- 5 Ağustos 2016
- 1.340
- 1.874
- 133
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #1.621
canım hayırlı olsun pozitif görünüyor .Merhabalar 2 Eylül de 3.gün taze embriyo transfer i oldum bugün sabah test yaptım da bir bakabilir misin ? 2. Çizgi durdukça koyulaşmaktadır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hayırlı olsun pozitif görünüyor .Merhabalar 2 Eylül de 3.gün taze embriyo transfer i oldum bugün sabah test yaptım da bir bakabilir misin ? 2. Çizgi durdukça koyulaşmaktadır
benim ilk evladım 4 yaşında o doğal siklustu. şimdi de doğal yapıldı .. kan değerine göre olumlu görünüyor .Günaydın hanımlar doğal siklus tup bebek yaptırıp pozitif veya negatif gören var mı acaba
teşekkür ederimcanım hayırlı olsun pozitif görünüyor .
teşekkür ederimcanım hayırlı olsun pozitif görünüyor .
teşekkür ederimVar var hadi hayırlı olsun![]()
hayırlı olsun canım sağlıkla yükselsin değerlerin inşallah.Merhaba kızlar beni de listeye ekleyin bende 5 Eylül'de dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi oldum bugün 9.gunum iki gündür şiddetli göğüs ağrım ve halsizligim var dün dayanamadım test yaptım silik çıktı 3 saniye içinde. Bugün koyulaşma var mı diye tekrar yaptım bu dünden daha koyu ve idrar geçerken belirdi. Acaba gebelik var mı 16 Eylül kan verme günüm çok heyecanlıyım ama günde saatte bir falan anlık 10 saniyelik çok kötü şiddetli sancı ve kramp giriyor nefesimi kesiyor ama anlık duruyor geçiyor hemen bu da 3 gün oldu başladı .sizde ilaçların etkisi ile yalancı pozitif çıkar mı testte ((((ustte ki 8.gun yaptığım alttaki resim 9.yani bu sabah)))
Belli 2.cizgi. inşallah koyulasarak devam ederMerhaba kızlar bende 2. Transferimi yaptırdım 7 Eylül’de iki tane 5AA embriyo transfer edildi ilk transfer de aynı şekildeydi ama negatif oldu malesef bu sabah dayanamadım Test yaptım çok silik bi ikinci çizgi çıktı çatlatma iğnesi 31 Ağustos’ta yapmıştım![]()
2.çizgi belli oluyor bence hamilesiniz
bence çizgiler belli oluyor tebrik ederimMerhaba kızlar beni de listeye ekleyin bende 5 Eylül'de dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi oldum bugün 9.gunum iki gündür şiddetli göğüs ağrım ve halsizligim var dün dayanamadım test yaptım silik çıktı 3 saniye içinde. Bugün koyulaşma var mı diye tekrar yaptım bu dünden daha koyu ve idrar geçerken belirdi. Acaba gebelik var mı 16 Eylül kan verme günüm çok heyecanlıyım ama günde saatte bir falan anlık 10 saniyelik çok kötü şiddetli sancı ve kramp giriyor nefesimi kesiyor ama anlık duruyor geçiyor hemen bu da 3 gün oldu başladı .sizde ilaçların etkisi ile yalancı pozitif çıkar mı testte ((((ustte ki 8.gun yaptığım alttaki resim 9.yani bu sabah)))
Hayırlı olsunMerhaba kızlar beni de listeye ekleyin bende 5 Eylül'de dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi oldum bugün 9.gunum iki gündür şiddetli göğüs ağrım ve halsizligim var dün dayanamadım test yaptım silik çıktı 3 saniye içinde. Bugün koyulaşma var mı diye tekrar yaptım bu dünden daha koyu ve idrar geçerken belirdi. Acaba gebelik var mı 16 Eylül kan verme günüm çok heyecanlıyım ama günde saatte bir falan anlık 10 saniyelik çok kötü şiddetli sancı ve kramp giriyor nefesimi kesiyor ama anlık duruyor geçiyor hemen bu da 3 gün oldu başladı .sizde ilaçların etkisi ile yalancı pozitif çıkar mı testte ((((ustte ki 8.gun yaptığım alttaki resim 9.yani bu sabah)))
İnşallah test gününü nasıl bekleyeceğim bilmiyorum hepimizin ki hayırlarla sonuçlanır inşallahBelli 2.cizgi. inşallah koyulasarak devam eder![]()
Eylül hepimize mucizelerimizi getirsin inşallah
Merhaba hanımlar hepimiz zorlu yolculuklardan geçiyoruz. Mucizelerimize kavuşmak için son bir adım kaldı umarım hepimizin gönlüne göre sağlıkla sıhhatle tamamlarız süreçlerimizi
Birlikte paylaşmak isterseniz ve listeye isim yazdırmak isterseniz beni etiketleyebilirsiniz
ANNE ADAYI YAŞ TRANSFER TARİHİ SONUÇ@Ezgickk 29 3 Eylül @Pharmacist12 12 Eylül @Zeynep8793 30 1 Eylül @moral arayan 15 Eylül ayse vera
34 8 Eylül -kuzeyildizi-
28 9 Eylül @dorcha1 33 8 Eylül @helmetan @sedakaraaslan 1 Eylül @busra262 6 Eylül @jojumis 14 Eylül @Papatyammkuzumm 16 Eylül @ebrar0635 1 Eylül @meryemsur @husna16 @mirayyy12 25 Ağustos karamel Latte
26 16 Eylül @izmrgl 33 15 Eylül @avokadokadin @Sibelll 37 4 Eylül Y yumukgulsah 2 Eylül @aysimam1993 4 Eylül birmucizeistiyorum
32 4 Eylül @kuzeyyulduzi @Macengcans 28 20 Eylül @zaraam 7 Eylül @Yasbel 31 9 Eylül @Senosunuzzzz 24 6 Eylül @neolurneolmaz 5 Eylül @tupbebekseruvenim 7 Eylül @kafadadelisorular 38 1 Eylül @ggllssrrnn 1 Eylül @complex 36 1 Eylül @emreko @geceyagmuru 26 11 Eylül @Yardmlslm16 25 7 Eylül @melikekoz 6 Eylül @albatros23 45 9 Eylül @Themiscan 22 Eylül
Merhaba aranıza yeni katıldım 7 Eylül dondurulmuş embriyo transferi oldum heycanla sonucu bekliyorum rabbim jerkese hayırlısını versinyazdırmak
Hayır yok tabikide istediğiniz gibi yatın yüz üstü haric onu bende tercih etmiyorum sorun olmaz diyolar ama.tesekkur ederım Allah razı olsunyan yatmanın bır sakıncası var mı bılıyor musunuz
Amim hepimiz güzel sonuçlar alalım inşaallahMerhaba semra hocaya gitmistim bendr seninde hayirli olsun simdiden gUzel sonuclar alirsin
Beklicez hatta daha çok beklicez kesesi kalp atışı cinsiyet detaylisi doğumu ooo yolumuz uzunİnşallah test gününü nasıl bekleyeceğim bilmiyorum hepimizin ki hayırlarla sonuçlanır inşallah![]()