ben bugun yaptırdım,
K KUZEYYILDIZI3 aslında hep dogalcıyımdır yaptırmak ıstemıyordum zira karatay vs yaptırmayın dıyordu
baktım 50 gr şeker ıkı baklavada varmıs zaten neyse dedım uyalım doktora.zaten gluten hassasıyetım var glutensız beslenıyorum sekerı de pek tuketmıyorum cok az hanı cıkacagını sanmıyordum o yuzden ama yıne de yapıldı.ben 10 kg aldım kızlar doktorum cok aldın dıyor ki abartı karbonhıdrat vs yemıyorum aslnda ama hatta gunde uc dılım ekmek anca yıyorum makarna pılav haftada ya da ıkı haftada bır ama cıdden nıye bu kadar aldm anlamdm ;((( velhasıl normalde uc kan alınıyormus benden almadılar ıkı aldılar sabah aclık 78 cıktı şekerli su ıcıyorsunuz ıgrenc bısı bar ıkı dılım baklava verseler
bır saat smra tekrar kan verdım 122 cıkmıs 140 dan asagı olması lazımmıs daha aramadı doktorum ama normal gbı anladım ben şimdilık.yoga pılates yuruyus önerdi bu kıloyla doguma gıtmen lazım dedı dıyetısyene baslayacagım
bebısım 24 artı 3 günde 700 gr 31 cm.kalbınde parlaklık vardı haftaya fetal ekoya gırecegız onun ıcın bır de bısı cıkmaz ınslalah.3500 de ona ıstedıler baya hersey sektör artık bısı degıldır de yıne de bakalım emın olalım dıyor doktor her seferınde
hastanelere para kazandırıyoruz mapalım.ayrıca dün pegprego aldık babaymallden 31 bin guzel hafıf begendım smdılkk ınglesıa falan 45 e cıkmıs 41 ken bakmıstım.mama sandalyesı vardı chicconun 6 bin önerdıler baya ama lazım mı karar veremedım herkes alıyor mu şart olan bısı mı sızce ındırım ıkı uc gune bıtıyor, bugun kuvetlerde vs basladı yuzde otuz bır de onu alacagım