2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Merhaba kızlar, BAT 8 ekim heyecanla bekliyorum bazen bir umutsuzluğa kapılıyorum bu ayda yok diye çünkü öyle belli başlı bir belirtim yok ara ara akıntım oluyor ne sulu ne koyu ortası birşey krem rengi gibi, bazende kasıklarıma bir ağrı oluyor o kadar

Maşallah canm, tebrikler rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin col güzel bir haber

Kizlar 3 tane hamiş oldu darisi diğerlerine inşallah

Benimde öyle umarım ekim ayında hamile olduğumuzun haberini alırız ♥

İnşallah bize de nasip olur
Amin kızlarr darısı hepimize insallah

Maşallah canm, tebrikler rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin col güzel bir haber
Kuzucum çoook teşekkür ederim hepimiiiz bu müjdeyi alalım hemenceciiiikkk birde birşey danışmak istiyorum 3+4 de 48.25 iyi bir değer mi?

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-03-15-31-52-682_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba canim benim oncelikle kusura bakma lütfen sana gec dondum bende iki gundur hastaneler kepce ben kazan misali(once seni konusalim sonra kendimden bahsedeyim)
Zor isler demissin ya ô kadar haklisin ki hele de kadin olmak ve senin onceki doktoruna cok kizdim nasil rahim duvarin hakkinda yanlis bilgi yazmis bilgisayara ki diger doktor sana baska bilgi veriyor ! Gercekten hep diyorum Allahim merhametli doktorlarla karsilastir diye ve umarim çatlamayan yumurtan kist olmadan kendiliğinden gider sana sorun yaratmaz.. Bende duphaston cok etkili hemen regli getirir diye duymustum demekki sende etki etmemesinin nedeni yumurtanin kist (gibi) olmasindanmis. Sonraki sayfaya baktim regl olmussun ama sakin uzulme lutfen zamani gelecektir elbette

Cok cok sevindim canim benim, gecirdigim bu yorucu hastane gunleriden sonra cok guzel bir haber oldu bana allahim saglikla kesesini, kalp atisini ve dogumunu gormeyi sana nasip etsin insallah

Test yaptin mi canim ?

Cok cok sevindim canim benim, gecirdigim bu yorucu hastane gunleriden sonra cok guzel bir haber oldu bana allahim saglikla kesesini, kalp atisini ve dogumunu gormeyi sana nasip etsin insallah
Yâaaa canımmmm kurban olurummm.. bende Nisan ayındam beri 2 güne bir hep hastanedeydim çok çok iyi anlıyorum seni.. tüm kalbim ve dualarımla seninleyim ve gerçekten annelik hasreti çeken herkesleyim.. beklemek ümit etmek emek vermek ve negatif görmek insanı kahrediyor elbette hayırlısı diyoruz ama bazende isyan evresine geliyor insan
Sana bilgin varsa birşey danışmak istiyorum canım benim.. 3+4 de 48.25 ile öğrendim bugün.
Önceki gebeliğim kimyasala dönmüştü 3+5 de 19 du oda. Sence 48 değer iyi bir değer mi? 2 günde bir olan artış herşeyden çok önemli biliyorum ama biyokimyasal olursa korkusu içimi yiyor

Icten dileklerin icin cok cok tesekkur ederim nasil ihtiyacim varmis bir dokunsalar aglayacagim canim rabbim bu anne olma yolunda ki heyecanini hep korusun ve oncelikle icini ferah tut senin icinde kucukte olsa canli bir seyler var ona kendine cok yuklenme kimyasal olacak diye, pozitif dusun guzel dusun lutfen senin nasibinse senin olacaktir mutlaka degerlere gelince keske yardimci olabilseydim fakat 2 yillik evliligimde hic hamile kalamadim, hicbir bilgim yok ama anne gruplari var sanirim oradan net ve dogru bilgiyi alabilirsin diye dusunuyorum

Evet canım bende çok kızdım resmen başından savmış biz böyle zor ekonomi döneminde birsürü paralar harcıyoruz hastane ilaç onların yaptığına bak Allah'a havale ettim rabbim sorsun hesabını yarın gidicem kist yoksa femaraya başlıcaz tekrar rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin sen neden hastanedesin canım neyin var

Hiç korkma önemli olan kaçla öğrendiğin değil sağlıklı bi şekilde ikiye katlayarak devat etmesi sen içini rahat tut bolca karnını tutarak salâvat getir inşallah rabbim keseyi kalp sesini kucağına almayı nasip eder hayırlı olsun

Sorun sadece maddi de değil manevi de o kadar ağır ilaçlar iğneler boşa gitti vucüdüm kendini şaşırdı artık

Allahindan bulsunlar boyle doktorlar umut tacirligidir bu ya ne yazik ne kadar zoe olabilir ki dogru tedaviyi uygulamak amac bu zaten ama yok illa bu surecteki her kadin boyle seylere maruz kalacak.. Neyse, bol umutlarla gecirecegin yepyeni bir ay seni bekliyor famara sana sans getirsin

Ya cok sukur kotu bir hastaligim yok bende tüp bebek oncesi hazirliklarimi yapiyorum, cuma günü hsg cektirecegim pazaretsi de prp yaptiracagim insallah ( tahmini kasim ayinda da tüp bebege baslayacagim tabi kendiliginden de bebek olabilir kismet) iste oncesi kan ve hormon tahlilierimi devlette yaptigim icin kosturup duruyorum ozelde cok pahali

İnşallah bu yolculuğunda sana şans getrir rabbim yüzümüzü güldürür inşallah bu yıl sonuna kadar güzel haber almak nasip olur gerçekten ateş pahası olmuş özeller bende sırf bu yüzden düğünde ki takımlarımdan ayırdım köşeye bulunsun diye yoksa bu maaşlarla çok zor çokk inşallah tüp bebek olmadan doğal yolla kalabilirsin nasilten öteye yol yok

Amin canim cok tesekkur ederim insallah diyelim. Gercekten cok pahali devlette sira yok ozel icin de para yok ne yapacagiz bilmiyorum Allah nasibimizi kendi katindan verir insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…