• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Normalde o değerlerde taze transfer yapabiliyor muymuş benim de sizin aralıklarda yumurta toplanır hep ve yüksek gelir e2 o yüzden 2 transferde de dondurulmuş olmak zorunda kaldım ben
Benim ilkinde de 14 yumurta toplandi yine taze transfer olmuştum birde o zaman cok rahatsizdim ağrım çoktu şimdi maşallah iyiyim kendimi çok iyi hissediyorum zaten doktorum önce kontrol ediyor rahim hazirsa transfer yapıyor bakalim bu seferde hazirsa transfer yapar progestana başladım çünkü

Benim ilkinde de 14 yumurta toplandi yine taze transfer olmuştum birde o zaman cok rahatsizdim ağrım çoktu şimdi maşallah iyiyim kendimi çok iyi hissediyorum zaten doktorum önce kontrol ediyor rahim hazirsa transfer yapıyor bakalim bu seferde hazirsa transfer yapar progestana başladım çünkü
Anladım bizimkiler direk erteliyor dediğiniz gibi ohss riski var dinlenmiş vücuda yapalım diyorlar ondan şaşırdım yapılabiliyormjş demekki siye bende çok taze istemiştim de olmadı 😌 hayırlısı buymuş 🥰

Anladım bizimkiler direk erteliyor dediğiniz gibi ohss riski var dinlenmiş vücuda yapalım diyorlar ondan şaşırdım yapılabiliyormjş demekki siye bende çok taze istemiştim de olmadı 😌 hayırlısı buymuş 🥰
İnşallah çok güzel haberler alırız kuzum 🤲♥️ Benimde dondurulmuş bakalım nolcak. Bu arada ağustos ayı tüp bebek transferi başlıklı yazının nerdeyse hepsi gebe kalmışşşş çok güzel bi oran.. inŞallah bizim gruptaki herkes olurrr🤲🤲

İnşallah çok güzel haberler alırız kuzum 🤲♥️ Benimde dondurulmuş bakalım nolcak. Bu arada ağustos ayı tüp bebek transferi başlıklı yazının nerdeyse hepsi gebe kalmışşşş çok güzel bi oran.. inŞallah bizim gruptaki herkes olurrr🤲🤲
İnşalllaaaaah 🙏🏻😌😌 herkes olur uğurlu gelir inşallah Eylül 🥰🥰

Öyle tabu canım tazede bazen iyi olmuyor ben ilk transferimde 9.gunu regl olmuştum mesela bu yüzden istemicektim taze transferi ama kendimi iyi hissedince fikrim değişti olsunda taze dondurulmus hic fark etmez 😂🥰

Benim pazartesi kan testim bakalım yumoşlarımın ikiside tuttundu mu acaba değer kaç olmalı acaba ikiz olduğunu anlamak için inşallah herkes güzel haberler verir eylül ayı tüm hamiş adaylarına şans getirir
1 eylülde transfer olan 5 kişi var sanırım pazartesi bazıları kan verecek inşallah o zaman gruba güzel enerjiler gelir

Benim pazartesi kan testim bakalım yumoşlarımın ikiside tuttundu mu acaba değer kaç olmalı acaba ikiz olduğunu anlamak için inşallah herkes güzel haberler verir eylül ayı tüm hamiş adaylarına şans getirir
Canın benin 2020 deki transferimde 632 çıktı 12. Günkü teslim. 2 gün sonra 1200 lerdeydi. Ikizdi

Kan testi için bugünü saymazsak son 3 gün . Pazartesi veya Salı idrar testi yapabilirim kendimi tutamazsam . Dün ve bugün inanılmaz göğüslerimde ağrı arttı . Sizlerde durumlar nasıl ?

Back