- 6 Ekim 2022
- 92
- 53
- 8
- 41
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #7.581
Ben Kıbrıstayım zaten hep özele gidiyorum Bu zamana kadar 10 kadın doğumcuya gitmişim hiç birinden memnun kalmadım malesevBen olsam hayatta ona gitmembu ne. Öyle şeymi olur. Özel kliniğe falan gitsene belli bi süreç tahlillere devlete gidersin
Benim kanama alanim vardi 11+5 im carsamba gunu itibariyle dex ve fitil alma dedi doktorum pruluton 3 gunde bir vuruluyorum o devam dedi.Themiscan ne durumdasin ? Benim 10. Haftaya girdiğimde progestan dex iğneyi keselim dedi progesteron fitili kullanmaya devam dedi kestikten 2 gün sonra kanamam geldi yine... Kanama olabilir demişti doktor ama zaten söylenenleri dusununce benim de plesentam aşağıda ama internetten baktığımda 20. Haftaya kadar yukarı çıkıyor yazıyor bir dahaki gittigimde net soracagim ben de bakalım.
Progestan dex 25mg kullanan var mı hala ? Erken mi kesti acaba doktor , tüp bebek doktorum 12. Hafta bitene kadar kullan demişti bu doktor gerek yok dedi açıkçası işime de geldi ama devam etsem mi kararsızım.
Erman hocaya gidebilirsin amerikan hastanesiBen Kıbrıstayım zaten hep özele gidiyorum Bu zamana kadar 10 kadın doğumcuya gitmişim hiç birinden memnun kalmadım malesev
Canım benim cumartesi sabahı kanamam olunca buradaki bir özel hastaneye gittim ilk doğumumu yapan doktora o da baktı şu an Plesantanın sadece ucu rahim ağzında ama bu yukarı çıkar çıkmasa böyle kalsa bile bu bir sorun teşkil etmez dedi ve fitili bıraktırdı oral progestan kullanıyorum kanamam kesildi tek damla kanamam yok şu an.Themiscan ne durumdasin ? Benim 10. Haftaya girdiğimde progestan dex iğneyi keselim dedi progesteron fitili kullanmaya devam dedi kestikten 2 gün sonra kanamam geldi yine... Kanama olabilir demişti doktor ama zaten söylenenleri dusununce benim de plesentam aşağıda ama internetten baktığımda 20. Haftaya kadar yukarı çıkıyor yazıyor bir dahaki gittigimde net soracagim ben de bakalım.
Progestan dex 25mg kullanan var mı hala ? Erken mi kesti acaba doktor , tüp bebek doktorum 12. Hafta bitene kadar kullan demişti bu doktor gerek yok dedi açıkçası işime de geldi ama devam etsem mi kararsızım.
Ben soylerım de ınsAllah gorebılırzÖyle ama doktora ısrar edersen bakıyorbide ultrason önemli
Banada dediki söyleyemem bende dedim bi bakayım ben bacaklarına anlarımBen soylerım de ınsAllah gorebılırz
Hayırlısı olsun canım saglikla kucağınada alırsın inşallahİyi akşamlar kızlar, bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendik. Erkek bebeğim oluyor.
Aminn canım aynen oyle kız erkek farketmez saglıklı hayırlı olsunBanada dediki söyleyemem bende dedim bi bakayım ben bacaklarına anlarım
Oda tahmin edeyim sadece dedi bi pipisini gösterdi diğerinde yok dedidetaylıya girdim sonra kesinleşti. Görselerde söylemiyolar genelde drlar. Aman sağlıklı olsunlarda cok cefa cektik hepimiz
Hayırlı olsun canım saglıkla inşAllahİyi akşamlar kızlar, bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendik. Erkek bebeğim oluyor.
Ben de genetik test verdim sonuca göre biraktiracak kan sulandiriciyi 23 gün oldu sonuç çıkmadı daha.Yine de tedirgin oldum pıhtılasma varmı yokmu bılmeden bıraktırmak dogrumu acaba diye dusundum cunku cogu kişiye test yapıp öle pıhtılasma varmı yokmu ondan sonra kesmişler bilemedim
pruluton ilk kanamam olduğunda vurdurmuştum ben de sonra adı bile geçmedi dex tek dozdu 2 doza çıkarıldı , bende de kanama alanı görülmedi plesentadan dolayı daha yapışması gereken alan var dedi bir de vajinam açılmamış galiba daha orası açılacak demişti. of fitil olayı da çok gıcık... ama pruluton da çok fena yakıyor :') kaçıncı haftaya kadar devam prulutona ?Benim kanama alanim vardi 11+5 im carsamba gunu itibariyle dex ve fitil alma dedi doktorum pruluton 3 gunde bir vuruluyorum o devam dedi.
Canım benim cumartesi sabahı kanamam olunca buradaki bir özel hastaneye gittim ilk doğumumu yapan doktora o da baktı şu an Plesantanın sadece ucu rahim ağzında ama bu yukarı çıkar çıkmasa böyle kalsa bile bu bir sorun teşkil etmez dedi ve fitili bıraktırdı oral progestan kullanıyorum kanamam kesildi tek damla kanamam yok şu an.Ben akşamları 25 mg prolutex iğne vuruluyorum bir de transferden bu yana. Ben fark ediyordum fitilin bende kanama yaptığını fitili bıraktım kanamam kesildi
Muhtemelen aynıdır ikisi de progesteron hormonu. Bu arada erken konuşmuşum yine kanamam başladı yarın doktora gideceğim yine muhtemelenpruluton ilk kanamam olduğunda vurdurmuştum ben de sonra adı bile geçmedi dex tek dozdu 2 doza çıkarıldı , bende de kanama alanı görülmedi plesentadan dolayı daha yapışması gereken alan var dedi bir de vajinam açılmamış galiba daha orası açılacak demişti. of fitil olayı da çok gıcık... ama pruluton da çok fena yakıyor :') kaçıncı haftaya kadar devam prulutona ?
geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz :) benim de kuzenim ebe en fazla riskli gebelik olur sıkı takibe girersin demişti tam rahim ağzında olmamasına çok sevindim :) prolutex iğne dex ile aynı şey mi acaba :)
Yarın şansımı deneyeceğimSizin belli oldu mu bende 12+3 üm belli olmaz dedi devlet haftaya özelde şansımı deneyeceğim zaten direk öğrenmeyeceğiz kağıt alıp arkadaşa vereceğiz
Hayır henüz öğrenmedik yarın şansımı deniycem 13+3 teyim bugünİlk tahminler oluyor ama henüz çok erken 16. Haftada netlesiyormus , siz öğrendiniz mi ?
Bana erkek gibi ama daha çok çok erken dedi. Ne zaman kontrolunuz ?
Yaa ben daha doktor bile bulamadım doğru diyorsunuz devlet hastahaneleri çok yoğun eşim 1000 lira verip yaptıralım ne ugrascaz falan diyor ama ah be keşke para harcayabilmek benim için o kadar basit olsa
Yaaa sizinle Allah'ın izniyle aynı günlerde doğumumuz olacak sanırım , piremses mi belli oldu mu öyle mi temenni ediyorsunuzbana da çıkıntı var dedi ama cokkkk erken bunun için değişebilir dedi.
Benimde 13+2 Perşembe gideceğim bende Allah izin berirseYarın şansımı deneyeceğim
Benimde 13+2 Perşembe gideceğim bende Allah izin berirse
InsAllah ogrenebılırsınız guzel haberlerınızı beklıyoruzYarın şansımı deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?