2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Bnm ilki dondurulmustu cozulunce kalitesi bozuldu baya tutmadi zaten o yuzden tazeden yanayim sen naslsin nasl hissediyorsun
Himm anladim canım hayırlı sonuçların olsun insallah iyiyim canım heyecanliyim bende bakalım herşey guzel olacak inşallah

Aynen hep oyle dusun cok guzel olucak bebisini alip geliceksin hayirlisyla❤❤
Amin canım bu benim 4.transferim olacak eski stres yok yaa daha bilgili ve daha salmislik var üstümde bundan sonrası Rabbim e kaldi o ne derse o olacak o yuzden sende hic strese girme nasibimizde varsa olacak inşallah bundan sonrası Allah'a emanet

Bnmmde 3.transferim bende strese girniyorm bebislerimi aldim geldim oyle dusunuyorum artik

Ö
İyi yapmışsın
Benim eşimde iizin alıcak 1 hafta takılıcaz beraber
Öncekinde ben de birileriyle daha iyi olur diye düşünmüştüm. Ama bu sefer yalnız olmaya karar verdim baya yalnız takılıyorum daha rahatım ilaçlardan bana fenalık gelince sağa sola çatıyordum

9 eylulde oldum cnm 6 embriyonun 4 tanesi tamamen bozulmus 2 si orta kalitede dedi doktor orta olanları transfer etti bakalım artık nasip
Herseye can veren rabbim onlarada hayrlisiyla sana tutunmayi nasip etsin sen olumsuzu dusunme kalitesini filan hep iyi olki kader soze cekermis ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…