ama yarina sökülür gbi hissediyorumKuzum naptın ne durumdasın
Sağlık olsun bebeğim sağlık yerinde olsun önemli olan o ❤Kasklarim agriyor adet gelicek gbi lekelenme hala ama yarina sökülür gbi hissediyorum
Elbette oyle nasibmzde varsa cift cizgide goruruzSağlık olsun bebeğim sağlık yerinde olsun önemli olan o ❤
Amin inşallah kuzumElbette oyle nasibmzde varsa cift cizgide goruruz
Bugun regl günüm canım yaptım ve bembeyaz negatif maleseffcanım naptın ne durumdasın test yaptın mı
Sen de durumlar nasıl canımm
Hakkımızda hayırlısı olsun canım ben en son 2 gün önce erken gebelik testi yaptım benimki de bembeyaz çıktı olsa en azından bi gölge çıkardı muhtemelen bende bugün yarın regl olmayı bekliyorumBugun regl günüm canım yaptım ve bembeyaz negatif maleseff
Hayırlı zamanda kavuşuruz canımm insallah sen güzel haberi alırsın belki olmaz canım dahaHakkımızda hayırlısı olsun canım ben en son 2 gün önce erken gebelik testi yaptım benimki de bembeyaz çıktı olsa en azından bi gölge çıkardı muhtemelen bende bugün yarın regl olmayı bekliyorum
12 KASIM BAT ŞU AN DA BEKLİYORUM. O SIRADA ÇOK SİTEYE GİRMEK İSTEMEDİM MORAL AÇISINDAN. HAYIRLISI CANIMHayirlisi canm, umudunu kaybetme canm rabbim verir inşallah,kasimin kaci canm bildir dezeltirim
AMİN HEPİMİZİN İNŞALLAHHRabbim kucagımızı boş bırakmasn insallah ya
benimde şu anda bat 12 kasım, normalde her zaman yumurtlamaya bir hafta kala gögüs agrım baslar siser ve adet olunca agrı gecer. bu ay o kadar garip ki iki gün kalmış olmasına rağmen gögüs agrım yok ama gögüslerim büyümüs gibi. ve ayıptır söylemesi akıntım var böyle dolu dolu kıvamda geliyor bazen değişik. kokusuz. anlamadım bakalım hamilemiyim inşallah bu ay o aydır.Merhaba kızlar, hamile kalanları tebrik ediyorum , Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almanızı nasip etsin bebeklerinizi.. darısı bizlere inşallah. Ben de bekliyorum , bugün normalde regl başlaması gerekiyordu. Olmadım henüz. İnşallah bu ay o aydır .. Hiç bir belirtim yok. Ne regl , ne gebelik. Dümdüzüm. Ağrısız akıntısız. Dümdüz. O sebeple hiçbir şeye yoramıyorum, zamana bıraktım, Allah'ın takdirine bıraktım. Duanızı esirgemeyin.
Amin amin kuzummAMİN HEPİMİZİN İNŞALLAHH
Ahhh hadi insallah guzel haberler alırz senden de yaa:))benimde şu anda bat 12 kasım, normalde her zaman yumurtlamaya bir hafta kala gögüs agrım baslar siser ve adet olunca agrı gecer. bu ay o kadar garip ki iki gün kalmış olmasına rağmen gögüs agrım yok ama gögüslerim büyümüs gibi. ve ayıptır söylemesi akıntım var böyle dolu dolu kıvamda geliyor bazen değişik. kokusuz. anlamadım bakalım hamilemiyim inşallah bu ay o aydır.
AMİN CANIMM BENİM İNŞALLAAHHH:)))Amin amin kuzumm
Ahhh hadi insallah guzel haberler alırz senden de yaa:))
Mubarek cuma gunuu Rabbime duam bizleri daha fazla bekletmesin
Kızlar merhaba benim bugün normalde bat günüm 2 gün önce erken gebelik testi yapmıştım bembeyaz negatif çıkmıştı bugün regl olmayınca test yaptım böyle çıktı, sizce regl günüme göre çok silik çıkmamış mıBir düşüğüm var çok korkuyorum o yüzden bakabilir misiniz
Hadi insallah canımm yaa 2 gün bekle tekrar test yapMedala canım ben yaptım test böyle çıktı ama sanki biraz silik gibi geldi gözüme elimde başka test yok yarın öbür gün kan veririm en iyisi
Canım bence normal çünkü erken gebelikte bile silik çıkarKızlar merhaba benim bugün normalde bat günüm 2 gün önce erken gebelik testi yapmıştım bembeyaz negatif çıkmıştı bugün regl olmayınca test yaptım böyle çıktı, sizce regl günüme göre çok silik çıkmamış mıBir düşüğüm var çok korkuyorum o yüzden bakabilir misiniz
Çok teşekkür ederim canım umarım güzel sonuçlanır bu seferCanım bence normal çünkü erken gebelikte bile silik çıkarbu normal kaset test 1 hafta gecikince anca net 2 çizgi çıkar. Korkma canım 2 gün sonra kan ver. Baya belli hayırlı olsun