- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #8.121
cok guzel olmus saglıkla buyusun nereden yaptırdınız kaça mal olduEvet hergün odasına bakıyorum biran önce gelsin istiyorum o gunler cogu gitti azı kaldı amin canım hepimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok guzel olmus saglıkla buyusun nereden yaptırdınız kaça mal olduEvet hergün odasına bakıyorum biran önce gelsin istiyorum o gunler cogu gitti azı kaldı amin canım hepimize
Çok tşk ederim canım daha güzelleri senin olsun Dolabı ve şifonyeri ikeadan aldık karyolasını mobilyacıda yaptırdık mdf den piyasadakiler suntaymış uzun ömürlü olmaz dediler buyuyen beşik diye gecıyor genc odasına dönüyor sonra.. mobilyası toplam 45 i buldu maalesef hersey cok pahalı hanımlar hayalimizdi heves edip aldıkcok guzel olmus saglıkla buyusun nereden yaptırdınız kaça mal oldu
hayırlı olsun güle güle buyusun ınsallahhÇok tşk ederim canım daha güzelleri senin olsun Dolabı ve şifonyeri ikeadan aldık karyolasını mobilyacıda yaptırdık mdf den piyasadakiler suntaymış uzun ömürlü olmaz dediler buyuyen beşik diye gecıyor genc odasına dönüyor sonra.. mobilyası toplam 45 i buldu maalesef hersey cok pahalı hanımlar hayalimizdi heves edip aldık
İnanırmısınız benım de öle normalde kıpır kıpır ama doktora gidince asla tık yok anlıyolarmı artıl bılmıyorumKızlar yarın sabah detaylı ultrasona giricem inşallah bebişi hareketlendirmek için ne yiyebilirim oğlum biraz miskinde çikolata yedim daha önce pek işe yaramadı
Ben transferden bir gün önce içtim en son bir dahada içmedim bir anda bıraktımKızlar selam 23+2deyim sigarayı bırakamıyorum. Azaltmaya çalıstıkçada coğaltiyorum vicdanen çok rahatsızım. Siz bırakabildinizmi nasıl bıraktınız
Çok güzel olmuş canım sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün odasında inşallah . Ben de daha hiç bir şey almadımSelam kızlar fikir olsun diye paylaşmamı istemiştiniz attım umarım begenirsiniz hepimizin bebişleri saglıkla gelsin inş Rabbim daha guzellerini sizlerede nasip etsin
Evet evet kesinlikle ayrılıyır ultrason cihazıyla alakalı o an görememiş bebek pozisyonu vs etkilemiş olabilir. Eski bi alanın zararı yok bendede kaldı.Merhaba kızlar bir sorum olacaktı 6. Haftada kanama ile hastaneye kaldırıldım kese etrafında kanama alamı oluşmustu 10. Haftaya kadar evde yattım daha sonra doktorum işe döenebileceğimi herseyin normal oldugunu söyledi. Suan 22. Haftadayım carsamba gunu detaylı ultrasonum vardı perinatologta doktor hersey normal dedi hematom alanını sordum hiç bir şey yok dedi bugun normal kadın dogum doktoruna gittim kendi doktorum sehir dısında oldugu için baktı hersey iyi dedi eskiden kalma hematom alanı var dedi yeni değil eskiden kalma dedi benim kafama takıldı detaylıda bişe dememişti dedim hiç önemli değil 1 mm kadar ve eski dedi ama daha önceki girdiğim doktorlar bundan hiö söz etmemişti kafam cok karıstı kızlar eski ile yeniyi doktor ayırabilir sanırım değil mi
Merhaba , bırakmadıkca daha çok strese giriyorsunuz bence hala yol yakinken bırakın 25. Haftadan sonra daha çok dikkat etmeniz gerekiyor özellikle Allah korusun bir şey olduğunda ilk suclayacagin kendin olacaksın sigara olacak en azından bu senin elinde.Kızlar selam 23+2deyim sigarayı bırakamıyorum. Azaltmaya çalıstıkçada coğaltiyorum vicdanen çok rahatsızım. Siz bırakabildinizmi nasıl bıraktınız
Geçmiş olsun umarım çabuk geçer ağrısı benim 3-4 gün sürmüştü sonra kaşıntıya bıraktı yerini :)Yaptırdım bugün tetanoz aşısını sağlık ocağında
Benim de kanamalı geçti , ben en başından beri tek doktorda kaldım hep başka doktora gitmedim mesela , kanama için önce yapışıklık var o ayrılıyor onun kanamasıdır kanama alanın yok dedi... Bu her kontrolde sürdü en son kontrolumde de 19 haftalıktım kanama alanın var ama aktif değil eskiden kalmış dedi yine de bunun birikintisi gelebilir kahverengi leke korkma dedi kanamalar 13. Haftada bitmişti mesela görmedi diger kontrollerde.Merhaba kızlar bir sorum olacaktı 6. Haftada kanama ile hastaneye kaldırıldım kese etrafında kanama alamı oluşmustu 10. Haftaya kadar evde yattım daha sonra doktorum işe döenebileceğimi herseyin normal oldugunu söyledi. Suan 22. Haftadayım carsamba gunu detaylı ultrasonum vardı perinatologta doktor hersey normal dedi hematom alanını sordum hiç bir şey yok dedi bugun normal kadın dogum doktoruna gittim kendi doktorum sehir dısında oldugu için baktı hersey iyi dedi eskiden kalma hematom alanı var dedi yeni değil eskiden kalma dedi benim kafama takıldı detaylıda bişe dememişti dedim hiç önemli değil 1 mm kadar ve eski dedi ama daha önceki girdiğim doktorlar bundan hiö söz etmemişti kafam cok karıstı kızlar eski ile yeniyi doktor ayırabilir sanırım değil mi
Saol canım daha guzelleri senınde olsunÇok güzel olmuş canım sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün odasında inşallah . Ben de daha hiç bir şey almadım
Çok güzel olmuş gerçekten. Sağlıkla sıhhatle kullanmayı nasip etsin rabbim elinize sağlıkSaol canım daha guzelleri senınde olsun
Ben en başından beri ara ara yaşıyorum. Sormadım da doktora ama bi sorun olsa ultrasonda görürdü. Ama çok çok ağrınız varsa bilemiyorum bazen gebelikte taş düşürme gibi şeyler olabiliyor o tarz bi ağrı olmamasına dikkat edin.Arkadaşlar benim dünden beri sol kasıgımda bir ağrı var hafif doktora gitsem mi bilemedim size danisiyim dedim.kasiklarinda agri yaşayan varmi acaba aranizda
Geçti şükür takip edicem ama eğer tekrarlarsa kontrole gidecegim mutlakaBen en başından beri ara ara yaşıyorum. Sormadım da doktora ama bi sorun olsa ultrasonda görürdü. Ama çok çok ağrınız varsa bilemiyorum bazen gebelikte taş düşürme gibi şeyler olabiliyor o tarz bi ağrı olmamasına dikkat edin.
Benim de oluyor ara ara ama normaldir diye düşündüm hep nedense büyüyor vs gibiArkadaşlar benim dünden beri sol kasıgımda bir ağrı var hafif doktora gitsem mi bilemedim size danisiyim dedim.kasiklarinda agri yaşayan varmi acaba aranizda