- 25 Aralık 2012
- 893
- 261
- 323
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #1.261
Benimde kalitesi bozulmus dondurulmus transfer oldu bakalım nasıl olacak kalitesi nasıl dediler bozulduktan sonraBnm ilki dondurulmustu cozulunce kalitesi bozuldu baya tutmadi zaten o yuzden tazeden yanayimsen naslsin nasl hissediyorsun
Doktor esime ben odadaykem pek umutli degilim dedigine gore kotuyduBenimde kalitesi bozulmus dondurulmus transfer oldu bakalım nasıl olacak kalitesi nasıl dediler bozulduktan sonra
Bozulan embriyoyu mu transfer ettiler yani. ?Benimde kalitesi bozulmus dondurulmus transfer oldu bakalım nasıl olacak kalitesi nasıl dediler bozulduktan sonra
Nasip cnm hayırlısı hepimiz içinDoktor esime ben odadaykem pek umutli degilim dedigine gore kotuydu
Sen oldun mu transfer kalitesi nasilmis ama nasip olucaksa olur canim oyle dusunme sen iyi dusun iyi olsun hepNasip cnm hayırlısı hepimiz için
Himm anladim canım hayırlı sonuçların olsun insallahBnm ilki dondurulmustu cozulunce kalitesi bozuldu baya tutmadi zaten o yuzden tazeden yanayimsen naslsin nasl hissediyorsun
Aynen hep oyle dusun cok guzel olucak bebisini alip geliceksin hayirlisyla❤❤Himm anladim canım hayırlı sonuçların olsun insallahiyiyim canım heyecanliyim bende bakalım herşey guzel olacak inşallah
Amin canım bu benim 4.transferim olacak eski stres yok yaa daha bilgili ve daha salmislik var üstümde bundan sonrası Rabbim e kaldi o ne derse o olacak o yuzden sende hic strese girme nasibimizde varsa olacak inşallah bundan sonrası Allah'a emanetAynen hep oyle dusun cok guzel olucak bebisini alip geliceksin hayirlisyla❤❤
Bnmmde 3.transferim bende strese girniyorm bebislerimi aldim geldim oyle dusunuyorum artikAmin canım bu benim 4.transferim olacak eski stres yok yaa daha bilgili ve daha salmislik var üstümde bundan sonrası Rabbim e kaldi o ne derse o olacak o yuzden sende hic strese girme nasibimizde varsa olacak inşallah bundan sonrası Allah'a emanet
Hiç düşünme ilk bi kac gün dikkat et sonra yavaş yavaş normal hayatına dön yattıkca daha çok strese giriyor insanBnmmde 3.transferim bende strese girniyorm bebislerimi aldim geldim oyle dusunuyorum artik
7 eylül demi sizinde transfer bende 7 eylülde çift embriyo transferi oldum test için erken değil mi5 gun emriyosu insallh cift cizgi gorurum bekleyen herkeze nasip olsun hepimiz bi umut bekliyoruz tedavinin en zor asamasi beklemek
6 eylul de oldu transfer 17 de test vericem insallah meraktan belki gozukur diye yarin evde test yapayim dedim mantigim sizin gibi erken diyo7 eylül demi sizinde transfer bende 7 eylülde çift embriyo transferi oldum test için erken değil mi
İnsan merak ediyor burda erkenden öğrenenler de görünce ama sanırım ben günümü bekleyeceğim6 eylul de oldu transfer 17 de test vericem insallah meraktan belki gozukur diye yarin evde test yapayim dedim mantigim sizin gibi erken diyo
Aynn merak ediyoruzİnsan merak ediyor burda erkenden öğrenenler de görünce ama sanırım ben günümü bekleyeceğim
İyi yapmışsınBugün 3.gunum evde sıkıldım, minik bir yürüyüş yaptım dışarı çıktım. Ev bastı beni evi topladım yemek yaptım çamaşır katladim ama sıkıldım yani aliskin degilim evde kalmaya
9 eylulde oldum cnm 6 embriyonun 4 tanesi tamamen bozulmus 2 si orta kalitede dedi doktor orta olanları transfer etti bakalım artık nasipSen oldun mu transfer kalitesi nasilmis ama nasip olucaksa olur canim oyle dusunme sen iyi dusun iyi olsun hep
Öncekinde ben de birileriyle daha iyi olur diye düşünmüştüm. Ama bu sefer yalnız olmaya karar verdim baya yalnız takılıyorum daha rahatımİyi yapmışsın
Benim eşimde iizin alıcak 1 hafta takılıcaz beraber
3.gun evdeyim sonra isedonucem yavaa yavas bencede yatmak insani daha cok etkiliyor hep brseyler dusunuyo bosken beyinHiç düşünme ilk bi kac gün dikkat et sonra yavaş yavaş normal hayatına dön yattıkca daha çok strese giriyor insan
Herseye can veren rabbim onlarada hayrlisiyla sana tutunmayi nasip etsin sen olumsuzu dusunme kalitesini filan hep iyi olki kader soze cekermis ❤9 eylulde oldum cnm 6 embriyonun 4 tanesi tamamen bozulmus 2 si orta kalitede dedi doktor orta olanları transfer etti bakalım artık nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?