Tüp bebek merkezinde aşılama için 2 günde 1 takip yapılıyor kuzucum sabah 7.45 akşam 17.00 mesai yapar gibi hep oradaydım. Çok şükür yüzüm güldü Allah'ım herkesin yüzünü güldürsünEvet canım bende çok kızdım resmen başından savmış biz böyle zor ekonomi döneminde birsürü paralar harcıyoruz hastane ilaç onların yaptığına bak Allah'a havale ettim rabbim sorsun hesabını yarın gidicem kist yoksa femaraya başlıcaz tekrar rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versinsen neden hastanedesin canım neyin var
Benimde bu ayda femara çatlatma iğnesi tutmazsa aşılamaya geçilcekmiş inşallah gerek kalmaz da doğal yolla tutarTüp bebek merkezinde aşılama için 2 günde 1 takip yapılıyor kuzucum sabah 7.45 akşam 17.00 mesai yapar gibi hep oradaydım. Çok şükür yüzüm güldü Allah'ım herkesin yüzünü güldürsün
Hakkında en güzeli en hayırlısı en sağlıklısı olsun bebeğimBenimde bu ayda femara çatlatma iğnesi tutmazsa aşılamaya geçilcekmiş inşallah gerek kalmaz da doğal yolla tutar
Amin canım benim hepimiz için aynısı olsunHakkında en güzeli en hayırlısı en sağlıklısı olsun bebeğim
Merhaba tebrik ederim yaaa maşallahKuzucum çoook teşekkür ederim hepimiiiz bu müjdeyi alalım hemenceciiiikkk birde birşey danışmak istiyorum 3+4 de 48.25 iyi bir değer mi?
Selamlar,benim doğum günümde açmışsiniz başlığıSelam canlar regl olanlar sat hini bildirin guncelleyeyim olur mu
Eylül yaş bat durum 1. tomrs 39 17 ekim bekliyor 2. @adeninannesi12 30 23 Eylül bekliyor 3.@esmeyanayan 27 15 Eylül bekliyor 4. @gulseliinn 29 17 Eylül bekliyor 5.@cns15 32 4 ekim bekliyor 6.@nurd35 29 17 Eylül bekliyor 7. @kova35 29 10 ekim bekliyor 8. @Reydiya 26 10 Eylül bekliyor 9. @ysmnella 32 26 Eylül bekliyor 10. mirasanne 32 7 ekim hamis 11. @ozelemm 27 Bekliyor 12. @lilystar 28 13 ekim bekliyor 13. @miniminnoss 29 28 Eylül bekliyor 14. @lazy2021 27 21 Eylül hamiş 15. @Beriam 12 Eylül bekliyor 16. @denizperisii 28 27 Eylül bekliyor 17. @Lovelyy35 28 26 Eylül bekliyor 18. @gebelikistiyorum47 28 23 Eylül bekliyor 19. B Butterfly193 19 21 ekim bekliyor 20.@ecemree 21 16 Eylül bekliyor 21. @Kahvelim_ 5 ekim bekliyor 22. @bvice 26 23 ekim bekliyor 23.@courageux 29 24 Eylül bekliyor 24. @BinevsJade 34 23 eylul bekliyor 25. @orhfeza 11 ekim bekliyor 26. @umudetmek 33 26 Eylül bekliyor 27, @sirackoskam 26 17 ekim bekliyor 28, @strawberry12 25 2 ekim bekliyor 29. @BinevsJade 34 23eylul bekliyor 30. @Melekbas 21 28 Eylül bekliyor 31. @Helenatili 26 25 Eylül bekliyor 32. Blue8816 35 22 Eylül Bekliyor 33. @lale91 24 Eylül bekliyor 34. @blackkdahlia 38 3 ekim bekliyor 35. @morumtirak 30 17eylul hamis 36, @ELIF7007 25 ekim bekliyor @Bhsa 36 17 ekim Bekliyor 37,@Leyla09 40 30 Eylül bekliyor 38, @suleerb 6 ekim bekliyor 39, @scbc 24 23 Eylül bekliyor 40, @8996asya 26 15 ekim bekliyor 41,@Aysegul Alav 12 ekim bekliyor 42, @Metaverse 9 ekim bekliyor 43, sehribann16 29 Eylül bekliyor 44, @Ahsen2225 30 Eylül bekliyor
Hakkınz da hayırlisı olsun insallahSelamlar,benim doğum günümde açmışsiniz başlığıben Aralıkta tüp planlıyorum beni de listeye eklemek istersen sevinirim,tabi tarihler tahmini olcak düzensiz regl olduğum için.sat 10 Aralık bat 7 ocak
Çok güzell maşallah sağlıkla kucağınıza almanızı dilerimtomrs Sat 7 Eylül aşılama günü 21 Eylül veeee 1 ekimde silik çizgi bugün ise kan verdim.. ben başardım kızlar 2. Defa lütfen dua edin benim için 2. Hamileliğim yine kimyasala dönmesinden korkuyorum..
Kim evlat hasreti çekiyorsa kollar mis kokulu evladıyla taçlansın çok duygusalım kızlarmenopozumun başlangıç evresinin 2. Ayında tüp bebek olmadan şans verilmezken ben 3. Aşılamamda yine hamileyim hepinizi çok seviyorum lütfen bu süreçte gönlünüzü ferah tutun ve inancınızı umudunuzu asla yitirmeyin. Siz iyi mutlu umutlu olmazsanız hiç birşey olmaz kendinizi çok sevin olur mu
Aa bende bursadayım ne güzel:)Merhaba tebrik ederim yaaa maşallahdegerin cok guzel benceee
Birde Bursa da yasiyorsun sanrm:) bende bursadaym
Doktor bana tarif etmişti nasıl yapılacağını ama ben beceremem diye sağlıkçı kuzenime yaptırmıştımGunaydin kizlar bisey soracagm ben bgn oglen catlatma ignesi olacagim da
Kendim mi yapmam lazm yoksa hastanede mi yaptırsam daha dogru olur
Yardmcı olursanız sevinirim
Benim de bat 8 Ekim ve Çok belirtim yok yerleşme kanaması olur belki diye bekliyorum hani yarın filanMerhaba kızlar, BAT 8 ekim heyecanla bekliyorum bazen bir umutsuzluğa kapılıyorum bu ayda yok diye çünkü öyle belli başlı bir belirtim yok ara ara akıntım oluyor ne sulu ne koyu ortası birşey krem rengi gibi, bazende kasıklarıma bir ağrı oluyor o kadar
Yaa ne güzell ayni sehirdeyiz:)ben medicanaya gidiyorum volkan hocaya klomen ve catlatma ignesi tedavisi uyguluyoruzDoktor bana tarif etmişti nasıl yapılacağını ama ben beceremem diye sağlıkçı kuzenime yaptırmıştım
Aa simdi okudum hangi surecte oldugunu tamam canmBenimde bu ayda femara çatlatma iğnesi tutmazsa aşılamaya geçilcekmiş inşallah gerek kalmaz da doğal yolla tutar
Nilüfer de ki mi canım bende doruğa gidiyorum femara+çatlatma iğnesi uygulandı pcosluyum ben iğneyi göbekten vurdurdum ben doktorumda öyle Burdur demişti ama benim tutmadı canım bide vurdururken rahim duvarım inceymiş bana demedi onu herşey iyi gözüküyor demiş ama sisteme ince diye yazmış doktorum gördü dedi bu benim kendi doktorum değildi kendi doktorum tatildeydi mecbur kaldım bu doktora ben 4 günlük gecikme yaşamıştım ama maalesef yok gebelik dün hasta oldum 3cmlik çatlamayan yumurta kalmış kiste dönüşüp atmışsam tekrar bi tedavı görücem aynı şekil atılmamışsa kist onun adetle düşmesini beklicem bu ay hakkında hayırlısı olsun inşallah kaç tane vardı yumurtan boyutları neydiYaa ne güzell ayni sehirdeyiz:)ben medicanaya gidiyorum volkan hocaya klomen ve catlatma ignesi tedavisi uyguluyoruz
Sebepsiz olmuyor 7,8, aydır:)
Pekii igneyi gobekten mi vuruldun
Kac gun gecti ustunden acaba:) hangi surectesin merak ettim de
İnşallah canım inşallahAa simdi okudum hangi surecte oldugunu tamam canm
Insallah gerek kalmaz asılamaya
Silikleşmeye başlamış canım ama değerlendir sen yine 3 gün etkisi var yumurtlamanınKızlar pik mi hala
Eki Görüntüle 3311551