• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

İnşallah hepsi dolu dolu çıkar canım e 2 doluluk ve kalite ile ilgili bence hadi bakalım 10tane 5 ci gün emriyosu hayırlı haberlerini bekliyorum . Dondurulmuş transfer mi olacaksın taze mi ...
Amin canım Allah razi olsun bakalim aricaklar bugün hakkimizda hayırlısı olsun ☺️ progestana baslattilar taze olacak yüksek ihtimal ama ilk opumr göre bu sefer çok çok iyiyim nar suyu falanda aldım bakalım herşey çok güzel olacak inşallah hepimiz için 🤲🏻🥰

Amin canım Allah razi olsun bakalim aricaklar bugün hakkimizda hayırlısı olsun ☺️ progestana baslattilar taze olacak yüksek ihtimal ama ilk opumr göre bu sefer çok çok iyiyim nar suyu falanda aldım bakalım herşey çok güzel olacak inşallah hepimiz için 🤲🏻🥰
Nar suyu ben kızımın transferinde de içmiştim ❤️❤️ inşallahhh güzelce tutunsun miniş ❤️

Amin Allah ragzi olsun canim benim yaa🥹❤️ tabikiii bende 4 senedir bu guruplardayim ve neler cektimi bi ben bi Allah bide sizler biliyosunuz yasamayan cok güzel konusuyor bos bos. Dualarim hep sizinlee🤲🏻❤️ Rabbim kalbindekini vericek canimm
Yaa canım benimm gerçekten çok zor süreçlerden geçiyoruz bazen yaşayan insanlar bile samimiyetsiz davranıyo iyi ki samimi olarak duygularımızı paylaşanlar var Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲❤️

hadi hayırlısı Avokado kabak çekirdeği havuç suyu içmek tutunmayı kolaylaştırdığı söylüyorlar ev yoğurdu bal polen sağlıklı şeyler yee .. beni dün hemşire aradı emriyo yapıştırıcı gebeklik aşısı önerdiler sana önerdiler mi benimde haftaya cuma kısmetse transfer olacak pazartesi kontrol var hakkımızda hayırlısı hayırlı evlatlar olsun Allah'ım ne verirse kabulüm 🤲🤲🤲

hadi hayırlısı Avokado kabak çekirdeği havuç suyu içmek tutunmayı kolaylaştırdığı söylüyorlar ev yoğurdu bal polen sağlıklı şeyler yee .. beni dün hemşire aradı emriyo yapıştırıcı gebeklik aşısı önerdiler sana önerdiler mi benimde haftaya cuma kısmetse transfer olacak pazartesi kontrol var hakkımızda hayırlısı hayırlı evlatlar olsun Allah'ım ne verirse kabulüm 🤲🤲🤲
Yediklerime dikkat edicem canım sende dikkat et 🥰 Yok canim bana onermediler bana transferdem sonra ganopeptyl yaptiracaklarmis sebebini bende bilmiyorum vardır elbet bir bildikleri ☺️

Ben bu denemede embriyo glue yaptırıcam yani yapıştırma

Selaaamm kızlar 😍 nasipse bende ekim ayında transfer hazırlığına gireceğim.Pko var ve minik çikolata kistleri görülmüştü.Doktorum Baskılama yöntemi yapacağız demişti. İğneden sonra adet görmeyeceksin denildi🥲

17 Ağustosta Lucrin Depot yaptım.2.dozu 17 Eylül’de.Sonraki 19.günde transfer söylendi.
Şuan beklenen adetimin ilk günü hiç adet belirtisi yok zaten. Bu şekilde transfer olan var mı?
Bende lucrin depot ile transfer oluyorum ilk iğnemi 26 Temmuz da vuruldum sonra 15 ağustosta vuruldum 2 eylülde transfer hazırlığına başladık 14 eylülde kontrolüm var transfer gününe karar vericek doktor benimde çok fazla miyomum var baskılaması için yaptım

Selaaamm kızlar 😍 nasipse bende ekim ayında transfer hazırlığına gireceğim.Pko var ve minik çikolata kistleri görülmüştü.Doktorum Baskılama yöntemi yapacağız demişti. İğneden sonra adet görmeyeceksin denildi🥲

17 Ağustosta Lucrin Depot yaptım.2.dozu 17 Eylül’de.Sonraki 19.günde transfer söylendi.
Şuan beklenen adetimin ilk günü hiç adet belirtisi yok zaten. Bu şekilde transfer olan var mı?
Hayırlı olsun inşallah 🙏🏻🥳

Merhaba Sizin e2 değeriniz 2200 lerde değilmiydi

Z Zeynep8793 gölge var canım yarın bidaha yap😂

Benim transferden sonraki 6. Günüm bugün hala bekliyorum 3.gün embriyosu çıkmaz diye düşünüyorum... Ne zaman idrar yapsam yapmasam mi bilemiyorum...Belirti dün hafif bi kasık ağrısı oldu minik minik bıçak saplar gibi çizik çizik hissettim böyle. O kadar..
Ben 7. Günde kan verdim çıkmadı . Bugün 8. Gün sabah predictor marka ile test yaptım ince bi çizgi çıktı 🥹

Bende lucrin depot ile transfer oluyorum ilk iğnemi 26 Temmuz da vuruldum sonra 15 ağustosta vuruldum 2 eylülde transfer hazırlığına başladık 14 eylülde kontrolüm var transfer gününe karar vericek doktor benimde çok fazla miyomum var baskılaması için yaptım
Bende o şekilde 2 doz şeklinde olacak canım inşAllah pozitifi görürüz 🥰🤲🏻
1.dozdan sonra adet olmadın değil mi?

Back