• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Doktor bakıyordur ama tam anlaşılabilir mi bilemedim . Ben ilk tedavi olurken rahim filmini bir doktor yorumlamış ve hiçbirşey yok demişti . Sonra asıl tüp bebek doktoru bakınca dediki yumurtalık içinde yapışıklık görünüyor . Yani yorum bile doktordan doktora değişiyor . 2 ay önce bir olay başıma geldi ..inanılmaz belim ağrıyor normalde çikolata kistlerim vardı geçen sene 3 cm di . Dedim herhalde büyüdü . Evimizin yanında bir özel hastanede daha öncede çalışmış bir doktora gittim dediki kistin 7 küsür cm olmuş . Nasıl panikledim anlatamam ameliyat öneririm dedi . Tatile gittik sonra dedik madem kist var çocukta düşünüyoruz dondurulmuş embriyolar var . Bizim hastaneye gidelim doktora danışalım ameliyat işini . Doktor demez mi bakınca diğer doktorun baktığı ultrasona bu çikolata kisti değil ki . Normal yumurta büyümüş yeni çatlamış onu ölçmüş . Senin çikolata kisti hala 3 cm . Şok geçirdim yani ben güvensem diğer doktora ameliyat olacaktım belki de 🥴🥴🥴
Diyecek tek kelime bulamıyorum vallahi başına gelenlere bak yok yere ameliyat edecekti seni acaba ne alacaktı kist yerine Allah'ım düşürmesin ellerine para yaa para için yapıyorlar hepsini ... Eee hastane yönetimi doktorlarla anlaşma yapıyor her ay şu kadar ciro istiyorum diye senin sağlığını kim düşünüyorki kist mi var yumurtami var ... flime kimsenin baktığıni sanmıyorum watsaptan flime mi bakılır Allah aşkına pazartesi günü gidince saracagim ama bırakmam bu şekilde ...

Doktor bakıyordur ama tam anlaşılabilir mi bilemedim . Ben ilk tedavi olurken rahim filmini bir doktor yorumlamış ve hiçbirşey yok demişti . Sonra asıl tüp bebek doktoru bakınca dediki yumurtalık içinde yapışıklık görünüyor . Yani yorum bile doktordan doktora değişiyor . 2 ay önce bir olay başıma geldi ..inanılmaz belim ağrıyor normalde çikolata kistlerim vardı geçen sene 3 cm di . Dedim herhalde büyüdü . Evimizin yanında bir özel hastanede daha öncede çalışmış bir doktora gittim dediki kistin 7 küsür cm olmuş . Nasıl panikledim anlatamam ameliyat öneririm dedi . Tatile gittik sonra dedik madem kist var çocukta düşünüyoruz dondurulmuş embriyolar var . Bizim hastaneye gidelim doktora danışalım ameliyat işini . Doktor demez mi bakınca diğer doktorun baktığı ultrasona bu çikolata kisti değil ki . Normal yumurta büyümüş yeni çatlamış onu ölçmüş . Senin çikolata kisti hala 3 cm . Şok geçirdim yani ben güvensem diğer doktora ameliyat olacaktım belki de 🥴🥴🥴
Bunı devlette de bana yaptılar. Direk ameliyat istiyorlar. Ki çikolata kistinde ameliyat son çare mesela rezerv durumu baz alındığı ve çocuk sahibi değilse kadın. Yani tek doktorla kalmamak burda önemli galiba 😵‍💫

Şöyle söyleyeyim 9 bin iğneler dedi eczane... emriyo çözdürme 10 bin.. 4 ay önce dondurmanın ücretini neden bugün alıyorlar onuda anlamış değilim kalan diğer emriyolar için 10 bin de onlara alıyorlar ... ayy tükendim vallahi Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun
Baya soymuşlar valla bizden çözdürme ücreti alınmıyo.
Dondurma ücretide opu zamanı alınmıştı.
Bu 14500 sadece transfer ve embriyo glue oluyor. Çözdürme diye bi ücret söylenmedi

Banada darlık var dediler genişletildi hafif t şeklinde imiş düzeltildi rahim flim çekildi onuda hemşire ye watsaptan attım yapılan bir operasyonun sonuç filmleri doktor tarafından değerlendirmesi watsaptan resimmi ile mi yapılır bilemedim İnan ki yıldım artık herşeyi hemşire halletmeye çalışmaktan anlaşılamamaktan ...
Bu yapıldıktan sonra tutunma olasılığı çok artıyormuş💙 umuyorum sizde de güzel haberler gelcek içinizi ferah tutun

Benim 2 kere olumlu olmayınca histeroskopi oldum rahim içine bakıldı çift boynuzlu perde olduğunu söylediler birde küçükmüş genişletildi perde alındı ve rahimin içine kesikler atıldı tekrarlayan olumsuzluklarda bu işlem yapılıyormuş rahim kesildiğinde kendini yeniliyormuş ben izmirde atatürk eğitim araştırma hastanesinde olmuştum histeroskopiyi
Bende oldum canim tekrarlayan tüp bebek basarisiziklari varidi en son kalitedede olsa embrio tutunamiyordu , 2 ay önce transfer olmadan oldum Suan cok sükür hamileyim daha cok yenii😍🤲🏻 embrio glue de iste onunda faydasi var

Birde kizla transfer oldukdan sonra bu gurupta cok dolanip kafanizi strese sokmayin Gayet relax olun ve hic biseye aldirmayin stress cok önemli bi faktörmüs maglesefki

Eklentiler

• D7B6D68E-8BD6-4AE7-9121-71816B274114.jpeg
    D7B6D68E-8BD6-4AE7-9121-71816B274114.jpeg
    142,9 KB · Görüntüleme: 85
Bende oldum canim tekrarlayan tüp bebek basarisiziklari varidi en son kalitedede olsa embrio tutunamiyordu , 2 ay önce transfer olmadan oldum Suan cok sükür hamileyim daha cok yenii😍🤲🏻 embrio glue de iste onunda faydasi var
Yaa bu çok güzek bir haber darısı bizlere inşallah bende pazartesi günü kan vereceğim inşallah tüm bekleyen hamişler güzel sonuçlar alır

süperrr bebiş geliyor ozamannn yarın kanlarr verilsinn 1 eylül transfer arkadaşlardan haber varmı başka acaba çok merak ediyorum 🥹🥰

Transferin 7. Gününden günaydın canlar . Pozitif haberlerimiz çoğalsın inşallah . 4 yaşındaki kızım uyanıp yanıma geldi anne ben rüyamda bebek gördüm dedi . Nasıl yani dedim kucağında bir bebek vardı dedi 🥹🥹 çok duygulandım Rabbim hayırlısını nasip et 🙏🏻

Transferin 7. Gününden günaydın canlar . Pozitif haberlerimiz çoğalsın inşallah . 4 yaşındaki kızım uyanıp yanıma geldi anne ben rüyamda bebek gördüm dedi . Nasıl yani dedim kucağında bir bebek vardı dedi 🥹🥹 çok duygulandım Rabbim hayırlısını nasip et 🙏🏻
Hadi insallah canimm Rabbim gönlündekini nasip eylesin🥰🤲🏻❤️🥹

Back