2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Evet canım nilufer medicana ya gidiyorum Volkan hocayı cok duydum diye basladm fakat asiri yogun bir doktor
Dun bana bak 2 yumurtan var 16 ve 17 cm dedi
O yuzden ignemi bugun oglen olacagm yarn aksam da iliski..
Hmm seninde hakkinda hayirlisi olsun insallah canm uzulme diyecegim ama insan regli baslaynca uzuluyor tabi
Yas 35 benim o yuzden tedaviye basladm geç kalmamak adina yoksa daha 9 aylik evliyim

Bı şey sorucam pik olan günden itibaren mi saymaya başlıyoruz yoksa siliklestigi gün mü saymaya başlıyoruz
Ben çok anlamıyorum bu testleri ama burda okumalarıma göre silikleşmeye başladığı andan sana tavsiyem sağlıklı bi şekilde yumurtlaman oluyosa bununla kendini yorma gün aşırı ilişki sürekli yeterli gelir

Evet oluyor bende ilk defa deniyorum bu testleri gerçekten çok zor bu aydan sonra bende bı daha yapmayı düşünmüyorum zaten psikolojik olarak insanı yoruyor

Aramızda 13 yaş varmış buranında o huyunu seviyorum herkes yaşıt gibi samimi her neyse konuya döneyim o doktoru ilk defa duydum bu konuda pek araştırma yapmamıştım ben rahim dıvarın ölçüsü neymiş onuda sorsaydın canım keşke sana tavsiyem 36 saat sonra ilişki denmiş sanırım kendini kasma 36 saat diye bi kaç saatin önemi yok biz o yüzden kendimizi kastık ve yapamamıştık o gün ilişki ondan 24 saat sonra yapabildik anca ben üzülmedim baktım gebelik testlerde yok davul gibi şiştim doktor da neden olmadığımı anlamadı söktürücü ile adet kalıyorum oysa ki adet olunca bi indim rahatladım iyi ki başlamışsın ben 2. Ayımda başlamıştım sağolsun. Eski doktorum evlenmeden hemen önce regl düzensizliğim için gittim de yüzüme pat diye senin gibilerin çocuğu zor oluyor dediği için erkenden tedbirimi alayım dedim doktor çok önemli bu konuda

Evet oluyor bende ilk defa deniyorum bu testleri gerçekten çok zor bu aydan sonra bende bı daha yapmayı düşünmüyorum zaten psikolojik olarak insanı yoruyor
Faydasını gördüm çok iyi diyenler var ama ben bi faydasını göremedim bana boşuna zaman ve para kaybi geldi aşırı stres de yaptırıyor oldu mu acaba bugün günü mü vs diye diye

Faydasını gördüm çok iyi diyenler var ama ben bi faydasını göremedim bana boşuna zaman ve para kaybi geldi aşırı stres de yaptırıyor oldu mu acaba bugün günü mü vs diye diye
Bence yumurtlamasi düzgün olmayanlara faydalı aslında bizim günaşırı ilişki oluyoda yine de denedim

Bence yumurtlamasi düzgün olmayanlara faydalı aslında bizim günaşırı ilişki oluyoda yine de denedim
Benim düzensiz iki ayrı marka aynı anda kullandım pik falan gösterdi herşeyi ama yalan doktorum da senin çatlaman gerçekleşmiyo buyuk ihtimalle diyip yumurta takibine başlamıştı

Valla canm rahim duvarini hic sormadm bilmiyordum açikcası bunu:)
Ayy ne guzel genceciksn daha
Benim reglim duzenli 28,27 gunde oluyorum sukur
Bende biz de sorun yok diye bir sure kendimiz denedik baktk olmuyor tedaviye başladk

Valla canm rahim duvarini hic sormadm bilmiyordum açikcası bunu:)
Ayy ne guzel genceciksn daha
Benim reglim duzenli 28,27 gunde oluyorum sukur
Bende biz de sorun yok diye bir sure kendimiz denedik baktk olmuyor tedaviye başladk
Bidahakı gidişin de sor canım kesinlikle çünkü belirli bi kalınlığa gelmeden vurdurmuyorum ben demişti ondan dedim
Yaş 22 hissedilen 52
Reglin düzenli olması buyuk avantaj fazla kilon var mı peki göbek bölgesinde ki yağlanma etki ediyor diye duymuştum

Ahh oylee hissetme canm yaa:)gencliginin kıymetini bil
Tamamdir sorarm kuzumm
167 boy 65 kilo ama gobusum var valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…