- 15 Ağustos 2023
- 7
- 12
- 33
İnşallahhhh inşallah bugün 6ıncı günüm iki embriyo yüklendiPozitif bence inşallah kaçıncı gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahhhh inşallah bugün 6ıncı günüm iki embriyo yüklendiPozitif bence inşallah kaçıncı gün
Doğru diyorsun canım bende yapmayacağım kendimi boşuna üzüyorum modum çok düştü şimdi hepsini kaldıracağımespressoc canım yapma şu testleri. Kendini üzmekten başka bişey yapmıyorsun. Bak bugün benim 12. Günüm ve asla yapmadım test. Bende sabırsız bir insanımdır aslında ama günleri kendime zehir etmemek için dayandım.
Maşallah inşallah kanda da pozitifi görürsünüzİnşallahhhh inşallah bugün 6ıncı günüm iki embriyo yüklendi
Günaydın var gibi duruyorKızlar günaydıııın ben dün test yaptım ama erkendir diye burada da paylaşamadım, sormadan edemeyeceğim çok silik bi çizgi daha var acaba olmuş muduur
Evet yumurta çatlatmak için. Mutlaka onların söylediği gün ve saatte vurKızlar doktorum 2 tane gonapeptyl verdi nedir bu yumurta çatlatma için mi opu içinde Perşembe yada cuma dedi
Yok yok onlar demeden yapmam zaten yüzdük kuyruğuna geldik aman aksilik çıkmasınEvet yumurta çatlatmak için. Mutlaka onların söylediği gün ve saatte vur
Bende opudan önce olmuştum o iğneden aynı anda 2 tane biraz yakmıştı. Saatini vermişlerdir herhalde sanaKızlar doktorum 2 tane gonapeptyl verdi nedir bu yumurta çatlatma için mi opu içinde Perşembe yada cuma dedi
Yarın belli olacak sanırım oksapar kadar yakmiyordur umarım benim korkulu rüyam oksapar gerisi tolere edilebilinirBende opudan önce olmuştum o iğneden aynı anda 2 tane biraz yakmıştı. Saatini vermişlerdir herhalde sana
Transferiniz hangi gündüEvet az önce test yaptım negatif mlsf
Oksapar kadar yakmıyo evet hergün oksaparın saati gelince panikliyorumYarın belli olacak sanırım oksapar kadar yakmiyordur umarım benim korkulu rüyam oksapar gerisi tolere edilebilinir
Canım bence de bebeğin seninle :)Kızlar günaydıııın ben dün test yaptım ama erkendir diye burada da paylaşamadım, sormadan edemeyeceğim çok silik bi çizgi daha var acaba olmuş muduur
Ben 3.gun embriyosu sanıyordum az daha bekle canım stres yapacasin gervi ben bekleyememostim umarım beklediğine değer haber alacaksın rabbim hepinizin kucağını sağ salim doldursun inşallahBenimdeb5. Gun canim 3 değil. Bakalim daha test yapmayacağim
Cuma gününe kadar sabırla bekleceğim inşallah bu sefer eşime de teknçizgi olduğunu söyledim haberi yok şuan inşallcuma günü güzel haberi alırız bizdeGünaydın var gibi duruyor
6.günüm transfer hariç 10aralıkta oldumTransferiniz hangi gündü
Sizde pıhtılaşmayla ilgili problem var mı oksaparı neden kullaniyordunuz, bir de lekelenmeniz var mıOksapar kadar yakmıyo evet hergün oksaparın saati gelince panikliyorum
Pıhtışmam yok önlem amaçlı kullandırıyor doktorum.Sizde pıhtılaşmayla ilgili problem var mı oksaparı neden kullaniyordunuz, bir de lekelenmeniz var mı