2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

cok guzel olmus saglıkla buyusun nereden yaptırdınız kaça mal oldu
Çok tşk ederim canım daha güzelleri senin olsun ❤️ Dolabı ve şifonyeri ikeadan aldık karyolasını mobilyacıda yaptırdık mdf den piyasadakiler suntaymış uzun ömürlü olmaz dediler buyuyen beşik diye gecıyor genc odasına dönüyor sonra.. mobilyası toplam 45 i buldu maalesef hersey cok pahalı 🤦🏻‍♀️hanımlar hayalimizdi heves edip aldık 🤲🏻

Çok tşk ederim canım daha güzelleri senin olsun ❤️ Dolabı ve şifonyeri ikeadan aldık karyolasını mobilyacıda yaptırdık mdf den piyasadakiler suntaymış uzun ömürlü olmaz dediler buyuyen beşik diye gecıyor genc odasına dönüyor sonra.. mobilyası toplam 45 i buldu maalesef hersey cok pahalı 🤦🏻‍♀️hanımlar hayalimizdi heves edip aldık 🤲🏻
hayırlı olsun güle güle buyusun ınsallahh

Kızlar yarın sabah detaylı ultrasona giricem inşallah bebişi hareketlendirmek için ne yiyebilirim oğlum biraz miskinde 🫣😍çikolata yedim daha önce pek işe yaramadı
İnanırmısınız benım de öle normalde kıpır kıpır ama doktora gidince asla tık yok 😂anlıyolarmı artıl bılmıyorum

Kızlar selam 23+2deyim sigarayı bırakamıyorum. Azaltmaya çalıstıkçada coğaltiyorum vicdanen çok rahatsızım. Siz bırakabildinizmi nasıl bıraktınız

Kızlar ben de tetanozu araştırıyorum yaptırcam inşallah bakalım doktorum yapılmasını öneriyor. Onun dışında hala bi alışveriş yapmadık zaman bi yandan yaklaşıyor gibi ama bi yandan da daha çok var diye düşünüyorum 🤣

Merhaba kızlar bir sorum olacaktı 6. Haftada kanama ile hastaneye kaldırıldım kese etrafında kanama alamı oluşmustu 10. Haftaya kadar evde yattım daha sonra doktorum işe döenebileceğimi herseyin normal oldugunu söyledi. Suan 22. Haftadayım carsamba gunu detaylı ultrasonum vardı perinatologta doktor hersey normal dedi hematom alanını sordum hiç bir şey yok dedi bugun normal kadın dogum doktoruna gittim kendi doktorum sehir dısında oldugu için baktı hersey iyi dedi eskiden kalma hematom alanı var dedi yeni değil eskiden kalma dedi benim kafama takıldı detaylıda bişe dememişti dedim hiç önemli değil 1 mm kadar ve eski dedi ama daha önceki girdiğim doktorlar bundan hiö söz etmemişti kafam cok karıstı kızlar eski ile yeniyi doktor ayırabilir sanırım değil mi

Merhaba kızlar bir sorum olacaktı 6. Haftada kanama ile hastaneye kaldırıldım kese etrafında kanama alamı oluşmustu 10. Haftaya kadar evde yattım daha sonra doktorum işe döenebileceğimi herseyin normal oldugunu söyledi. Suan 22. Haftadayım carsamba gunu detaylı ultrasonum vardı perinatologta doktor hersey normal dedi hematom alanını sordum hiç bir şey yok dedi bugun normal kadın dogum doktoruna gittim kendi doktorum sehir dısında oldugu için baktı hersey iyi dedi eskiden kalma hematom alanı var dedi yeni değil eskiden kalma dedi benim kafama takıldı detaylıda bişe dememişti dedim hiç önemli değil 1 mm kadar ve eski dedi ama daha önceki girdiğim doktorlar bundan hiö söz etmemişti kafam cok karıstı kızlar eski ile yeniyi doktor ayırabilir sanırım değil mi
Evet evet kesinlikle ayrılıyır ultrason cihazıyla alakalı o an görememiş bebek pozisyonu vs etkilemiş olabilir. Eski bi alanın zararı yok bendede kaldı.

Kızlar selam 23+2deyim sigarayı bırakamıyorum. Azaltmaya çalıstıkçada coğaltiyorum vicdanen çok rahatsızım. Siz bırakabildinizmi nasıl bıraktınız
Merhaba , bırakmadıkca daha çok strese giriyorsunuz bence hala yol yakinken bırakın 25. Haftadan sonra daha çok dikkat etmeniz gerekiyor özellikle Allah korusun bir şey olduğunda ilk suclayacagin kendin olacaksın sigara olacak en azından bu senin elinde.
Ben de bırakacağım , bırakmam lazım diyerek içtim sürekli ve gebeliğim pozitif olduğunda kanamam başlamıştı çok korkmustum doktorum da düşük riskini 16 kat attiriyorsun o kadar ugrasiyorsun emeklerine yazık diyince o gün çıkışta bir sigara daha yakıp 2-3 kere çektikten sonra bitirmeden attım ve paketi hala arabada duruyor.
Evet zorlanacaksın ama kararin kesin olmalı o zaman her şey daha kolay oluyor ben çok idaresizdim inanamazdim birakacagima, ama şunu da farkedeceksin mesela yeni sigara içmiş biri yanından geçtiğinde ben bu kadar iğrenç kokuyor muydum bundan sonra bebeğime kokmayacagim diye mutlu olacaksın mesela :) rabbim sağlıkla hepimizin kucaklarına doldurmayı nasip etsin🤲

Yaptırdım bugün tetanoz aşısını sağlık ocağında 😊
Geçmiş olsun umarım çabuk geçer ağrısı benim 3-4 gün sürmüştü sonra kaşıntıya bıraktı yerini :)

Benim de kanamalı geçti , ben en başından beri tek doktorda kaldım hep başka doktora gitmedim mesela , kanama için önce yapışıklık var o ayrılıyor onun kanamasıdır kanama alanın yok dedi... Bu her kontrolde sürdü en son kontrolumde de 19 haftalıktım kanama alanın var ama aktif değil eskiden kalmış dedi yine de bunun birikintisi gelebilir kahverengi leke korkma dedi kanamalar 13. Haftada bitmişti mesela görmedi diger kontrollerde.

Arkadaşlar benim dünden beri sol kasıgımda bir ağrı var hafif doktora gitsem mi bilemedim size danisiyim dedim.kasiklarinda agri yaşayan varmi acaba aranizda

Arkadaşlar benim dünden beri sol kasıgımda bir ağrı var hafif doktora gitsem mi bilemedim size danisiyim dedim.kasiklarinda agri yaşayan varmi acaba aranizda
Ben en başından beri ara ara yaşıyorum. Sormadım da doktora ama bi sorun olsa ultrasonda görürdü. Ama çok çok ağrınız varsa bilemiyorum bazen gebelikte taş düşürme gibi şeyler olabiliyor o tarz bi ağrı olmamasına dikkat edin.

Ben en başından beri ara ara yaşıyorum. Sormadım da doktora ama bi sorun olsa ultrasonda görürdü. Ama çok çok ağrınız varsa bilemiyorum bazen gebelikte taş düşürme gibi şeyler olabiliyor o tarz bi ağrı olmamasına dikkat edin.
Geçti şükür takip edicem ama eğer tekrarlarsa kontrole gidecegim mutlaka

X