• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Ben tekrar yapmadım dünkü gördüğüm silik çizgiyede hala inanamıyorum 😅 ayın 17 si test günüm ama 16 sı gitmeyi düşünüyorum dr hastanede olur hem sizi 16 da mı çağırdılar Y Yardmlslm16
Evet canım 7eylül transferdi çift çizgi görünce aradım 19unda olan test tarihimi 16sına çektiler 🤗

İnsanlah🙏 yani gerçekten çok zor keskenin faydası yok ama henüz yapmayanlara tavsiyem erken yapmayın ilk gundrn beri erken test yapmiycam diyen ben bi an yaptim keşke yapmasaydim moralif sifir
Kesinlikle katılıyorum gec tutunan embriyolar var doktorların bir bildiği var ki test günü veriyorlar hepimiz sabırsız heyecanla anne olmayı bekliyoruz pozitif olmaya çalışın ve sürekli yatmayın kan dolaşımı için arada yürüyüşler yapın ben sadece ilk iki gün yattım normal hayatıma devam ediyorum yemek yapıyorum kendime hobi malzemeleri aldım boya falan yapıyorum tavsiye ederim😊

Kesinlikle katılıyorum gec tutunan embriyolar var doktorların bir bildiği var ki test günü veriyorlar hepimiz sabırsız heyecanla anne olmayı bekliyoruz pozitif olmaya çalışın ve sürekli yatmayın kan dolaşımı için arada yürüyüşler yapın ben sadece ilk iki gün yaptım normal hayatıma devam ediyorum yemek yapıyorum kendime hobi malzemeleri aldım boya falan yapıyorum tavsiye ederim😊
Ne kadar güzel seyler planlamissin Umarimm simsiki tutunur bebegin ve güzel haberini alirsin canim masallah cok taktir ettim seni🥰❤️

Kesinlikle katılıyorum gec tutunan embriyolar var doktorların bir bildiği var ki test günü veriyorlar hepimiz sabırsız heyecanla anne olmayı bekliyoruz pozitif olmaya çalışın ve sürekli yatmayın kan dolaşımı için arada yürüyüşler yapın ben sadece ilk iki gün yaptım normal hayatıma devam ediyorum yemek yapıyorum kendime hobi malzemeleri aldım boya falan yapıyorum tavsiye ederim😊
Tşk ederim ben çalışıyorum arada yürüyüşler yapıyorum evde 3 gün dinlendim normal hayatıma devam ediyorum

Beta hcg yi yükseltmek için yapabileceğimiz ya da yiyeceğimiz birşeyler var mı ? Kasıklarımda hafif ağrı gibi gerginlik devam ediyor. 14. Gün test sonucum 126

Ben üzulurken kasıklarımda ani ağrılar oluyor sanki anne ben burdayım üzülme boşuna der gibi 😔
Ne kadar güzel seyler planlamissin Umarimm simsiki tutunur bebegin ve güzel haberini alirsin canim masallah cok taktir ettim
Ne kadar güzel seyler planlamissin Umarimm simsiki tutunur bebegin ve güzel haberini alirsin canim masallah cok taktir ettim seni🥰❤️
Teşekkür ederim umarım hepimizin bebişleri tutunmuştur umarım Eylül ayı hepimize şans getirir❤️🤲🏻🥰

Eylül hepimize mucizelerimizi getirsin inşallah 🌸

Merhaba hanımlar hepimiz zorlu yolculuklardan geçiyoruz. Mucizelerimize kavuşmak için son bir adım kaldı umarım hepimizin gönlüne göre sağlıkla sıhhatle tamamlarız süreçlerimizi 🌸
Birlikte paylaşmak isterseniz ve listeye isim yazdırmak isterseniz beni etiketleyebilirsiniz 🌸

ANNE ADAYI
SONUÇ
@Ezgickk293 Eylül🙁
@Pharmacist1212 Eylül:dua:
@Zeynep8793301 Eylül:anneadayı:🧿
@moral arayan3415 Eylül:dua:
@ayse vera348 Eylül:dua:
-kuzeyildizi- -kuzeyildizi- 289 Eylül:dua:
@dorcha1338 Eylül:dua:
@sedakaraaslan291 Eylül:anneadayı: 🧿
@busra262266 Eylül:dua:
@jojumis3314 Eylül:dua:
@Papatyammkuzumm4116 Eylül:dua:
@ebrar0635281 Eylül:anneadayı:🧿
@mirayyy122825 Ağustos🙁
karamel Latte karamel Latte 2616 Eylül:dua:
@izmrgl3315 Eylül:dua:
@Sibelll374 Eylül:anneadayı:🧿
@yumukgulsah292 Eylül:anneadayı: 🧿
@aysimam1993294 Eylül:dua:
@birmucizeistiyorum324 Eylül:anneadayı:🧿
@Macengcans2820 Eylül:dua:
@zaraam397 Eylül:dua:
@Yasbel319 Eylül:dua:
@Senosunuzzzz246 Eylül:anneadayı:🧿
@neolurneolmaz335 Eylül:anneadayı:🧿
@tupbebekseruvenim7 Eylül:dua:
@kafadadelisorular381 Eylül:dua:
@ggllssrrnn301 Eylül:dua:
@complex361 Eylül:anneadayı: 🧿
@geceyagmuru2611 Eylül:dua:
Y Yardmlslm16 257 Eylül:anneadayı:🧿
@melikekoz276 Eylül:dua:
@albatros23459 Eylül:dua:
Themiscan Themiscan 22 Eylül:dua:
@Melegim3275 Eylül:anneadayı: 🧿
A ay1515 427 Eylül:dua:
lunalucy lunalucy 398 Eylül:dua:
@enerrciiii307 Eylül:dua:
ilyada35 ilyada35 3711 Eylül:dua:
@Evrimdisi278 Eylül:dua:
zeus93 zeus93 331 Eylül:anneadayı: 🧿
@husna162820 Eylül:dua:
Yaşım 29 🙏☺️🌸

Kizlar hepinize selam ağustos ayı grubundan ben bugün 6+1 olduk çok şükür kese gördük haftaya kalp atışına gideceğiz ve ben transfer gününden bugüne kadar hiçbir belirti yaşamadım hala da tık yok asla belirti aramayın kendinizi üzmeyin normal hayatınıza devam edin bence inşallah hepiniz pozitiflenirsinizz🤰🤰🙏🏻🙏🏻💗

Kızlar transferimin 3. Günü hiçbir şey hissetmiyorum bomboşum sanki :KK43: ufacık bir kıpırtıya razıyım 3Cc kalite embriyo Dr iyi dedi ama burada okudum en kötü kalite deniyor :KK43:
Benim de 3 bc canm ben de pek ümitli değilim bu nedenle . Ama kaliteye takılma dediler bana da hiç bilemiyorum . İnşallah korktuğumuz gibi olmaz

Kizlar hepinize selam ağustos ayı grubundan ben bugün 6+1 olduk çok şükür kese gördük haftaya kalp atışına gideceğiz ve ben transfer gününden bugüne kadar hiçbir belirti yaşamadım hala da tık yok asla belirti aramayın kendinizi üzmeyin normal hayatınıza devam edin bence inşallah hepiniz pozitiflenirsinizz🤰🤰🙏🏻🙏🏻💗
Keseyi bugunmu gördünüz tebrik ediyorum saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip eylesin Rabbim canim peki kalp atisi ne zaman gidiceksin? Keseyi hördün an kalp atisi olmuyormu yaa 🥹❤️

Back
X