- 9 Mayıs 2022
- 3.910
- 3.522
- 63
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #1.521
Wouwww çok güzel
Hayırlı uğurlu olsun tedaviniz inşallahSelam kızlar bugün gittim reglimin 2. Günü kan verdim kontrol oldum 6 yumurtam varmış 4 sağda 2 solda güzel dedi doktor hemen başlayalım tüp bebeğe dedi
Gonalf 900 e baslicam bugün vurulacagim 8 gibi.
3.gun embriyosundan transfer olunursa
12. Gün kan testi yapılıyormuş 5. Gün embriyosundan transfer oluyorsa 10 gün sonra kan testi yapılıyormuş
Yumurta toplama isleminden sonra bana söylendi hemsire bana söyledi polip gordü doktor diye.Eşime de doktor demis tanisal ama bilgi vermemis nerde yaptirmak isterseniz yaptirin ister burda ister disarda demiş önce anlamadik basit rahim filmi gibi birsey sandik memlekete dönünce arastirdimHistereskopi de de müdahale ediliyor ama işlem sonrası size mutlaka bilgi verirlerdi.
Çok teşekkür ederim.Amin inşallahHayırlı uğurlu olsun tedaviniz inşallah
Ben 4 eylülde transfer oldum , 10 Eylül akşam test yaptım .Siz hangi gün test yaptınız
Benim 5. Gün embriyosu tek transfer . İnşallahh yükselir bakalımSizin tek embriyo muydu bir de kaçıncı gün embriyosuydu?
İnşallah yükselir değerlerimizz
Yaa cıkmış
Amin canım inşallah hepimizin tutarhadi bakalım benim belli olacak sen transfer olacaksın hayırlısı artık
Tanısal yapmış ozaman bakıp cıkmış demekki müdahale etmemişYumurta toplama isleminden sonra bana söylendi hemsire bana söyledi polip gordü doktor diye.Eşime de doktor demis tanisal ama bilgi vermemis nerde yaptirmak isterseniz yaptirin ister burda ister disarda demiş önce anlamadik basit rahim filmi gibi birsey sandik memlekete dönünce arastirdim
4.gündu 8 eylülde transfer oldumYaa cıkmış
Kaçıncı gündü
Ay inanmıyorum cok erken cıkmış ya4.gündu 8 eylülde transfer oldum
Evet canım yapılıyor geçen denemelerimde serum almıştım.karamel Latte canım transferde farklı olarak sana bişey yapılacak mı bağışıklık serumu gibi ?
Bnm ilk transferimde 5.gun akşam yapmıştım çıkmıştı onun cesareti vardı. Bir de normal gebelik varsa da cikmayabilir diye stres olmuyorum. Ama beta çok düşüktür. 6.gunde kan vermiştim çok düşüktü.Ay inanmıyorum cok erken cıkmış ya
Demekki varsa 4. Günde çıkabiliyo bunu görmüş olduk
Ay inanmıyorum cok erken cıkmış ya
Demekki varsa 4. Günde çıkabiliyo bunu görmüş olduk
Benimde diğerleri hep 5. Gün sabah çıkmıştı.Bnm ilk transferimde 5.gun akşam yapmıştım çıkmıştı onun cesareti vardı. Bir de normal gebelik varsa da cikmayabilir diye stres olmuyorum. Ama beta çok düşüktür. 6.gunde kan vermiştim çok düşüktü.
İyi fikir ama okadarına cesaret edemem ben4. Gün yapmaya başlayabilirsin
Yoksa yarin birileri test mi yapacak4. Gün yapmaya başlayabilirsin
Bende doktoruma bi danışıcam canım bana önce de hiç bişey yapılmamıştı. İntralipid serumu sorucamEvet canım yapılıyor geçen denemelerimde serum almıştım.
Bunda da embriyo glue (embriyo yapıştırma) yapılacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?