2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Elim titreyerek yazıyorummm bugün transfer gününü saymazsam 7. Günün çatlatma iğnesi vurulmadım sizce kan veremeye gitmeli miyim beklemelimiyim
Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum inşallah değerin kat ve kat yükselir sağlıkla kucağına alırsın evladını hamilesin kuzum hadi maşaAllah darısı başımıza

hayırlı olsun canımm bende 1 bu aydan sonra tüp bebek düşünüyorum.Süreç nasıl oluyor hiçbilmiyorum yada maliyeti ne kadar sen hangi şehirdesin
Tesekkür ederim canim darisi sizlere olsun insallah ben yurd disindan geldim 2 defa orfa yaptirdim 2defada kayseriye geldim , kisiden kisiye maliyet degisiyor canim Sadece Iyi bir doktor bulmalisin benim tavsiyem ❤️🤲🏻

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 Hamile duası kabul olur lütfen transferi ekime kalanlar için de dua et 🥰❤️
Amin Allah ragzi olsun canim benim yaa🥹❤️ tabikiii bende 4 senedir bu guruplardayim ve neler cektimi bi ben bi Allah bide sizler biliyosunuz yasamayan cok güzel konusuyor bos bos. Dualarim hep sizinlee🤲🏻❤️ Rabbim kalbindekini vericek canimm

Hayırlı olsun gözünüz aydın ne güzel darısı bizlere inş❤️Bi belirtiniz olmuşmuydu
Tesekkür ederim darisi size olsun insallah kizlar🤲🏻❤️🥹 belirti olarak asiri bi sekilde kasik ve bel agrim var ben ama herkezde ayni belirti olacak die bisey yok benle birlikte transfer olan kisiler hic bisi yasaiklarini söylediler mesela bi belirti olarak

Elim titreyerek yazıyorummm bugün transfer gününü saymazsam 7. Günün çatlatma iğnesi vurulmadım sizce kan veremeye gitmeli miyim beklemelimiyi

Yaa çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🙏🏼 darısı isteyen herkesin başına🤗🥰

Tesekkür ederim darisi size olsun insallah kizlar🤲🏻❤️🥹 belirti olarak asiri bi sekilde kasik ve bel agrim var ben ama herkezde ayni belirti olacak die bisey yok benle birlikte transfer olan kisiler hic bisi yasaiklarini söylediler mesela bi belirti olarak
Darısı bize 2 senelik kanser sürecinden sonra şifa gibi olsun bebeğim bana 😭😭

Bugün test yapanlar var mı ? Transferin 6. Gününden günaydın 😅İdrar testi yapanlar pozitif haberlerimiz çok olsun inşallah :) bizi bugün yoğun bir gün bekliyor malum misafirler var . Eşim hazırlıyor kahvaltıyı yardımcı oluyor sağolsun . Ama ben hep bir gerginim . Göğüslerimde hassasiyet arttı bugün düne göre . Dün tabi çok ayakta kaldım kasık ağrım tavandı .

Bugün test yapanlar var mı ? İdrar testi yapanlar pozitif haberlerimiz çok olsun inşallah :) bizi bugün yoğun bir gün bekliyor malum misafirler var . Eşim hazırlıyor kahvaltıyı yardımcı oluyor sağolsun . Ama ben hep bir gerginim . Göğüslerimde hassasiyet arttı bugün düne göre . Dün tabi çok ayakta kaldım kasık ağrım tavandı .
Bol dol dinlen canm cok yorulma

Selaaamm kızlar 😍 nasipse bende ekim ayında transfer hazırlığına gireceğim.Pko var ve minik çikolata kistleri görülmüştü.Doktorum Baskılama yöntemi yapacağız demişti. İğneden sonra adet görmeyeceksin denildi🥲

17 Ağustosta Lucrin Depot yaptım.2.dozu 17 Eylül’de.Sonraki 19.günde transfer söylendi.
Şuan beklenen adetimin ilk günü hiç adet belirtisi yok zaten. Bu şekilde transfer olan var mı?

Selaaamm kızlar 😍 nasipse bende ekim ayında transfer hazırlığına gireceğim.Pko var ve minik çikolata kistleri görülmüştü.Doktorum Baskılama yöntemi yapacağız demişti. İğneden sonra adet görmeyeceksin denildi🥲

17 Ağustosta Lucrin Depot yaptım.2.dozu 17 Eylül’de.Sonraki 19.günde transfer söylendi.
Şuan beklenen adetimin ilk günü hiç adet belirtisi yok zaten. Bu şekilde transfer olan var mı?
Hayırlı olsun kuzumm inşallah uğurlu gelir🥰

Benim transferden sonraki 6. Günüm bugün hala bekliyorum 3.gün embriyosu çıkmaz diye düşünüyorum... Ne zaman idrar yapsam yapmasam mi bilemiyorum...Belirti dün hafif bi kasık ağrısı oldu minik minik bıçak saplar gibi çizik çizik hissettim böyle. O kadar..

Benim transferden sonraki 6. Günüm bugün hala bekliyorum 3.gün embriyosu çıkmaz diye düşünüyorum... Ne zaman idrar yapsam yapmasam mi bilemiyorum...Belirti dün hafif bi kasık ağrısı oldu minik minik bıçak saplar gibi çizik çizik hissettim böyle. O kadar..
2 gün daha bekle canım bence genelde 3.gün embriyoları geç çıkıyor.Şimdi çıkmazsa ister istemez canın sıkılacak.Beslenmene dinlenmene devam et inşAllah pozitif sonucunu alırız🤲🏻💜

Ben valla hala ne yuruyriyorm ne oturabliyrm keske aksam parol icseydim diyorm. Evet canm bnmde oldu 8 tane olgun yumurtamcikmis pazarrtesi 10 da trasnferm vsr hayirlisyla
Çok güzel canım sımsıkı tutunsun bebisin sana inşallah benide bugün aricaklar bakakim kac tanesi dollendi☺️

Back