- 29 Mayıs 2019
- 1.740
- 2.572
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #8.161
Kızımda çilek mobilyadan almıştım dolap ve beşik. çok kullanışlı değil dolabı ama idare ediyor. beşiğide 70*140 almıştım. İçine de yataştan yatak aldım yenidoğana uyumlu. Bizim yatağa gelen bölmeyi takmadım. 3 kademeli idi nerdeyse bizim yatağımıza eşit oluyordu. Anne yanı yaptım yani koca beşiği. 2,5 yaşına kadar kullandı. Daha da kullanırdı aslında ama fiyatlar çok artıyor diye kurban bayramı öncesi Ankara sitelerde 5bine montessori yatak yaptırdım 1*2 boyutunda. Yatağını çok seviyor orda uyuyor. salonda ya da şehir dışında kullanmak için basit bir mini beşikte almıştım. baby plus Relax Sallanır Beşik Gri - ebebek bu model. işimi gördü bunlar.
Oğlumda da yine aynı model devam edicem. Salon için anakucağı aldım. henüz gelmedi. Kızımda ihtiyaç olarak görmemiştim ama bu sefer evde 3 yaşında bir çocuk var sanki ihtiyaç gibi geldi. aldığım ürün manuel sabitlenip koltukta oluyor bebek sevmezse kızımın odasına koltuk olur dedik cazip geldi. Nuna Leaf Curv Ev Tipi Ana Kucağı - ebebek 3.300 e aldım henüz gelmedi ama.
Oğlumda da yine aynı model devam edicem. Salon için anakucağı aldım. henüz gelmedi. Kızımda ihtiyaç olarak görmemiştim ama bu sefer evde 3 yaşında bir çocuk var sanki ihtiyaç gibi geldi. aldığım ürün manuel sabitlenip koltukta oluyor bebek sevmezse kızımın odasına koltuk olur dedik cazip geldi. Nuna Leaf Curv Ev Tipi Ana Kucağı - ebebek 3.300 e aldım henüz gelmedi ama.