• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Merhaba kızlar beni de listeye ekleyin bende 5 Eylül'de dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi oldum bugün 9.gunum iki gündür şiddetli göğüs ağrım ve halsizligim var dün dayanamadım test yaptım silik çıktı 3 saniye içinde. Bugün koyulaşma var mı diye tekrar yaptım bu dünden daha koyu ve idrar geçerken belirdi. Acaba gebelik var mı 16 Eylül kan verme günüm çok heyecanlıyım ama günde saatte bir falan anlık 10 saniyelik çok kötü şiddetli sancı ve kramp giriyor nefesimi kesiyor ama anlık duruyor geçiyor hemen bu da 3 gün oldu başladı .sizde ilaçların etkisi ile yalancı pozitif çıkar mı testte ((((ustte ki 8.gun yaptığım alttaki resim 9.yani bu sabah)))
hayırlı olsun canım sağlıkla yükselsin değerlerin inşallah.

Merhaba kızlar bende 2. Transferimi yaptırdım 7 Eylül’de iki tane 5AA embriyo transfer edildi ilk transfer de aynı şekildeydi ama negatif oldu malesef bu sabah dayanamadım Test yaptım çok silik bi ikinci çizgi çıktı çatlatma iğnesi 31 Ağustos’ta yapmıştım 🤔
Belli 2.cizgi. inşallah koyulasarak devam eder🙏

Merhaba kızlar beni de listeye ekleyin bende 5 Eylül'de dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi oldum bugün 9.gunum iki gündür şiddetli göğüs ağrım ve halsizligim var dün dayanamadım test yaptım silik çıktı 3 saniye içinde. Bugün koyulaşma var mı diye tekrar yaptım bu dünden daha koyu ve idrar geçerken belirdi. Acaba gebelik var mı 16 Eylül kan verme günüm çok heyecanlıyım ama günde saatte bir falan anlık 10 saniyelik çok kötü şiddetli sancı ve kramp giriyor nefesimi kesiyor ama anlık duruyor geçiyor hemen bu da 3 gün oldu başladı .sizde ilaçların etkisi ile yalancı pozitif çıkar mı testte ((((ustte ki 8.gun yaptığım alttaki resim 9.yani bu sabah)))
bence çizgiler belli oluyor tebrik ederim

Hayırlı olsun 🙏 kasılma için doktoruna sor istersen aklında kalmasın

evet bugün bu kardeşinizin de kan günü. öğle arası gibi vermeyi düşünüyorum. pazartesi 17.30 da verdiğim kan 51 çıkmıştı. farklı bir hastanede yaptırmıştım. bugün tedavi olduğum hastanede vereceğim kan. yaptığım hesaplamalara göre 80- 120 civarı bir değer çıkması lazım. inşallah dualarınızı eksik etmeyin.

Eylül hepimize mucizelerimizi getirsin inşallah 🌸

Merhaba hanımlar hepimiz zorlu yolculuklardan geçiyoruz. Mucizelerimize kavuşmak için son bir adım kaldı umarım hepimizin gönlüne göre sağlıkla sıhhatle tamamlarız süreçlerimizi 🌸
Birlikte paylaşmak isterseniz ve listeye isim yazdırmak isterseniz beni etiketleyebilirsiniz 🌸

ANNE ADAYI
SONUÇ
@Ezgickk293 Eylül:dua:
@Pharmacist1212 Eylül:dua:
@Zeynep8793301 Eylül:anneadayı:
@moral arayan15 Eylül:dua:
ayse vera ayse vera 348 Eylül:dua:
-kuzeyildizi- -kuzeyildizi- 289 Eylül:dua:
@dorcha1338 Eylül:dua:
@helmetan:dua:
@sedakaraaslan1 Eylül:dua:
@busra2626 Eylül:dua:
@jojumis14 Eylül:dua:
@Papatyammkuzumm16 Eylül:dua:
@ebrar06351 Eylül:anneadayı:
@meryemsur:dua:
@husna16:dua:
@mirayyy1225 Ağustos🙁
karamel Latte karamel Latte 2616 Eylül:dua:
@izmrgl3315 Eylül:dua:
@avokadokadin:dua:
@Sibelll374 Eylül:anneadayı:
Y yumukgulsah 2 Eylül:dua:
@aysimam19934 Eylül:dua:
birmucizeistiyorum birmucizeistiyorum 324 Eylül:anneadayı:
@kuzeyyulduzi:dua:
@Macengcans2820 Eylül:dua:
@zaraam7 Eylül:dua:
@Yasbel319 Eylül:dua:
@Senosunuzzzz246 Eylül:dua:
@neolurneolmaz5 Eylül:anneadayı:
@tupbebekseruvenim7 Eylül:dua:
@kafadadelisorular381 Eylül:dua:
@ggllssrrnn1 Eylül:dua:
@complex361 Eylül:dua:
@emreko:dua:
@geceyagmuru2611 Eylül:dua:
@Yardmlslm16257 Eylül:dua:
@melikekoz6 Eylül:dua:
@albatros23459 Eylül:dua:
@Themiscan22 Eylül:dua:

Merhaba aranıza yeni katıldım 7 Eylül dondurulmuş embriyo transferi oldum heycanla sonucu bekliyorum rabbim jerkese hayırlısını versin 🙏

Kan testi için kadın doğum acilden mı giriş yapılıyor. Doktoru görmek gerekiyor mu önden randevu almalı mıyım yarın kan vereceğim de

testi kac gun sonra yapıyorsunuz ? en erken ne zaman cıkar kızlar ? cuma yumurta toplandı pazartesı transfer oldu.Şimdi döllnemeden 6 gün mü gecmıs oluyor yumurta toplanıp döllendıgı gunu mu alıyoruz yoksa transferden sonra 8-9 gün mü

Merhaba semra hocaya gitmistim bendr seninde hayirli olsun simdiden gUzel sonuclar alirsin
Amim hepimiz güzel sonuçlar alalım inşaallah♥️ ben dün gebze anadolu sağlık merkezinde tayfun hoca ile görüştüm çok beğendim gayet ilgili bilgili net bir doktor ama semra hocada da aklım kaldı o yüzden yarın da onunla görüşcem. Semra hoca olmazsa cuma günü tayfun hocayla başlıcaz tedaviye. Öncesinde iki denemem var dışarıdan bir doktorla bahçeciye gitmiştim hiç memnun kalmadım. Merkez hastalara direkt para gözüyle bakıyor

İnşallah test gününü nasıl bekleyeceğim bilmiyorum hepimizin ki hayırlarla sonuçlanır inşallah 🙏
Beklicez hatta daha çok beklicez kesesi kalp atışı cinsiyet detaylisi doğumu ooo yolumuz uzun😅😅
Benim test günüm de 20sinde 1 hafta var daha 😅😅

Back