- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #1.561
Demek ki zamanı değildi diyorum elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiri ilahi umarım sizler güzel haberler alırsınızAnladım canım inan çok üzgünüm Allahım en kısa zamanda bebeğinizle kavuştursun bazen şer bildiklerimizde hayır vardır Allah daha güzel şeyler yazsın
Pgt den sağlıklı embriyo elde edene kadar transfer olmayın derim ben.Pgt ye gönderdik sağlıksız geldi bu dondurulmuştu başka merkezden taşıma yaptık öyle transfer ettik . Dondurulduğunda 4ba kalitedeydi transfer önce çözüldü 5ab oldu gelişimi de güzel devam etti umutlanmıştımama nasip değilmiş
Hayır canım sağlıksız olanlar imha ediliyorSağlıksız gelince transfer yapılabiliyor mu
Hangi merkezdesin hep aynı seyleri yapılmışızBana yapıldı dün doktor önermiş nevpogene yapıldı test günü pozitif olursa inşaAllah o günde takılacak dediler
ben de ilk tramsferimi dün gercekleştirdim.Yaştan dolayı iki embriyo koyuldu.Bir orta-bir iyi kalite.İnşallah iyi sonuclar alırım yeni evliyim yaş 37.Tutunması ıcın neler yapmalıyız bılmıyprum mesela bı yerde nar ye dıyor, bir yerde yeme.Eğilmeden yürümeden çaydanlık vs kaldırmadan olmuyor dünden beri.En azından çorap gitiyoruz eğilip.Psıkoljım bozulcak dıkkat edemıyprum dıyeEylül hepimize mucizelerimizi getirsin inşallah
Merhaba hanımlar hepimiz zorlu yolculuklardan geçiyoruz. Mucizelerimize kavuşmak için son bir adım kaldı umarım hepimizin gönlüne göre sağlıkla sıhhatle tamamlarız süreçlerimizi
Birlikte paylaşmak isterseniz ve listeye isim yazdırmak isterseniz beni etiketleyebilirsiniz
ANNE ADAYI YAŞ TRANSFER TARİHİ SONUÇumutcannn 29 3 Eylül S sunshinebaby 12 Eylül @Zeynep8793 30 1 Eylül @moral arayan 15 Eylül @ayse vera 34 8 Eylül -kuzeyildizi- 28 9 Eylül @dorcha1 33 8 Eylül @helmetan @sedakaraaslan 1 Eylül @busra262 6 Eylül @jojumis 14 Eylül P Papatyammkuzumm 16 Eylül @ebrar0635 1 Eylül @meryemsur @husna16 @mirayyy12 25 Ağustos karamel Latte 26 16 Eylül @izmrgl 33 15 Eylül @avokadokadin @Sibelll 37 4 Eylül Y yumukgulsah 2 Eylül @aysimam1993 4 Eylül @birmucizeistiyorum 32 4 Eylül @kuzeyyulduzi @Macengcans 28 20 Eylül @zaraam 7 Eylül @Yasbel 31 9 Eylül Senosunuzzzz 24 6 Eylül @neolurneolmaz 5 Eylül @tupbebekseruvenim 7 Eylül @kafadadelisorular 38 1 Eylül @ggllssrrnn 1 Eylül @complex 36 1 Eylül @emreko @geceyagmuru 26 11 Eylül @Yardmlslm16 25 7 Eylül @melikekoz 6 Eylül @albatros23 45 9 Eylül @Themiscan 22 Eylül
Moralinizi bozmayın iyi düşünün iyi olsun.Stres yapmayın, inşallah sonuç pozitif olurben de ilk tramsferimi dün gercekleştirdim.Yaştan dolayı iki embriyo koyuldu.Bir orta-bir iyi kalite.İnşallah iyi sonuclar alırım yeni evliyim yaş 37.Tutunması ıcın neler yapmalıyız bılmıyprum mesela bı yerde nar ye dıyor, bir yerde yeme.Eğilmeden yürümeden çaydanlık vs kaldırmadan olmuyor dünden beri.En azından çorap gitiyoruz eğilip.Psıkoljım bozulcak dıkkat edemıyprum dıyeiğneye gıdıyorum merdıven cıktım doye vıcdanım sızlıyo
ınsallah tesekkr ederım Allah razı olsunMoralinizi bozmayın iyi düşünün iyi olsun.Stres yapmayın, inşallah sonuç pozitif olur
Merdivenden çorap giymeden sorun olmaz canım korkma.ben de ilk tramsferimi dün gercekleştirdim.Yaştan dolayı iki embriyo koyuldu.Bir orta-bir iyi kalite.İnşallah iyi sonuclar alırım yeni evliyim yaş 37.Tutunması ıcın neler yapmalıyız bılmıyprum mesela bı yerde nar ye dıyor, bir yerde yeme.Eğilmeden yürümeden çaydanlık vs kaldırmadan olmuyor dünden beri.En azından çorap gitiyoruz eğilip.Psıkoljım bozulcak dıkkat edemıyprum dıyeiğneye gıdıyorum merdıven cıktım doye vıcdanım sızlıyo
Ben zannetmiyorum canım benimki sebepsiz mesela embriyolarim kaliteli oluyor rahim gatet temiz oluyor ama 3 kez denedim tutmadı haa sebepsiz olup ilk transferinde tutanda çok fazla bence tamamen nasip ve bünye meselesi vücudun hamileligi kabul etme durumu deyim hattaKızlar bişey sorucam merak ediyorum. Düzenli adet gören biri tüp bebekte embriyosunun tutunması daha mı kolaydır? Her ay 30 günde bir adet görüyor örneğin rahim içinde de bir problem yok diyelim(rahim filmi çekilmiş) düzensiz adet görenlere göre başarı şansı daha mı yüksektir?
Bu vücudumuz hamileliği nasıl kabul edecekBen zannetmiyorum canım benimki sebepsiz mesela embriyolarim kaliteli oluyor rahim gatet temiz oluyor ama 3 kez denedim tutmadı haa sebepsiz olup ilk transferinde tutanda çok fazla bence tamamen nasip ve bünye meselesi vücudun hamileligi kabul etme durumu deyim hatta
Merhaba öncelikle hayırlı olsun inşallaj sağlıkla tutunur bebiş sizeben de ilk tramsferimi dün gercekleştirdim.Yaştan dolayı iki embriyo koyuldu.Bir orta-bir iyi kalite.İnşallah iyi sonuclar alırım yeni evliyim yaş 37.Tutunması ıcın neler yapmalıyız bılmıyprum mesela bı yerde nar ye dıyor, bir yerde yeme.Eğilmeden yürümeden çaydanlık vs kaldırmadan olmuyor dünden beri.En azından çorap gitiyoruz eğilip.Psıkoljım bozulcak dıkkat edemıyprum dıyeiğneye gıdıyorum merdıven cıktım doye vıcdanım sızlıyo
Tabi ekleyelim taze transfer mi olacaksınız belli mi.
Hakkınızda hayırlısı kolaylıkla olsun İnşallah bir sonrakinde ssğlıkla sıhhatle tutunur bebiş size umarımŞimdi yine test yaptım yine negatif yarın test günüm, olsa çoktan çıkardı. Üzgünüm buruldum. Boşlukta salınıyorum. Tekrar başlıcam beklemeden. İnşallah
Bende ilk kez kullanıyorum bu kadar ilaç zaten diğer gittiğim merkezlerde hiçbir şey vermemişlerdi tek progestan günde 3 defa o kadar burada ne dedilerse yaptırdım... Hayırlısı Allah'ım'dan "künfe yekün.Biz elimizden geleni yapacağız.. Sormakta fayda var tabiki sorun başka yerlerlede görüşün taşırsın emriyolarinı gerekirse doktoralara göre birşey yok ..İnşallah pozitif olur bende bu sefer daha temkinli gitmek istiyorum doktorum bişey demiyor ama yine de sorucam
Bide benim kedim var mecburum wc sini falan temizliyorumMerhaba öncelikle hayırlı olsun inşallaj sağlıkla tutunur bebiş sizekendinizi sıkmayın bu kadar yani hepimiz bu dediklerinizi yapıyoruz elimizden geldiğince gayret ediyoruz sadece değilse merdiven çıkıyoruz yeri geliyor çorap için eğiliyoruz. Siz stres yapmadan dikkat Edin sadece.
Hayırlı olsuuun benceeeMerhabalar 2 Eylül de 3.gün taze embriyo transfer i oldum bugün sabah test yaptım da bir bakabilir misin ? 2. Çizgi durdukça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?