- 21 Şubat 2013
- 8.675
- 18.675
Neden acaba bya gecmis üstünden kan verdin miBenim bugun son regl uzerinden 30 gun gecti olmadim hala testte yapmadim en son testi 5 gun once yapmistim negatifti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden acaba bya gecmis üstünden kan verdin miBenim bugun son regl uzerinden 30 gun gecti olmadim hala testte yapmadim en son testi 5 gun once yapmistim negatifti
Şişkinlik değilde beni asabiyeti mahvediyoDun lekelendim bugun yok durmus canim banyo yaptm aksam 1 kac saat lekelenmem oldu bekliyorm adetin baslamasini karnm agryor ara ara 2 gun once testim negatfti benimde canim
Geçmiş olsun kuzumBende bu ay beklerim galiba omuz ağrısı icin gitmistim, mr felan ilac yazdi doktor onlari kullandıktan sonra baslayayim
Yok yanlis anlattim sanirim yani adet gunum yeni gecti dongu tam belli olmuyor benim sat 9 ekimNeden acaba bya gecmis üstünden kan verdin mi
Benimde öyle son adetin üzerinden 32. Günüm bugun 29. Gün test yapmıştım negatiftiNeden acaba bya gecmis üstünden kan verdin mi
Teşekkürler canmGeçmiş olsun kuzum
Bende yanlis anlamis olabilirimYok yanlis anlattim sanirim yani adet gunum yeni gecti dongu tam belli olmuyor benim sat 9 ekim
Estagfurullah Iste regl mi gelecek bebek mi gelecek bilmem bat tarihini kestiremeyince bosuna test yapip durmak istemiyorumBende yanlis anlamis olabilirim
Benimde ovulasyondan snraki 14. Gun lekelenmem oldu canim hala leke devam ediyo durmustu 2 gun once testim negatifti adeti bekliyorum simdiBenim bugun son regl uzerinden 30 gun gecti olmadim hala testte yapmadim en son testi 5 gun once yapmistim negatifti
Bende bu ay adebiyet yok oldar sakinlik coktuki konusasim bile yok yalnz kalip sessizlik istyorm surekli bisey soyledklernde em az kelimeyle cavp veriyorumŞişkinlik değilde beni asabiyeti mahvediyo
Bekle bakalim hayirlisi gun gelmeden test yapmissin ama sende lekelenme olmasi hamile olmadigin anlamina gelmez. OladabilirsinBenimde ovulasyondan snraki 14. Gun lekelenmem oldu canim hala leke devam ediyo durmustu 2 gun once testim negatifti adeti bekliyorum simdi
İnancim kirildi ya adetim sokulurse yazarm yine bakalim tabikide lekelenmeyle hamile oldgnu ogrenen cok kisi var nasip hakkimda hayirli olan olsunBekle bakalim hayirlisi gun gelmeden test yapmissin ama sende lekelenme olmasi hamile olmadigin anlamina gelmez. Oladabilirsin
Amin hepimizin hakkinda hayirlisi olsunİnancim kirildi ya adetim sokulurse yazarm yine bakalim tabikide lekelenmeyle hamile oldgnu ogrenen cok kisi var nasip hakkimda hayirli olan olsun
Amin canim benimAmin hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
Yaş 29, bat 14 Kasım, belki bu topic şans getirirRabbim isteyen herkese bebek versim kucagini bos birakmasin,
İnsallah canim hepimize insallahYaş 29, bat 14 Kasım, belki bu topic şans getirir
Teşekkür ederim, bekliyorum bende çok şükür biraz iyileştim gerek kalmadı ilaca dayanabilirim , bat günümde belli olur artık herşeyArtı Med kaset testi alıyordum ben, doğru sonuç veriyordu. Ondan hem negatif gördum, hem ilk hamileliğimi öğrenmiştim. Ama daha bat günün gelmemiş belki testte çıkmayabilir. En iyisi kan vermek
Kuzum naptın ne durumdasınİnsallah canim hepimize insallah