2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Evet canım bende çok kızdım resmen başından savmış biz böyle zor ekonomi döneminde birsürü paralar harcıyoruz hastane ilaç onların yaptığına bak Allah'a havale ettim rabbim sorsun hesabını yarın gidicem kist yoksa femaraya başlıcaz tekrar rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin 😔🙏🏻 sen neden hastanedesin canım neyin var
Tüp bebek merkezinde aşılama için 2 günde 1 takip yapılıyor kuzucum sabah 7.45 akşam 17.00 mesai yapar gibi hep oradaydım. Çok şükür yüzüm güldü Allah'ım herkesin yüzünü güldürsün ❤️🧿

Tüp bebek merkezinde aşılama için 2 günde 1 takip yapılıyor kuzucum sabah 7.45 akşam 17.00 mesai yapar gibi hep oradaydım. Çok şükür yüzüm güldü Allah'ım herkesin yüzünü güldürsün ❤️🧿
Benimde bu ayda femara çatlatma iğnesi tutmazsa aşılamaya geçilcekmiş inşallah gerek kalmaz da doğal yolla tutar 😔🙏🏻

Kuzucum çoook teşekkür ederim hepimiiiz bu müjdeyi alalım hemenceciiiikkk birde birşey danışmak istiyorum 3+4 de 48.25 iyi bir değer mi?
Merhaba tebrik ederim yaaa maşallah🙂 degerin cok guzel benceee
Birde Bursa da yasiyorsun sanrm:) bende bursadaym

Gunaydin kizlar bisey soracagm ben bgn oglen catlatma ignesi olacagim da
Kendim mi yapmam lazm yoksa hastanede mi yaptırsam daha dogru olur
Yardmcı olursanız sevinirim

Eylül 💕yaşbatdurum🐞
1. tomrs tomrs 💕3917 ekimbekliyor 💌
2. @adeninannesi12💕3023📌 Eylülbekliyor 💌
3.@esmeyanayan💕2715📌❌ Eylülbekliyor 💌
4. @gulseliinn💕2917📌 Eylül❌bekliyor 💌
5.@cns15💕324 ekimbekliyor 💌
6.@nurd35💕2917📌 Eylül❌bekliyor 💌
7. @kova35💕2910 ekimbekliyor 💌
8. @Reydiya💕2610📌 Eylül❌bekliyor 💌
9. @ysmnella💕3226📌 Eylülbekliyor 💌
10. mirasanne mirasanne 💕327 ekim🤰🏻hamis💕👣
11. @ozelemm💕27❌Bekliyor💌
12. @lilystar💕2813 ekimbekliyor 💌
13. @miniminnoss💕2928📌 Eylülbekliyor 💌
14. @lazy2021💕2721❤️ Eylül🤰🏻💕 hamiş
15. @Beriam💕12📌❌ Eylülbekliyor 💌
16. @denizperisii💕2827📌 Eylülbekliyor 💌
17. @Lovelyy35💕2826📌 Eylülbekliyor 💌
18. @gebelikistiyorum47💕2823📌 Eylülbekliyor 💌
19. B Butterfly193 💕1921 ekimbekliyor 💌
20.@ecemree💕2116📌 Eylül❌bekliyor 💌
21. @Kahvelim_💕5 ekimbekliyor 💌
22. @bvice💕2623 ekimbekliyor 💌
23.@courageux💕2924📌 Eylülbekliyor 💌
24. @BinevsJade 💕3423📌eylulbekliyor 💌
25. @orhfeza 💕11 ekimbekliyor 💌
26. @umudetmek💕3326📌 Eylülbekliyor 💌
27, @sirackoskam 💕2617 ekimbekliyor 💌
28, @strawberry12💕252 ekimbekliyor 💌
29. @BinevsJade 💕3423eylul📌bekliyor 💌
30. @Melekbas 💕2128📌 Eylülbekliyor 💌
31. @Helenatili 💕2625📌 Eylülbekliyor 💌
32. Blue8816 Blue8816 💕3522📌 EylülBekliyor💌
33. @lale91 💕24📌 Eylülbekliyor 💌
34. @blackkdahlia 💕383 ekimbekliyor 💌
35. @morumtirak 💕3017eylul❤️hamis🤰🏻💕👣
36, @ELIF7007💕25 ekimbekliyor 💌
@Bhsa 💕3617 ekimBekliyor💌
37,@Leyla09💕4030📌 Eylülbekliyor 💌
38, @suleerb 💕6 ekimbekliyor 💌
39, @scbc 💕2423📌 Eylülbekliyor 💌
40, @8996asya💕2615 ekimbekliyor 💌
41,@Aysegul Alav 💕12 ekimbekliyor 💌
42, @Metaverse 💕9 ekimbekliyor 💌
43, sehribann16 sehribann16 💕29📌 Eylülbekliyor 💌
44, @Ahsen222530📌 Eylülbekliyor 💌
Selam canlar regl olanlar sat hini bildirin guncelleyeyim olur mu❤️
Selamlar,benim doğum günümde açmışsiniz başlığı ☺️ ben Aralıkta tüp planlıyorum beni de listeye eklemek istersen sevinirim,tabi tarihler tahmini olcak düzensiz regl olduğum için.sat 10 Aralık bat 7 ocak

Selamlar,benim doğum günümde açmışsiniz başlığı ☺️ ben Aralıkta tüp planlıyorum beni de listeye eklemek istersen sevinirim,tabi tarihler tahmini olcak düzensiz regl olduğum için.sat 10 Aralık bat 7 ocak
Hakkınz da hayırlisı olsun insallah
Problem mi vardı tüp bebek yapacaksınz acaba

tomrs tomrs Sat 7 Eylül aşılama günü 21 Eylül veeee 1 ekimde silik çizgi bugün ise kan verdim.. ben başardım kızlar 2. Defa ♥️🧿 lütfen dua edin benim için 2. Hamileliğim yine kimyasala dönmesinden korkuyorum..
Kim evlat hasreti çekiyorsa kollar mis kokulu evladıyla taçlansın çok duygusalım kızlar 😓 menopozumun başlangıç evresinin 2. Ayında tüp bebek olmadan şans verilmezken ben 3. Aşılamamda yine hamileyim ♥️🧿 hepinizi çok seviyorum lütfen bu süreçte gönlünüzü ferah tutun ve inancınızı umudunuzu asla yitirmeyin. Siz iyi mutlu umutlu olmazsanız hiç birşey olmaz kendinizi çok sevin olur mu♥️♥️
Çok güzell maşallah sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim 🌿

Merhaba kızlar, BAT 8 ekim heyecanla bekliyorum bazen bir umutsuzluğa kapılıyorum bu ayda yok diye çünkü öyle belli başlı bir belirtim yok ara ara akıntım oluyor ne sulu ne koyu ortası birşey krem rengi gibi, bazende kasıklarıma bir ağrı oluyor o kadar
Benim de bat 8 Ekim ve Çok belirtim yok yerleşme kanaması olur belki diye bekliyorum hani yarın filan 🤩

Kızlar pik mi hala
IMG_20231004_100207.jpg

Doktor bana tarif etmişti nasıl yapılacağını ama ben beceremem diye sağlıkçı kuzenime yaptırmıştım 😊
Yaa ne güzell ayni sehirdeyiz:)ben medicanaya gidiyorum volkan hocaya klomen ve catlatma ignesi tedavisi uyguluyoruz
Sebepsiz olmuyor 7,8, aydır:)
Pekii igneyi gobekten mi vuruldun
Kac gun gecti ustunden acaba:) hangi surectesin merak ettim de🤩🥰

Yaa ne güzell ayni sehirdeyiz:)ben medicanaya gidiyorum volkan hocaya klomen ve catlatma ignesi tedavisi uyguluyoruz
Sebepsiz olmuyor 7,8, aydır:)
Pekii igneyi gobekten mi vuruldun
Kac gun gecti ustunden acaba:) hangi surectesin merak ettim de🤩🥰
Nilüfer de ki mi canım bende doruğa gidiyorum femara+çatlatma iğnesi uygulandı pcosluyum ben iğneyi göbekten vurdurdum ben doktorumda öyle Burdur demişti ama benim tutmadı canım bide vurdururken rahim duvarım inceymiş bana demedi onu herşey iyi gözüküyor demiş ama sisteme ince diye yazmış doktorum gördü dedi bu benim kendi doktorum değildi kendi doktorum tatildeydi mecbur kaldım bu doktora ben 4 günlük gecikme yaşamıştım ama maalesef yok gebelik dün hasta oldum 3cmlik çatlamayan yumurta kalmış kiste dönüşüp atmışsam tekrar bi tedavı görücem aynı şekil atılmamışsa kist onun adetle düşmesini beklicem bu ay hakkında hayırlısı olsun inşallah kaç tane vardı yumurtan boyutları neydi 😊💖

X