2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

ben yaptırmadım tetanoz içime sınmedı 30 dan sonra boostrix varmıs bogmacayı da kapsayan belki onu dusunurum ama hıc yaptırasım da yok
Benım saglık ocagımfaki hemsire tetanozların endonezya dan geldiğini içeriğini bilmediğimiz için yapamayacıgını soledi orada bana bakan hemşirem gercekten cok iyi bı kadın baskası olsa yapardı belkıde doktorunuza sorun olmadı dısardan alın eczaneden ole yapalım dedi bende sordum doktorum asla yaptırma dedi bende yaptırmadım cunku içinde ne var bılmıyoruz dedi zaten tetanoz küf pas vs vs işlerle uğraşanlar içinmiş sanırım zaten öle şeylerle ugrasmıyosun dedi doktorum yaptırmadık biz

Benim de doktorum yaptır dedi sağlık ocağında da kesin yaptirin dediler bir anda soğudum kafam karıştı
Zorunlu degıl dedi benım doktorum eger pas küf vs işlerle ugrasmıyosan yani inşaatta calışmıyoruz ☺️nihayetinde ki benım doktorum perinatoloji uzmanı riskli gebelıkleri de takıp edıyo böle bıseyı atmalazdı guvenerekten yaptırmadım zaten hemsırede içeriğini bilmiyoruz endonezyadan geldi aşı deyınce yaptırmadım tabi sizin saglık ocagındaki belkı guvenılırdır sorun bi oleyse yaptırın doktorunuzu dınleyın🙏🏻

Zorunlu degıl dedi benım doktorum eger pas küf vs işlerle ugrasmıyosan yani inşaatta calışmıyoruz ☺️nihayetinde ki benım doktorum perinatoloji uzmanı riskli gebelıkleri de takıp edıyo böle bıseyı atmalazdı guvenerekten yaptırmadım zaten hemsırede içeriğini bilmiyoruz endonezyadan geldi aşı deyınce yaptırmadım tabi sizin saglık ocagındaki belkı guvenılırdır sorun bi oleyse yaptırın doktorunuzu dınleyın🙏🏻
Ben de yaptırmadm acıkcası benım de ıcıme sınmedı.

Kızlar detaylı usg gırdınzmı ben hala doktor arayısındayım, gıttıgım doktor bı kagıt yazdı verdı echomardı sanırım ama ordan randevu almak ıstemedım avrupa yakasında tavsıye edecegınız bıyer varmı.

ben yaptırmadım tetanoz içime sınmedı 30 dan sonra boostrix varmıs bogmacayı da kapsayan belki onu dusunurum ama hıc yaptırasım da yok
Vallahi bana da doktorum yaptir dedi ama çook korkuyorum benim 1 arkadasim yaptirdi agridan agliyordu kiz bebegine birsey olmadi ama ginede korkuyorum vallahi eczacima sordum bizde isveçten gelen var dedi yaptirirsam onu alip yaptiracagim saglik ocaginda.

Vallahi bana da doktorum yaptir dedi ama çook korkuyorum benim 1 arkadasim yaptirdi agridan agliyordu kiz bebegine birsey olmadi ama ginede korkuyorum vallahi eczacima sordum bizde isveçten gelen var dedi yaptirirsam onu alip yaptiracagim saglik ocaginda.
Ben yaptırdım sağlık ocağında. Şok hafif bi kol ağrısı oldu bi kaç gün başka sorun yaşamadım bünyeden bünyeye fark ediyor sanırım bu durum.

Selam kızlar.. benim 28 aralık transfer 5.gün donmuş embriyo 8 aralık da adet günümdü. Cumartesi dr a gittik 4+6 haftalık 3.8 mm kese ve yolk kesesi göründü ama bebek görünmedi. Salı günü tekrar gittim kese 10 mm olmuş sağlıklı dedi ama yine bebek görünmedi ne zaman görünüp kalp atışı duyulacak ya ben çok stres oluyorum

Selam kızlar.. benim 28 aralık transfer 5.gün donmuş embriyo 8 aralık da adet günümdü. Cumartesi dr a gittik 4+6 haftalık 3.8 mm kese ve yolk kesesi göründü ama bebek görünmedi. Salı günü tekrar gittim kese 10 mm olmuş sağlıklı dedi ama yine bebek görünmedi ne zaman görünüp kalp atışı duyulacak ya ben çok stres oluyorum
Merhaba kaç haftalikken 10 mm cikti keseniz

Selam kızlar fikir olsun diye paylaşmamı istemiştiniz attım umarım begenirsiniz hepimizin bebişleri saglıkla gelsin inş❤️🥰 Rabbim daha guzellerini sizlerede nasip etsin🤲🏻

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    107,3 KB · Görüntüleme: 72
  • image.jpg
    image.jpg
    113,6 KB · Görüntüleme: 71
  • image.jpg
    image.jpg
    109,6 KB · Görüntüleme: 65
  • image.jpg
    image.jpg
    111,8 KB · Görüntüleme: 69
  • image.jpg
    image.jpg
    108,9 KB · Görüntüleme: 64
  • image.jpg
    image.jpg
    99,1 KB · Görüntüleme: 63
  • image.jpg
    image.jpg
    99,2 KB · Görüntüleme: 67
Selam kızlar fikir olsun diye paylaşmamı istemiştiniz attım umarım begenirsiniz hepimizin bebişleri saglıkla gelsin inş❤️🥰 Rabbim daha guzellerini sizlerede nasip etsin🤲🏻
Çok güzel olmuş canm .. Allah saglıkla kucagımıza almayı da nasip etsin .. bu yataklarda büyüdüğünü görmek nasip etsin . Evlatlarımıza kavusmamıza az kaldı ama genede zaman gecmek bilmiyor . Onun kokusuna dünya bedel.

Çok güzel olmuş canm .. Allah saglıkla kucagımıza almayı da nasip etsin .. bu yataklarda büyüdüğünü görmek nasip etsin . Evlatlarımıza kavusmamıza az kaldı ama genede zaman gecmek bilmiyor . Onun kokusuna dünya bedel.
Evet hergün odasına bakıyorum biran önce gelsin istiyorum o gunler cogu gitti azı kaldı ❤️🤲🏻🥰 amin canım hepimize

Ay çok güzel olmuş maşallah sağlıkla büyüsünler o odalarda inşallah 🤲 bende kararsızım odamı yoksa park beşiklemi ilerlesem diye bilemiyorum 🤦🏼‍♀️

Çok güzel İnşallah sağlıkla zamanında gelsin bebiş Darısı hep bebiş bekleyen hamişlerimizin başına

Ay çok güzel olmuş maşallah sağlıkla büyüsünler o odalarda inşallah 🤲 bende kararsızım odamı yoksa park beşiklemi ilerlesem diye bilemiyorum 🤦🏼‍♀️
Park yatak ta eşimçn arkadaşı hedıye almıs yatak odasına koyduk onuda gece yanımda gunduz odasında yatırırım diye dusundum park yatakta olöası gerekenlerden bence kesınlıkle 😊🙏🏻

X