2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Eklentiler

• IMG_20231110_080030.jpg
    IMG_20231110_080030.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 56
Bugun regl günüm canım yaptım ve bembeyaz negatif maleseff 😕😔
Hakkımızda hayırlısı olsun canım ben en son 2 gün önce erken gebelik testi yaptım benimki de bembeyaz çıktı olsa en azından bi gölge çıkardı muhtemelen bende bugün yarın regl olmayı bekliyorum 🥺

Hakkımızda hayırlısı olsun canım ben en son 2 gün önce erken gebelik testi yaptım benimki de bembeyaz çıktı olsa en azından bi gölge çıkardı muhtemelen bende bugün yarın regl olmayı bekliyorum 🥺
Hayırlı zamanda kavuşuruz canımm insallah sen güzel haberi alırsın belki olmaz canım daha 🙏🙏

Merhaba kızlar, hamile kalanları tebrik ediyorum , Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almanızı nasip etsin bebeklerinizi.. darısı bizlere inşallah. Ben de bekliyorum , bugün normalde regl başlaması gerekiyordu. Olmadım henüz. İnşallah bu ay o aydır .. Hiç bir belirtim yok. Ne regl , ne gebelik. Dümdüzüm. Ağrısız akıntısız. Dümdüz. O sebeple hiçbir şeye yoramıyorum, zamana bıraktım, Allah'ın takdirine bıraktım. Duanızı esirgemeyin.
benimde şu anda bat 12 kasım, normalde her zaman yumurtlamaya bir hafta kala gögüs agrım baslar siser ve adet olunca agrı gecer. bu ay o kadar garip ki iki gün kalmış olmasına rağmen gögüs agrım yok ama gögüslerim büyümüs gibi. ve ayıptır söylemesi akıntım var böyle dolu dolu kıvamda geliyor bazen değişik. kokusuz. anlamadım bakalım hamilemiyim inşallah bu ay o aydır.

AMİN HEPİMİZİN İNŞALLAHH
Amin amin kuzumm
benimde şu anda bat 12 kasım, normalde her zaman yumurtlamaya bir hafta kala gögüs agrım baslar siser ve adet olunca agrı gecer. bu ay o kadar garip ki iki gün kalmış olmasına rağmen gögüs agrım yok ama gögüslerim büyümüs gibi. ve ayıptır söylemesi akıntım var böyle dolu dolu kıvamda geliyor bazen değişik. kokusuz. anlamadım bakalım hamilemiyim inşallah bu ay o aydır.
Ahhh hadi insallah guzel haberler alırz senden de yaa:))
Mubarek cuma gunuu Rabbime duam bizleri daha fazla bekletmesin🤲🤲

Kızlar merhaba benim bugün normalde bat günüm 2 gün önce erken gebelik testi yapmıştım bembeyaz negatif çıkmıştı bugün regl olmayınca test yaptım böyle çıktı, sizce regl günüme göre çok silik çıkmamış mı 🥺 Bir düşüğüm var çok korkuyorum o yüzden bakabilir misiniz

Eklentiler

• C51BCF16-68C4-4E1A-9525-A5312C83D8D7.jpeg
    C51BCF16-68C4-4E1A-9525-A5312C83D8D7.jpeg
    141,2 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar merhaba benim bugün normalde bat günüm 2 gün önce erken gebelik testi yapmıştım bembeyaz negatif çıkmıştı bugün regl olmayınca test yaptım böyle çıktı, sizce regl günüme göre çok silik çıkmamış mı 🥺 Bir düşüğüm var çok korkuyorum o yüzden bakabilir misiniz
Medala Medala canım ben yaptım test böyle çıktı ama sanki biraz silik gibi geldi gözüme elimde başka test yok yarın öbür gün kan veririm en iyisi

Canım bence normal çünkü erken gebelikte bile silik çıkar 🙏 bu normal kaset test 1 hafta gecikince anca net 2 çizgi çıkar. Korkma canım 2 gün sonra kan ver. Baya belli hayırlı olsun 💗💗💗

Canım bence normal çünkü erken gebelikte bile silik çıkar 🙏 bu normal kaset test 1 hafta gecikince anca net 2 çizgi çıkar. Korkma canım 2 gün sonra kan ver. Baya belli hayırlı olsun 💗💗💗
Çok teşekkür ederim canım umarım güzel sonuçlanır bu sefer 🙏 Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah ❤️❤️

X