Ayy harika bir haber Rabbim sagMerhaba, yaş 27 bat 28 Eylül'dü gecikme oldu bugün test yaptım veeEki Görüntüle 3311929
Saglıkla kucagina almayi da nasip etsn insallahAyy harika bir haber Rabbim sag
Hmm anladm canmmm maddi manevi zor surecler evt ,birde calisinca ekstra zor izin alma derdin ekleniyorTeşekkür ederim,tek tüpüm kapalı ama Dr bunun engel teşkil etmeyeceğini söyledi fakat gebe kalamadim aşılamalar da tutmadi.umarim tüp bebek ilk denemede tutar çünkü maddiyatim buna bile elverişli değilken birkaç deneme yapacak durumum yok malesef
Çok teşekkür ederim, Allah benimle beraber isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ayyy arkadaşm deme yaa,cok cok uzuldum suan
Rabbim dayanma gucu versn insallah
Dilerim en yakin zamanda sagliki bir sekilde gebelik yaşarsn ve yaşariz
Amin Allah razı olsun eşimle aram bozuk nolur duanızı eksik etmeyincanım çok geçmişler olsun üzülmemeye çalış, sağlığımız olduğu sürece hep şansımız var Allah büyük
Çokca aminÇok teşekkür ederim, Allah benimle beraber isteyen herkese nasip etsin inşallah
Rabbim evinize once saglik sonra huzur nasip etsin arkadaşmm,Rabbim birlik duzen versin yuvanıza insallahAmin Allah razı olsun eşimle aram bozuk nolur duanızı eksik etmeyin
Allah yuvanıza huzur versin yardımcınız olsun inşallahAmin Allah razı olsun eşimle aram bozuk nolur duanızı eksik etmeyin
MaşallahMerhaba, yaş 27 bat 28 Eylül'dü gecikme oldu bugün test yaptım veeEki Görüntüle 3311929
Şehire ve hastaneye göre değişiyor özel ve devlet çok farklı zaten.ben geçen ayın başında fiyat aldım ama ben yaptırana kadar değişir muhtemelen,16500 hastane masrafı+ilaçlar ne kadar tutarsa onun %20 siHmm anladm canmmm maddi manevi zor surecler evt ,birde calisinca ekstra zor izin alma derdin ekleniyor
Umarm ilkinde hemen tutunur evladn
Fiyatlari nasl onu da paylasabilirmsin acaba canm
Aynen öyle neyse vücudum biraz dinlenmiş olurGeç olsun güç olmasn be canm
Adet oldumKuruma değilde pembelik var bence tekrar dene
Canm ya cok geçmiş olsun, inşallah saglikli gebelik gecirirsin yine olur senin sagligin onemli suan,Maalesef şuan düşük yapıyorum Allahım kimseye yaşatmasın çok zor gerçekten çok stresli bi süreç yaşadım halada yaşıyorum Allah herkesin gönlüne göre versin
Hayırlı olsun sag salim gebelik gicirirsin inşallah, rabbim kucagina versin saglikli bir sekildeMerhaba, yaş 27 bat 28 Eylül'dü gecikme oldu bugün test yaptım veeEki Görüntüle 3311929
Tamamdr cok tesekkur ederimŞehire ve hastaneye göre değişiyor özel ve devlet çok farklı zaten.ben geçen ayın başında fiyat aldım ama ben yaptırana kadar değişir muhtemelen,16500 hastane masrafı+ilaçlar ne kadar tutarsa onun %20 si
Haklsn tatlm vallaAynen öyle neyse vücudum biraz dinlenmiş olur
Hayırlı haberini bekliyorumHaklsn tatlm valla
Ayy insallah kızz,dua edelim birbirimizeHayırlı haberini bekliyorum
Aynen öyle kimin duasının tutacağı hiç belli olmazAyy insallah kızz,dua edelim birbirimize