• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

hadi hayırlısı Avokado kabak çekirdeği havuç suyu içmek tutunmayı kolaylaştırdığı söylüyorlar ev yoğurdu bal polen sağlıklı şeyler yee .. beni dün hemşire aradı emriyo yapıştırıcı gebeklik aşısı önerdiler sana önerdiler mi benimde haftaya cuma kısmetse transfer olacak pazartesi kontrol var hakkımızda hayırlısı hayırlı evlatlar olsun Allah'ım ne verirse kabulüm 🤲🤲🤲
Benim transferin ikinci günü oluyor bugün herhangi bir aşı önerilmedi cnm .bide yoğurdu ve benzerlerinden uzak durmami söyledi bana hemşire pastörize ürünleri tercih etmemi söyledi şimdiden hayırlı transferler cnm İnş hepimiz mutlu sona ulaşırız

İnşallah hepsi dolu dolu çıkar canım e 2 doluluk ve kalite ile ilgili bence hadi bakalım 10tane 5 ci gün emriyosu hayırlı haberlerini bekliyorum . Dondurulmuş transfer mi olacaksın taze mi ...
Şimdi aradılar canim 6 tanesi döllenmiş yarin duruma göre belli olacak 3.gun mu yoksa 6.gun mu transfer olacağım hayırlısı bakalım

Şimdi aradılar canim 6 tanesi döllenmiş yarin duruma göre belli olacak 3.gun mu yoksa 6.gun mu transfer olacağım hayırlısı bakalım
Çok şükür hadi hayırlısı olsun rabbim sağlıkla bu kucaklarimiza almak nasip olsun hangi hastane ve yaşın kaç .. genç yaşlarda şans daha fazla diyorlar benim benim 41 😏😔

Çok şükür hadi hayırlısı olsun rabbim sağlıkla bu kucaklarimiza almak nasip olsun hangi hastane ve yaşın kaç .. genç yaşlarda şans daha fazla diyorlar benim benim 41 😏😔
Ben Çorum dayim canım burda arastirma hastanesine gidiyorum evet iyi bakalim inşallah bölüne bölüne 5.gune giderler 😂 yaşım 29 canim gecen sene 6 tane 5.gun embriyom vardi hic biri tutmadi o yüzden artik sayiya takilmiyorum bi tane olsun benim olsun 😂

Banada önerdiler ama bilmiyorum fayda sağlar mı sağlamaz mı neye inanacağız bilmiyorum artık çok yorucu sizin transfer ne zaman
Daha belli deil transferim pazartesi belli olucak.
Biz elimizdeki herseyi denedik pgt serum rahime çizdik sadece bu yapıştırma kaldı onun için aklımızda kalmasın deneyelim dedik

Eylül hepimize mucizelerimizi getirsin inşallah 🌸

Merhaba hanımlar hepimiz zorlu yolculuklardan geçiyoruz. Mucizelerimize kavuşmak için son bir adım kaldı umarım hepimizin gönlüne göre sağlıkla sıhhatle tamamlarız süreçlerimizi 🌸
Birlikte paylaşmak isterseniz ve listeye isim yazdırmak isterseniz beni etiketleyebilirsiniz 🌸

ANNE ADAYI
SONUÇ
@Ezgickk293 Eylül:dua:
@Pharmacist1212 Eylül:dua:
Z Zeynep8793 301 Eylül:dua:
@moral arayan:dua:
@ayse vera348 Eylül:dua:
-kuzeyildizi- -kuzeyildizi- 289 Eylül:dua:
@dorcha1338 Eylül:dua:
@helmetan:dua:
@sedakaraaslan1 Eylül:dua:
@busra2626 Eylül:dua:
@jojumis14 Eylül:dua:
P Papatyammkuzumm 16 Eylül:dua:
@ebrar06351 Eylül:dua:
@meryemsur:dua:
H husna16 :dua:
@mirayyy1225 Ağustos🙁
karamel Latte karamel Latte 26:dua:
@izmrgl3315 Eylül:dua:
@avokadokadin:dua:
@Sibelll374 Eylül:dua:
@yumukgulsah2 Eylül:dua:
@aysimam19934 Eylül:dua:
@birmucizeistiyorum324 Eylül:dua:
@kuzeyyulduzi:dua:
@Macengcans2820 Eylül:dua:
Z zaraam 7 Eylül:dua:
Yasbel Yasbel 319 Eylül:dua:
@Senosunuzzzz246 Eylül:dua:
@neolurneolmaz5 Eylül:dua:
@tupbebekseruvenim6 Eylül:dua:
@kafadadelisorular381 Eylül:dua:
@ggllssrrnn1 Eylül:dua:
@complex361 Eylül:dua:
@emreko:dua:
@geceyagmuru2611 Eylül:dua:
@Yardmlslm16257 Eylül:dua:

Amin inşallah 🙏 hayır görmedim iğne menopoz etkisi yaratıyormuş o yüzden adet olmadım şuan estrofem ve coraspin kullanıyorum
Evet geçici menopoza sokuyormuş🫠benimde bugün regl günüm olmayacağım belli de insan ister istemez düşünüyor

Daha belli deil transferim pazartesi belli olucak.
Biz elimizdeki herseyi denedik pgt serum rahime çizdik sadece bu yapıştırma kaldı onun için aklımızda kalmasın deneyelim dedik
Ben pgt yi bilmiyorum histeroskopi oldum çizik falan da kimse demedi ... Banada dediler yapıştırma iğneler 10 bin tutuyor ..

Back