• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Benim de yaşım 35 tip bebek doktorum fetal DNA yaptır dedi yaştan dolayı bi de ikiz dedi ama büyük kızımda da aynı şeyleri söylemişti tek olduğu halde biraz da para için yaptırıyorlar diye düşünüyorum Allah korusun bi sıkıntıları varsa aldıracakmıyım hayır o yüzden yaptırmıycam ikili tarama yaptırdım o da adet yerini bulsun diye
bazı tedavi edilebilen hastalıklar da cıkıyormus o yuzden yaptıralım dıye dusunduk bız.Ankarada 10000 den baslıyor fiyatlar da maşallah 🤪😏

Canım ne zaman verdin ki geldi sonuç henüz erken değil mi? Ben cuma verdim haftaya çıkar dedi sonuç. Öncesi için erken demişti 12 hafta dolmadan yapmak istememişti . Şaşırdım senin sonuç almış olmana. Yaştan dolayı malesef hepimiz aynı ikilemi yaşayapacağız sanırım.
11 artı 2 ydık yaptılar 3 4 güne çıktı hemen işte

Ah inşallahh🥺 sizde nasıl durumlarr
Maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Biz de fetal dna yaptırdık. Cuma çıktı sonuçlar ama doktorla bir türlü görüşemedik cinsiyeti öğrenemedik. Pazartesi inşallah ogrenicem

Aynı şey kan sulandırıcı ama tüp bebekte zagen baştan verilen tedbir amaçlı bazı ilaçlar var progestan mesela kan sulandırı öyle. Yani sizin herhangi bir pohtılaşma sorununuz yoksa normal zaman aslında 12 haftada bıraktırmalark sizi huzursuz eden durum ne ? Bide ultrasonda öyle bişey görmelerine imkan yok bence.
Ultrasonda kan akısına dopler ile bakılıyomus varmıs evet

Korkma çok normal hiç bi zaman aynı gitmez :) kaç haftalık ikisi?
Geçenlerde 9 biri 7 haftalık dedi doktor Sonra 9 gün geçince gitdim 10+2 büyük küçükde 7+5 yine geride kalmış Doktorda pek iyi değil gibi ve ultrasoundu da çok kötüya Dogru düzgün ölçüm yapamıyor kalp atışlarını gösteriyor duyduramıyor ses yok Zaten büyüğüde ilk 9+5 dedi ben 9 gün geçti değince tekrar ölçtü ve doğru dediğinle diye 10+2 dedi Normal diye gönderdi hep korku ile gidiyorum zaten Tüp bebekcim 4 haftada 1 gel dedi mecburen gidiyom bunada Ama 3 defa gitdim ama yüzüm gülerek çıkmadım malesev 22 eylül transferiyim Ve transferin 14 gününde kanamam olmuştu 2 gün yoğun ve hala leke olarak devam etmek İlk haftalarda kahve renginde eski kandı ve kanama alanı vardı Ama çokdan geçti Şimdikide sarı akıntı gibi çok azcık Hamile olmasan fark bile etmeyeceğin akıntı yani

Geçenlerde 9 biri 7 haftalık dedi doktor Sonra 9 gün geçince gitdim 10+2 büyük küçükde 7+5 yine geride kalmış Doktorda pek iyi değil gibi ve ultrasoundu da çok kötüya Dogru düzgün ölçüm yapamıyor kalp atışlarını gösteriyor duyduramıyor ses yok Zaten büyüğüde ilk 9+5 dedi ben 9 gün geçti değince tekrar ölçtü ve doğru dediğinle diye 10+2 dedi Normal diye gönderdi hep korku ile gidiyorum zaten Tüp bebekcim 4 haftada 1 gel dedi mecburen gidiyom bunada Ama 3 defa gitdim ama yüzüm gülerek çıkmadım malesev 22 eylül transferiyim Ve transferin 14 gününde kanamam olmuştu 2 gün yoğun ve hala leke olarak devam etmek İlk haftalarda kahve renginde eski kandı ve kanama alanı vardı Ama çokdan geçti Şimdikide sarı akıntı gibi çok azcık Hamile olmasan fark bile etmeyeceğin akıntı yani
Ben olsam hayatta ona gitmem 😂 bu ne. Öyle şeymi olur. Özel kliniğe falan gitsene belli bi süreç tahlillere devlete gidersin

Back