2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

hayırlı olsun canım sağlıkla yükselsin değerlerin inşallah.

Belli 2.cizgi. inşallah koyulasarak devam eder

bence çizgiler belli oluyor tebrik ederim

Hayırlı olsun kasılma için doktoruna sor istersen aklında kalmasın

evet bugün bu kardeşinizin de kan günü. öğle arası gibi vermeyi düşünüyorum. pazartesi 17.30 da verdiğim kan 51 çıkmıştı. farklı bir hastanede yaptırmıştım. bugün tedavi olduğum hastanede vereceğim kan. yaptığım hesaplamalara göre 80- 120 civarı bir değer çıkması lazım. inşallah dualarınızı eksik etmeyin.

Merhaba aranıza yeni katıldım 7 Eylül dondurulmuş embriyo transferi oldum heycanla sonucu bekliyorum rabbim jerkese hayırlısını versin

Kan testi için kadın doğum acilden mı giriş yapılıyor. Doktoru görmek gerekiyor mu önden randevu almalı mıyım yarın kan vereceğim de

testi kac gun sonra yapıyorsunuz ? en erken ne zaman cıkar kızlar ? cuma yumurta toplandı pazartesı transfer oldu.Şimdi döllnemeden 6 gün mü gecmıs oluyor yumurta toplanıp döllendıgı gunu mu alıyoruz yoksa transferden sonra 8-9 gün mü

Merhaba semra hocaya gitmistim bendr seninde hayirli olsun simdiden gUzel sonuclar alirsin
Amim hepimiz güzel sonuçlar alalım inşaallah ben dün gebze anadolu sağlık merkezinde tayfun hoca ile görüştüm çok beğendim gayet ilgili bilgili net bir doktor ama semra hocada da aklım kaldı o yüzden yarın da onunla görüşcem. Semra hoca olmazsa cuma günü tayfun hocayla başlıcaz tedaviye. Öncesinde iki denemem var dışarıdan bir doktorla bahçeciye gitmiştim hiç memnun kalmadım. Merkez hastalara direkt para gözüyle bakıyor

İnşallah test gününü nasıl bekleyeceğim bilmiyorum hepimizin ki hayırlarla sonuçlanır inşallah
Beklicez hatta daha çok beklicez kesesi kalp atışı cinsiyet detaylisi doğumu ooo yolumuz uzun
Benim test günüm de 20sinde 1 hafta var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…