2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Kızlar merhaba benim bugün normalde bat günüm 2 gün önce erken gebelik testi yapmıştım bembeyaz negatif çıkmıştı bugün regl olmayınca test yaptım böyle çıktı, sizce regl günüme göre çok silik çıkmamış mı 🥺 Bir düşüğüm var çok korkuyorum o yüzden bakabilir misiniz
Gec dollenme olmis olablir canim hafta ici kan ver tst varsa yenile takip etmek icn bizmlede paylas yaparsan hemenmi cikti bu cizgi

Gec dollenme olmis olablir canim hafta ici kan ver tst varsa yenile takip etmek icn bizmlede paylas yaparsan hemenmi cikti bu cizgi
Bende geç döllenme diye düşünüyorum , bu sabah tekrar kaset test alıp yaptım yine çift çizgi çıktı 3-4 dakika içinde oluştu çizgi ama yine kıpkırmızı değil, 2 saat kadar önce acilde kan verdim bakalım kaç çıkacak 🙏

Yaaaa hayırlı olsunnnn tebrik ederimm , anlatır mısın, kaçıncı günde yumurtlama gördün nasıl değerlendirdin ve belirti sayabileceğin ne belirtiler yaşadın üstünee görme kanı oldu mu 😊
Teşekkür ederim canım 🌸 yumurtlama takibi yapmadım ama adet bitiminden itibaren gün aşırı değerlendirdik 🤭 ben bu hafta çok ağır grip geçirdim ara ara mide bulantım oldu ama üşüttüğüm için olduğunu düşündüm çünkü erken gebelik testim negatif çıkmıştı 🙄 10 Kasım bat günümdü 8 kasımda erken gebelik testinde negatif gördüm 10 kasımda adet olmayınca kaset test yaptım pozitif çıktı silik şekilde 🙏 yani hiç lekelenme kanama vs görmedim belirti olarak da gripden ayrı bir belirtim olmadı değişik bir süreçti yani 🙏

Teşekkür ederim canım 🌸 yumurtlama takibi yapmadım ama adet bitiminden itibaren gün aşırı değerlendirdik 🤭 ben bu hafta çok ağır grip geçirdim ara ara mide bulantım oldu ama üşüttüğüm için olduğunu düşündüm çünkü erken gebelik testim negatif çıkmıştı 🙄 10 Kasım bat günümdü 8 kasımda erken gebelik testinde negatif gördüm 10 kasımda adet olmayınca kaset test yaptım pozitif çıktı silik şekilde 🙏 yani hiç lekelenme kanama vs görmedim belirti olarak da gripden ayrı bir belirtim olmadı değişik bir süreçti yani 🙏
Çok sevindim Rabbim sağlık ve sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin. Bana da dua eder misiniz? 8 ay oldu, gözümüz yollarda 🥲 çok sağolun

Masallah hayirli olsun canim Allah saglikla kucagnza almayi nasib etsin insallah rahat bir hamilelik gecirirsin canim gecmis olsun bu arada daha iyisindr smsi insallah 🙏
Amin canım inşallah ilkinde çok üzülmüştüm umarım bunda sağlıkla kucağıma almak nasip olur 🥹😘 iyiyim canım çok şükür teşekkür ederim ses kısıklığım var sadece 🙏 Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🌸

Çok sevindim Rabbim sağlık ve sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin. Bana da dua eder misiniz? 8 ay oldu, gözümüz yollarda 🥲 çok sağolun
Ayy etmez miyim inşallah en kısa zamanda en güzel en hayırlı şekilde alırsınız güzel haberi dualarıma tüm anne olmak isteyenleri ekleyeceğim 🥹 Rabbim sabır ve kolaylıklar versin 🙏 Sizde bana dua edin olur mu ilk düşük yaptığımda çok zor zamanlar geçirmiştim inşallah bu sefer sağlıkla doğar 🥹🙏

🍁🍂KASİM🍂yasbatdurum🐞
tomrs tomrs 💕3913 kasimbekliyor 💌
C cns15 💕324📌 kasimbekliyor 💌
@kova35💕297 aralikbekliyor 💌
@Gevezeler 💕3018kasimbekliyor,💌
@mirasanne💕327 ❤️ekim🤰🏻hamis💕👣
@lilystar💕2817 kasimbekliyor 💌
@Tospaagtd💕2 aralikbekliyor 💌
@lazy2021💕2721❤️ Eylül🤰🏻💕 hamiş
@alyanil 💕2730 kasimbekliyor 💌
Waiting for a miracle Waiting for a miracle 💕19 kasimbekliyor 💌
Sheshines Sheshines 💕2611kasimbekliyor 💌
@mrym12💕1917 kasimbekliyor 💌
A adeninannesi12 💕308📌 Kasımbekliyor 💌
BinevsJade BinevsJade 💕14 kasim💌 bekliyor
@bvice💕2621 kasim💌 bekliyor
@outoffit 💕2914 kasimbekliyor 💌
@orhfeza 💕11📌 ekimbekliyor 💌
@sirackoskam 💕2617📌 ekimbekliyor 💌
@Blue8816 💕3520📌 EkimBekliyor💌
@morumtirak 💕3017eylul❤️hamis🤰🏻💕👣
@ELIF7007💕25 📌ekimbekliyor 💌
@Bhsa 💕3617❤️ ekimhamiş 🤰🏻💕
@8996asya💕2612 kasimbekliyor 💌
@Aysegul Alav 💕12📌 ekimbekliyor 💌
@Metaverse 💕2 aralikbekliyor 💌
@Damlafzt💕10 aralikbekliyor 💌
zey0910 zey0910 💕3113 kasimbekliyor 💌
@rosa888 💕3425 ❤️ekimhamis🤰🏻💕
@Benbiriyim 💕2817📌ekimbekliyor 💌
@Soulfly07💕5📌 kasimbekliyor 💌
@Bebik olsun💕248 ekim❤️hamis🤰🏻💕
@kelebek232334 💕2316📌 ekimbekliyor 💌
@hndnh 💕2825 📌ekimbekliyor 💌
@mirmire💕3221📌 ekimbekliyor 💌
@tarccinn 💕353📌 kasimbekliyor 💌
@gunesligun2727 💕10📌 ekimbekliyor 💌
@hacer kahraman 💕266 kasim📌💌 bekliyor
@seldakayavuz 💕3511kasimbekliyor 💌
@zesamu93💕2📌 Kasımbekliyor 💌
Selam canlar regl olanlar sat hini bildirin guncelleyeyim olur mu❤️
Ben yine regl oldum tabiki ayın 2 sinde :KK43: beklenen 1 aralık oldu :KK43: reglm biteli çok oldu ama 3 gündür falan peçeteye pembemsi yada kahverengi leke geliyor ilk defa böyle oldu neden ki acaba

Ben yine regl oldum tabiki ayın 2 sinde :KK43: beklenen 1 aralık oldu :KK43: reglm biteli çok oldu ama 3 gündür falan peçeteye pembemsi yada kahverengi leke geliyor ilk defa böyle oldu neden ki acaba
Yerleşme felan mi acaba bilemedim ki , hadi hayirlisi

🍁🍂KASİM🍂yasbatdurum🐞
tomrs tomrs 💕393aralikbekliyor 💌
C cns15 💕324📌 kasimbekliyor 💌
@kova35💕297 aralikbekliyor 💌
@Gevezeler 💕3018kasimbekliyor,💌
@mirasanne💕327 ❤️ekim🤰🏻hamis💕👣
@lilystar💕2817 kasimbekliyor 💌
@Tospaagtd💕2 aralikbekliyor 💌
@lazy2021💕2721❤️ Eylül🤰🏻💕 hamiş
@alyanil 💕2730 kasimbekliyor 💌
Waiting for a miracle Waiting for a miracle 💕19 kasimbekliyor 💌
Sheshines Sheshines 💕2611kasimbekliyor 💌
@mrym12💕1917 kasimbekliyor 💌
A adeninannesi12 💕308📌 Kasımbekliyor 💌
BinevsJade BinevsJade 💕14 kasim💌 bekliyor
@bvice💕2621 kasim💌 bekliyor
@outoffit 💕2914 kasimbekliyor 💌
@orhfeza 💕11📌 ekimbekliyor 💌
@sirackoskam 💕2617📌 ekimbekliyor 💌
@Blue8816 💕3520📌 EkimBekliyor💌
@morumtirak 💕3017eylul❤️hamis🤰🏻💕👣
@ELIF7007💕25 📌ekimbekliyor 💌
@Bhsa 💕3617❤️ ekimhamiş 🤰🏻💕
@8996asya💕2612 kasimbekliyor 💌
@Aysegul Alav 💕12📌 ekimbekliyor 💌
@Metaverse 💕2 aralikbekliyor 💌
@Damlafzt💕10 aralikbekliyor 💌
zey0910 zey0910 💕3113 kasimbekliyor 💌
@rosa888 💕3425 ❤️ekimhamis🤰🏻💕
@Benbiriyim 💕2817📌ekimbekliyor 💌
@Soulfly07💕5📌 kasimbekliyor 💌
@Bebik olsun💕248 ekim❤️hamis🤰🏻💕
@kelebek232334 💕2316📌 ekimbekliyor 💌
@hndnh 💕2825 📌ekimbekliyor 💌
@mirmire💕3221📌 ekimbekliyor 💌
@tarccinn 💕353📌 kasimbekliyor 💌
@gunesligun2727 💕10📌 ekimbekliyor 💌
@hacer kahraman 💕266 kasim📌💌 bekliyor
@seldakayavuz 💕3511kasimbekliyor 💌
@zesamu93💕2📌 Kasımbekliyor 💌
Selam canlar regl olanlar sat hini bildirin guncelleyeyim olur mu❤️
Canım bugün regl oldum 😭😭😭😭 bat 10 Aralık ,güncelleyebilir misin😔

Ayy etmez miyim inşallah en kısa zamanda en güzel en hayırlı şekilde alırsınız güzel haberi dualarıma tüm anne olmak isteyenleri ekleyeceğim 🥹 Rabbim sabır ve kolaylıklar versin 🙏 Sizde bana dua edin olur mu ilk düşük yaptığımda çok zor zamanlar geçirmiştim inşallah bu sefer sağlıkla doğar 🥹🙏
Oncelikle cok mutlu oldum adina rabbim saglikla neseyle kucagina almayi nasip etsin🍀hamilelik haberleri alinca bana da iyi geliyor umudum artiyor 😊
Benimde reglime 2 gün kaldi hicbir belirtim yok reglde sisen agriyan goguslerde yok ara ara kasikta batma oluyor ama hepsi bu (gecen hafta bacak ve bel agrisi yasadim ama simdi yok) birde grip baslangici var bogazim sismis sanirim bu ay da olmadi vala her ay burada yuzlerce belirti okuyup kendimde aramaktan yoruldum herkeste farkli oldugunu bilememe ragmen.. Hamilesin bana da dua et lutfen 😍bu kasim 2.yilim oldu evliligimde hic gebelik olmadi

Amin canım inşallah ilkinde çok üzülmüştüm umarım bunda sağlıkla kucağıma almak nasip olur 🥹😘 iyiyim canım çok şükür teşekkür ederim ses kısıklığım var sadece 🙏 Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🌸
Amin insallah canim Rabbim kolayliklar saglik sihhat versin 😇

X