Ben de yaptırmıştım bugün muayeneye gittim daha çok erken dedi kan tahlilleri için 10. Haftaya girdim neyse ben de yarın gideceğim bakalım ne diyecekler aşılar ile ilgili.. devlet hastahanesinde ki doktorunuza söylediniz mi özelde de takipde olduğunuzu? Ben de devlete başlamak istiyorum ama korkuyorum da çünkü öyle ters davrandılar.. kadın doktordan deneyeceğim bir de şansımı bakalım.
Anladım bugün kontrolde sordum doktor genetik taramalı bebek olduğu için hiçbir teste gerek yok dedi ilk , ondan sonra fetal DNA gerekebilir ama dedi :) kendisinin de kafası karıştı kaçıncı haftada yaptırmıştınız bana 12-13. Haftada gel dedi.
Merhaba hayır ama gugıldan baktığımda plesantanin rahim agzina yerleşmesi diyor , bugünkü kontrolde de doktorum plesanta ile ilgili bana rahim duvarina daha tam yerlesmedigini söyledi biraz daha yapışıklık var onun açılıp plesentanin gelmesi gerek dedi rahim agzinin da yavaş yavas açılması lazım dedi bu süreçte de kanama olabilirmiş acaba tam tersi şeyler mi , nasıl olması gerektiği konusunda da bir fikrim yok...
Karnına kramp giren var mı peki ? Benim yoğun kanamam olduğu zaman olmuştu simdilerde yine giriyor ağrı değil bildiğin kramp rahmimin olduğu yere sanki biri içerden tutup mincirip bırakıyor canım yaniyor.