- 10 Aralık 2013
- 7.010
- 2.876
Amin arkadaşm insallahİnşallah ya Allahım kimsenjn kucağını boş bırakmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin arkadaşm insallahİnşallah ya Allahım kimsenjn kucağını boş bırakmasın
Kuruma değilde pembelik var bence tekrar deneSabah yaptığım testi akşam bu şekilde gördüm acaba gerçekten bir şey var mi ?
Fotoğrafta biraz gölge gibi ama açık pembe gördüm ben
A selam seni ekliyeyim ben sat tarihininde degusiklik olursa düzeltirizSelamlar,benim doğum günümde açmışsiniz başlığı ben Aralıkta tüp planlıyorum beni de listeye eklemek istersen sevinirim,tabi tarihler tahmini olcak düzensiz regl olduğum için.sat 10 Aralık bat 7 ocak
Negatif çıktı bu ay kist yoksa yeniden olucakOlumlu sonuç alırsın inşallah
Hadi rabbim hayırlı sonuçlar versin inşallahInsallah insallah hepmiz alalm
Bende az once catlatma ignesi oldum
Amin amin arkadasm insallahHadi rabbim hayırlı sonuçlar versin inşallah
Maalesef şuan düşük yapıyorum Allahım kimseye yaşatmasın çok zor gerçekten çok stresli bi süreç yaşadım halada yaşıyorum Allah herkesin gönlüne göre versinKızlar ben hamileyimmmmmmm nolur dua edin rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın kimsenin kucağını boş bırakmasın
Maalesef şuan düşük yapıyorum Allahım kimseye yaşatmasın çok zor gerçekten çok stresli bi süreç yaşadım halada yaşıyorum Allah herkesin gönlüne göre versin
Canım benim kist düşmemiş bu ay tedavi göremicemAmin amin arkadasm insallah
Hepimize versin yaa
Hadi yaaaCanım benim kist düşmemiş bu ay tedavi göremicem
Malesef evetHadi yaaa
canım çok geçmişler olsun üzülmemeye çalış, sağlığımız olduğu sürece hep şansımız var Allah büyükMaalesef şuan düşük yapıyorum Allahım kimseye yaşatmasın çok zor gerçekten çok stresli bi süreç yaşadım halada yaşıyorum Allah herkesin gönlüne göre versin
İnşallah canımNegatif çıktı bu ay kist yoksa yeniden olucak
Teşekkür ederim,tek tüpüm kapalı ama Dr bunun engel teşkil etmeyeceğini söyledi fakat gebe kalamadim aşılamalar da tutmadi.umarim tüp bebek ilk denemede tutar çünkü maddiyatim buna bile elverişli değilken birkaç deneme yapacak durumum yok malesefHakkınz da hayırlisı olsun insallah
Problem mi vardı tüp bebek yapacaksınz acaba
Teşekkür ederim, Aralık ayındaki reglimde tarih farklı olursa güncelleriz :) umarım olumlu sonuç alırım tedavidenA selam seni ekliyeyim ben sat tarihininde degusiklik olursa düzeltiriz
Ben 1,5 sene önce düşük yapmıştımKızlar aranızda daha önce düşük yapan kim vardı özelden birşey sorucam lütfen karşılık verin
Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba, yaş 27 bat 28 Eylül'dü gecikme oldu bugün test yaptım veeEki Görüntüle 3311929
Geç olsun güç olmasn be canmMalesef evet