2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Selamlar,benim doğum günümde açmışsiniz başlığı ☺️ ben Aralıkta tüp planlıyorum beni de listeye eklemek istersen sevinirim,tabi tarihler tahmini olcak düzensiz regl olduğum için.sat 10 Aralık bat 7 ocak
A selam 😊 seni ekliyeyim ben sat tarihininde degusiklik olursa düzeltiriz 💕

Kızlar aranızda daha önce düşük yapan kim vardı özelden birşey sorucam lütfen karşılık verin

Kızlar ben hamileyimmmmmmm 🩵🎈 nolur dua edin rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin 🤲🏻 Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏻❤️
Maalesef şuan düşük yapıyorum Allahım kimseye yaşatmasın çok zor gerçekten çok stresli bi süreç yaşadım halada yaşıyorum Allah herkesin gönlüne göre versin 🙏🏻😞

Ayyy arkadaşm deme yaa,cok cok uzuldum suan
Rabbim dayanma gucu versn insallah
Dilerim en yakin zamanda sagliki bir sekilde gebelik yaşarsn ve yaşariz🤲
Maalesef şuan düşük yapıyorum Allahım kimseye yaşatmasın çok zor gerçekten çok stresli bi süreç yaşadım halada yaşıyorum Allah herkesin gönlüne göre versin 🙏🏻😞

canım çok geçmişler olsun üzülmemeye çalış, sağlığımız olduğu sürece hep şansımız var Allah büyük

Hakkınz da hayırlisı olsun insallah
Problem mi vardı tüp bebek yapacaksınz acaba
Teşekkür ederim,tek tüpüm kapalı ama Dr bunun engel teşkil etmeyeceğini söyledi fakat gebe kalamadim aşılamalar da tutmadi.umarim tüp bebek ilk denemede tutar çünkü maddiyatim buna bile elverişli değilken birkaç deneme yapacak durumum yok malesef

Merhaba, yaş 27 bat 28 Eylül'dü gecikme oldu bugün test yaptım vee
IMG_20231004_165509.jpg

X