2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kızlar selam bizde 26+4deyiz 1200 gram olmuş bebeğim 2 hafta önde gidiyor dedi doktorum şeker yüklemesi verdi bende 9 kilo aldım sabah yaptıracağım inşallah

Benim de hep ilk günden beri 1 hafta ileriden gidiyor. Sanırım tüp bebeklerin özelliği bu , doktorum da aynı şekilde söylemişti.

Yarın ikinci doz tetenozumu olacağım 25+4 deyiz.

Bu arada alışveriş listesi yapan var mı ?
Hem çocuğa hem kendimize :)
Mesela en basitinden doğum sonrası için pijama takımı etekli çok rahat diyorlar ped için külotlu olan pedlerden alın diyorlar falan bunlar sezeryanlar için sanırım.
Bebek arabasinda da tekeri büyük olsun istiyorum sanırım biraz daha köylerde ya da tatil yerlerinde arnavut kaldırımlarında daha rahat surebilmek için ama ağır diyorlar siz araba alırken nelere dikkat ettiniz ?
Acaba bunlar için erken mi :)

Bence geç bile kalıyorsunuz. Ben 3.Ayda bebek arabasını aldım onu çok erken aldım Kasım indirimi yüzünden aldım o baya erken oldu biliyorum.
Diğer şeyleri de şubatta almaya başladım malum ekonomi yüzünden. E bebekte şubat indirimi
Vardı onu değerlendirdim baya iyi oldu. Çoğu şeyi hallettim kendi eksiklerim var biraz.

Kızlar selam bizde 26+4deyiz 1200 gram olmuş bebeğim 2 hafta önde gidiyor dedi doktorum şeker yüklemesi verdi bende 9 kilo aldım sabah yaptıracağım inşallah
Bişey çıkmaz inşallah korkmayın benimde öyleydi çocuk kilosu önde diye yaptırdım hiç yaptırmayacaktım şeker yüklemesini hiç istemedim ailemde de yok zaten. Boşu boşuna glikoz yükledim. Sonuçta tam tersi çok düşük şeker çıktı

Keşke benimde böyle olsaydı gebelik şekerim çıktı çok mutsuzum saatlerdir ağlıyorum

Keşke benimde böyle olsaydı gebelik şekerim çıktı çok mutsuzum saatlerdir ağlıyorum
Tek değilsiniz ağlamayın
Bende de çıktı
Diyet yapiyorum insülin vuruluyorum
Canım neler istiyor yiyemiyorum sabrediyorum
Sağlıklı bir şekilde bebisler doğsun da geçer bu günler

Tek değilsiniz ağlamayın
Bende de çıktı
Diyet yapiyorum insülin vuruluyorum
Canım neler istiyor yiyemiyorum sabrediyorum
Sağlıklı bir şekilde bebisler doğsun da geçer bu günler
Diyetisyen bulamadım henüz nelere dikkat ediyorsunuz gidene kadar en azından dikkat edeyim

Diyetisyen bulamadım henüz nelere dikkat ediyorsunuz g

idene kadar en azından dikkat
Beyaz ekmek yok.Tam buğday ekmek tüketiyorum.Bazen günde 1 dilim o da.
Pilav makarna yok.
Kızartma yok
Salata yoğurt sebze yemeği corba, bakliyat her öğün salata ve yoğurt oluyor
Kahvaltıda yumurta ben peynir ve zeytin yemediğim için haşlanmış yumurta,mantarlı omlet,soğanlı omlet,sahanda yumurta gibi
Yeşillik domates salatalık
3 ara öğün oluyor kahvaltı öğle yemeği arasi 1 meyve 2. Ceviz 1 kutu süt
Öğleden sonra 15.30.da kefir 1 meyve
Akşam 9 da.maden suyu.Gliserin. findik 10 adet.Ya da leblebi günde 2.5 litre su içiyorum.
1 ay gittim diyetisyene şimdi kendim aynılarını yapıyorum.

Ben de çok üzülmüştüm ama geçici bi süreç hayırlısıyla atlatırız inşallah . Dahiliye ile iletişime geçip insüline gerek var mı yoksa diyet yeterli mi takip edin . Benim şimdilik diyetle gidiyor . Arkadaş ta çok gzüel yazmış yapılacakları zaten . Sakin olmaya çalışın sağlığımıza daha çok dikkat etmiş olucaz ben de artılarına odaklanmaya çalışıyorum artık

Çok teşekkür ederim bilgiler için

İlk şoku anca atlatıyorum hayatımda hiç diyet yapmadım kilo alamazdım şeker nedir bilmezdim şoka uğradım resmen. Direk diyetisyene gitsem o karar vermiyor mu ünsüline

İlk şoku anca atlatıyorum hayatımda hiç diyet yapmadım kilo alamazdım şeker nedir bilmezdim şoka uğradım resmen. Direk diyetisyene gitsem o karar vermiyor mu ünsüline
Hayır insüline doktor karar veriyor . Kadın doğum doktorunuz yönlendirmedi mi dahiliyeye . Dahiliye şeker ölçüm cihazını aldırdı ve Hemen diyete başlatıp bikaç gün Şeker takibi yapıp ona göre karar verdi dahiliye doktoru . Hala da ara ara sonuçları mı atıyorum şeker takibini yaparak .

Doktorum direk seni diyetisyene yönlendiricem dedi bana kafam karıştı

Ben ilk dogumda 1 tane sabahlikli elbise şeklinde gecelik aldım beyaz fotoğraf çektik o kadar 1 kere giydim. 2 tane önü düğmeli pijama takimi aldım. Ben rahat ettim hem hastanede hem de evde. Ben normalde de sevmiyorum elbise şeklinde olanı. Sezaryen dogumdu. Bu kişiden kişiye değişiyor sanki arkadaşım da Sezaryen doğum yaptı o elbise ile rahat etti.
Külot bezler rahat oluyor özellikle hastanede. Dışına çıktı pijama leke oldu derdi olmuyor.
Bebek arabasını da sizin aracınızın bagajina göre almanız daha iyi olur. Travel olanlarcok yer kaplıyor. Ben kabin boy aldım. Rahatça kullandım.

Arkadaşlar idrar yolu iltihapi olan varmi aranızda antibiyotik kullandım tekrarlıyor surekli yaşayan ve çözüm bulan var midir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…