ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Yani canım testi yaptığıma çok pişman oldum keşke yapmasaydım ya daha iyi olacaktım ama bundan sonra Yapmayacağım bir de çok evde durmamaya karar verdim evde Durdukça sürekli araştırıyorum teste bakıyorum falan
Evet işte böyle gez dolaş en iyisi arkadaşlarınla vakit geçir

Evet canım doğru diyorsun testi yapmamalıydım
😃Hergun dinliyorum başucumda size dua edeyim dedim ne diyecegımı bilemedim 🤣Allah ım tüm isteyenlerin evlat hasretini gider zorluklarını kolaylıklarla sonuca ulaştır dedim 🤣🤣🤣🤣espressoc var bide diyorum pozitife dönsün yumoşu tutsun sımsıkı bırakmasın içini ferahlat 😄 rabbım bilir espressoc kim dimi :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    137,6 KB · Görüntüleme: 17
Evet görmeye görmeyi insan hiç bir daha görmeyecekmiş gibi hissediyor Umarım hepimiz Güzel sonuçlar alırız
Gerçekten üzmeyin kendizi, sağlıkla kavuşacağız inşallah bebişlerimize😇 iyi olanı düşünün , iyi olana odaklanın , testi yaptınız ge geçti gitti. Herkesin değeri aynı değil, idrara geçme oranı belli değil. 4. Gün çok çok erken , en azından 8. Günü bekleyin . Dizi açın film açın, odaklanmayın. İnan ki bende çok sabırsız bir insanım , Allah nasip edecek bizede bu güzel duyguları ❤️

Çok fazla ilaç alımı olmadan ilerleyecez dedi canım bazen böyle şöyle olabiliyor ilk denemede dedi 28 aralıkta randevum var muayeneden sonra transfer tarihim belli olucak muhtemelen iki üç gün sonra olur dedi 🙏🏻
Kaç tane embriyon dondurulmuştu? İnşallah son denemen olur canım 🙏 psikolojik olarak daha iyisindir umarım

Çok fazla ilaç alımı olmadan ilerleyecez dedi canım bazen böyle şöyle olabiliyor ilk denemede dedi 28 aralıkta randevum var muayeneden sonra transfer tarihim belli olucak muhtemelen iki üç gün sonra olur dedi 🙏🏻
Hayırlı uğurlu olsun sağlıklı evlatların başlangıcı olsun canım benim inşallah her şey yolunda gider ve gönlünce olur canım

X