2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kızlar bişeyler almak için bence hicte erken degıl gayet normal 30 hafta olunca ve sonrası agırlasıcaz zaten o zamanda cıkıp alamıcaz biz aldık acıkcası cogu seyını odası bu hafta geldı içini dekore ettim fikir olsun dıye paylasırım guzel bı dekor yaptım oğluma 🥰
Yaaa paylaşırmısım🤲🤲♥️♥️

kızlar bebek arabasını da konussak bılgısı olanlar varsa hıc bılgım yok bnm 😂
Ben bi onu aldım 😂 bagi neo aldık. Görerek aldık şöyle iyi gibi. Ama ben pusetini tercih etmedim ayrıca onu da alabiliyorsun. Ben kabin alacaktım hafif kolay açılır olması için bu aldıgım kabine yakın kilosu kolayda açılıyor ama travel sistem sanırım.
Puset eşten dosttan aldığım var o yüzden ona para vermedim açıkçası. 3-4 ay kullanılacak bişey çünkü.
Cybex baktım maxi cosi felan hep baktım bunda karar verdim

Kızlar yarın annem beyinden bir operasyon geçirecek. Beynindeki damarda baloncuk varmis anjiyo ile iskem yapılacak. Bol bol dua eder misiniz?? Çok endişeliyim ve korkuyorum.

Biz de alısverıs ufak tefek seyler alıyorz ama buyuk parcalar duruyor bıtek bebek arabasına karar verdık zaten suan oda yapamıycaz anne yanı besıgı konusunda fıkırlerınıze ıhtoyacım var kızlar netatz bısey dusunuyosunz oda yapmayanlar ozellıkle. Ben ekstra yatak alamıycam ıcın guzel bısey olsun ıstıyorum oyuzden ahsap besıklerden hosuma gıttı ama kucuk olması lazım yer sıkıntısından. Chıcconun annne yanı besıklerı de guzel ama az suslu bısey de olsun ıstıyorum ılk etapta ona kararveremedım:/

Biz de alısverıs ufak tefek seyler alıyorz ama buyuk parcalar duruyor bıtek bebek arabasına karar verdık zaten suan oda yapamıycaz anne yanı besıgı konusunda fıkırlerınıze ıhtoyacım var kızlar netatz bısey dusunuyosunz oda yapmayanlar ozellıkle. Ben ekstra yatak alamıycam ıcın guzel bısey olsun ıstıyorum oyuzden ahsap besıklerden hosuma gıttı ama kucuk olması lazım yer sıkıntısından. Chıcconun annne yanı besıklerı de guzel ama az suslu bısey de olsun ıstıyorum ılk etapta ona kararveremedım:/
Bence ahşap beşikler hem gereksiz pahalı hem de yer kaplıyor. Biraz inceledim de çok hantal geldi bana. Benimde evim küçük uani
Şuan için de öyle mobilya almayı düşünmüyorum. Normalde park yatak da
Eşten dosttan büyütenlerden alacağım ama bi
Beşik almam lazım sallanır olan daha makul fiyatlı yer kaplamayan o tarz bişey düşünüyorum ama tabi görünüş olarak ahşap
Beşikler güzel.

Kızlar tetanoz aşısı oldunuz mu veya olmayı düşünüyor musunuz, olduktan sonra herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı
Günaydın ben de 1 saat sonra olacağım tetenozu :) ablamlar cevremdeki herkes yaptırmış sıkıntı yok doktoruma da sordum sıkıntı yok dedi. Ek olarak doktorumla farklı olarak şeker yüklemesi yerine şeker takibi yapacağız sadece.

Bence ahşap beşikler hem gereksiz pahalı hem de yer kaplıyor. Biraz inceledim de çok hantal geldi bana. Benimde evim küçük uani
Şuan için de öyle mobilya almayı düşünmüyorum. Normalde park yatak da
Eşten dosttan büyütenlerden alacağım ama bi
Beşik almam lazım sallanır olan daha makul fiyatlı yer kaplamayan o tarz bişey düşünüyorum ama tabi görünüş olarak ahşap
Beşikler güzel.
O anneyanı besıkler daha pahalı ya chıcconun ınanamadım o fıyat etcek neyı var gercekten😳 ahsap beşikler kullanıs olarak zaten heralde enfazla 1 yıl benım baktımlarım yani, yoksa buyuk boyları buyuyen yatak olanları da var ama onlar yatak odama olmaz tabıkı. Gorsellık acısında hosuma gıdıyor ahsaplar az kullansa da olsa alıyım dıyorum cıbınlıklı fılan tam kız bebekler ıcın cok hos seyler yapmıslar. Sonra satarım dıyorum. Bılmıyorum bakalım enson ne alıcaz:) ama kullanıs olarak en kolayı o park yataklar. saglıkla olsunda bunları dusunmek boyle detaylar da keyıflıymıs gercekten ya

O anneyanı besıkler daha pahalı ya chıcconun ınanamadım o fıyat etcek neyı var gercekten😳 ahsap beşikler kullanıs olarak zaten heralde enfazla 1 yıl benım baktımlarım yani, yoksa buyuk boyları buyuyen yatak olanları da var ama onlar yatak odama olmaz tabıkı. Gorsellık acısında hosuma gıdıyor ahsaplar az kullansa da olsa alıyım dıyorum cıbınlıklı fılan tam kız bebekler ıcın cok hos seyler yapmıslar. Sonra satarım dıyorum. Bılmıyorum bakalım enson ne alıcaz:) ama kullanıs olarak en kolayı o park yataklar. saglıkla olsunda bunları dusunmek boyle detaylar da keyıflıymıs gercekten ya
Aynen dediğiniz gibi en mantıklısı park yatak. İşte beğeniyorsanız o ahşap olanlar da güzel.

ben yaptırmadım tetanoz içime sınmedı 30 dan sonra boostrix varmıs bogmacayı da kapsayan belki onu dusunurum ama hıc yaptırasım da yok

X