- 6 Aralık 2013
- 742
- 420
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #8.321
Başımdan aşağıya kaynar sular döküldü Allah'ım çok büyük sabırlar versin sağlıkla bebeginizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah her gece dua ediyorum ben önce kendim için sagasalim kucağımıza alalım diye sonra bebek sahibi olmak isteyenler için herkese nasip eylesin diye...Kizlar ben de bu topikteydim Eylül trasnferleri ben bebeğimi kaybettim 27 hafta da anı suyum gelmesi ile sezeryana alındım kalbim durdu rahmine enfeksiyon bulaşma riski vardı 6 cm açılmam olmama rağmen acil sezeryana aldılar normal olsaydı rahmimde alınacaktı . Bebeğimin gelişimi 2 hafta ileri ile uyumluydu 1.100 grm doğdu küvezde kaldı . 7 aya girer girmez doğdu ona rağmen durumu çok çok iyiydi herşey yolundaydı fakat 13.gubun sonunda anı solunum sıkıntısı yüzünden 15 gün önce falan kaybettik o kadar kötüyüm ki nefes alamıyorum beni en iyi siz anlarsınız ne kadar zor elde ettik hepimiz ne çabalarla ne tehlikelerle ne emeklerle kahrolmus vaziyetteyim ((( geberiyorum sanki yarjn tam doğum halali bı ay olcak dogmasaydk erken 30 haftalık olcaktm yarın . Ve çok az kalmisti. Kalbim sıkışıyor 40 im çıktıktan sonra risk göze alıp 1 kez de adet olduktan sonra 3 ay oluyor tekrsr doğal yolla denemek istiyorum belki bı mucize olur çünkü dondurulmuş 2 embriyom tek kaldı onu da 1 sene sonra anca transfer ederiz dedi sezeryan sonrası hemen 3 ayda falan hamile kalan doğal yolla duydunuz mu hiç ne olursunuz pozitif şeyler söyleyin de içime su serpilsin. Yeni den gebelik olursa 12 haftaya girdiğimde serklaj ameliyatı olcakmism rahme dikiş atiliyormus doğum zamanı cikariliyormus o dikiş
Öncelikle sizin sağlığınız önemli kesinlikle kafanızı rahatlatmanız gerekir Allah güç kuvvet versin sabırlar versin tekrar