2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Tüp bebek merkezinde aşılama için 2 günde 1 takip yapılıyor kuzucum sabah 7.45 akşam 17.00 mesai yapar gibi hep oradaydım. Çok şükür yüzüm güldü Allah'ım herkesin yüzünü güldürsün

Benimde bu ayda femara çatlatma iğnesi tutmazsa aşılamaya geçilcekmiş inşallah gerek kalmaz da doğal yolla tutar

Kuzucum çoook teşekkür ederim hepimiiiz bu müjdeyi alalım hemenceciiiikkk birde birşey danışmak istiyorum 3+4 de 48.25 iyi bir değer mi?
Merhaba tebrik ederim yaaa maşallah degerin cok guzel benceee
Birde Bursa da yasiyorsun sanrm:) bende bursadaym

Gunaydin kizlar bisey soracagm ben bgn oglen catlatma ignesi olacagim da
Kendim mi yapmam lazm yoksa hastanede mi yaptırsam daha dogru olur
Yardmcı olursanız sevinirim

Selamlar,benim doğum günümde açmışsiniz başlığı ben Aralıkta tüp planlıyorum beni de listeye eklemek istersen sevinirim,tabi tarihler tahmini olcak düzensiz regl olduğum için.sat 10 Aralık bat 7 ocak

Hakkınz da hayırlisı olsun insallah
Problem mi vardı tüp bebek yapacaksınz acaba

Çok güzell maşallah sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim

Benim de bat 8 Ekim ve Çok belirtim yok yerleşme kanaması olur belki diye bekliyorum hani yarın filan

Doktor bana tarif etmişti nasıl yapılacağını ama ben beceremem diye sağlıkçı kuzenime yaptırmıştım
Yaa ne güzell ayni sehirdeyiz:)ben medicanaya gidiyorum volkan hocaya klomen ve catlatma ignesi tedavisi uyguluyoruz
Sebepsiz olmuyor 7,8, aydır:)
Pekii igneyi gobekten mi vuruldun
Kac gun gecti ustunden acaba:) hangi surectesin merak ettim de

Yaa ne güzell ayni sehirdeyiz:)ben medicanaya gidiyorum volkan hocaya klomen ve catlatma ignesi tedavisi uyguluyoruz
Sebepsiz olmuyor 7,8, aydır:)
Pekii igneyi gobekten mi vuruldun
Kac gun gecti ustunden acaba:) hangi surectesin merak ettim de
Nilüfer de ki mi canım bende doruğa gidiyorum femara+çatlatma iğnesi uygulandı pcosluyum ben iğneyi göbekten vurdurdum ben doktorumda öyle Burdur demişti ama benim tutmadı canım bide vurdururken rahim duvarım inceymiş bana demedi onu herşey iyi gözüküyor demiş ama sisteme ince diye yazmış doktorum gördü dedi bu benim kendi doktorum değildi kendi doktorum tatildeydi mecbur kaldım bu doktora ben 4 günlük gecikme yaşamıştım ama maalesef yok gebelik dün hasta oldum 3cmlik çatlamayan yumurta kalmış kiste dönüşüp atmışsam tekrar bi tedavı görücem aynı şekil atılmamışsa kist onun adetle düşmesini beklicem bu ay hakkında hayırlısı olsun inşallah kaç tane vardı yumurtan boyutları neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…